![]() |
Quote:
|
Ennek esetleg egy újabb nekifutást NORMÁLIS hangvételben?
|
Quote:
Másrészt meg tényleg lenne mit javítanod a hangvételeden... (váááá, amilyen hülye vagyok, zöldet adtam neki piros helyett... depth, számold csak mínusznak amit kaptál ;)) |
Quote:
Quote:
Én adtam neki egy pirosat, de a saját nevemben, a tiedet nem vállalom:) |
Quote:
|
Akkor én most badguy vagyok azzal a piros négyzettel?
|
Quote:
Ebböl azért annyi igaz hogy a liberalizmus egy nagyon sunyi dolog :) |
Quote:
Nem kell idegeskedni miatta, csak azt jelenti, a többség véleménye nem találkozik a tieddel. Tudod, agymosás... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hihetetlen hogy kepesek vagytok (akinek nem inge...) abba belekotni hogy valaki rosszul ir valamit... nemtok mindegy hogy n vagy m vagy mm? ha legalabb nemlenne abszolut egymas mellett a ket gomb a billen. IRC megvan? privi.hu megvan??
tovabba hihetetlen hogy vagyok olyan mesüge hogy nekem meg ez szurja a szemem. Nomeg az, hogy minden topik offolasba torkollik, meg jopofizasba. Megmondohangulat van, az ilyenbol sosem szarmazik jo. hajnal fel 1kor... |
Quote:
|
Quote:
"To sum up buta vagy de nagyon ,az agymosó gépezet látom nálad is müködött." Igazi nyelvi Joga bonito. Mintha a Stop shop 2-ből jött volna elő :D |
Eljutottunk oda hogy zsidózás és nácizás keretében Francit lebutázzák...
hmm, jó ez az új ignore tool, akkor ezt a threadet se olvasom innen:) |
Én csak egyet szeretnék tudni.
Miért preferálja mindenki jobban a kommunista koncentrációs táborokat, mint a nácikat? Szerény becslések szerint is a fasiszta diktatúra 20 millió ártatlan emberéletet követelt... A komminusta rezsim legalább 60 éve szedi az áldozatait (a mai napig is vannak eltűnt emberek ázsia elég nagy területein!) óvatos becslések szerint is 120 millió eddig... És a mai napig növekszik ez a szám. Ahhoz képest a játékban igencsak fellelhetőek a szélsőbaloldali megnyilvánulások sőt még országnév is van olyan ami konkrétan kommunista munka- és koncentrációs táborra utal... Tehát ha ezt szabad, akkor én támogatom az Auschwitz, Dachau, Buchenwald... stb országneveket. Útálom a pártosságot! Vagy legyen pártatlan a játék, vagy engedje mindkét országnevet. De hogy az egyik tilos, a másiakt meg elnézik, az szerintem NAGYON NINCS JÓL!..... Ez a véleményem.... (Hozzáteszem alap helyzetbe egyiket sem támogatnám, mert mindkettő idegen az én felfogásomtól... De nagyon kezdi bökni a szemem, hogy az egyiknek mindent lehet, a másiknak meg semmit. Vagy maradjunk meg a középúton, vagy ha már az egyik irányba kilengünk, akkor a másikba is lehessen....) |
Quote:
|
Egyetértek.Táttam éppen elég vörös hadsereget és egyebet ami a kommunista diktatúrára utal.Engem speciel ingerel.Szóval szerintem is maradjunk annál hogy ilyen neveket ne lehessen adni!
|
Én megértem (megértem.. hát az túlzás.. de mindegy.). Szóval ha valaki olyan orit akar, ami kommunista népírtásra utal, és nincs neki még csak szólva sem, akkor nem értem ezt a topicot... Hiszen akkor a másik oldalt is tolerálni kéne... (KIZÁRÓLAG a logika miatt! Egyébként meg mind a kettőt el kell vetni! Nyilván mindkettő borzalmas!)
Szóval én a pártatlanság híve vagyok. Nem kell sem a munkáskommunizmus, sem a fasizmus. Ez a játék nem erről kell szóljon. (Magánvélemény!) |
Úgy látszik, ez ugyanolyan topic lesz mint a Harcosoké, mindig lesz valaki aki életet lehel bele :D
|
Quote:
|
Quote:
Ne keverjük a szezont az ejtőernyőssel. |
Quote:
|
"De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték.
De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele." Quote:
(utálok írásban vitázni, irtó nehézkes...) |
Quote:
|
Quote:
Ne haragudj, de ha ilyen alulművelt vagy, ne írj egy ilyen topicba. Trianonban nem egy vesztes birodalmat szedtek szét. (Én nem tudok semmilyen birodalomról, amit szétszedtek... Magyarországot darabolták fel, mert földrajzi elhelyezkedése miatt mindig is központi szerepet töltött be - még a gyengébb kezű uralkodók alatt is - és az ugye nem felelt meg a "felszabadítóknak". Mert egy erős nemzeti identitású népet egy központi helyen elég nehéz ugráltatni... Ugye... Gyengébbek kedvéért: 1920.06.04.) Úgyhogy ezt a kérdést hagyjuk. Nézzük tovább: vesztes ellenség állampolgárai VS saját állampolgárok? Magyarországon csak ami kiderült, Recsken, és Kistarcsán működött kommunista koncentrációs tábor, és az ország minden pontján gulag táborok. Tehát ha jól értem a szavaid, ezekbe a magyarországi táborokba elméletileg Magyarország ellenségeit kellett volna bezárni, akik nem magyar állampolgárok. El kell keserítselek... Ide ártatlan magyar, és magyar származású emberek százezreit hurcolták el. (Azért "csak" százezreket, mert a többit eltűntették, megölték, börtönbe zárták, száműzték, stb...) Hja, és volt még egy kategória, akit külföldi (értsd: Szovjet) koncentrációs táborba vittek. Pl Szibériába. Szibériában 19 éven keresztül volt koncentrációs tábor, a 30-as évektől az 50-es évekig. (Illetve hát munkatáborok meg egyéb "eltűntető helyek" az 1920-as évektől egészen napjainkig(!) vannak szovjet peremvidékeken... Ennyit arról, hogy a kommunisták nem a saját állampolgárait öldösik... Nézzük tovább: A nácik egyáltalán nem saját állampolgárait hurcolták el. (Pl egy lengyel homoszexuális roma nem hiszem, hogy német állampolgár volt valaha is..... De ezek szerint szerinted az volt. (?)) Hja... És ha nem a médiából táplálnád nevetséges "műveltséged" akkor talán rájönnél, hogy egyáltalán nem voltak azok annyira homályos elméletek... Effektíve kristálytiszták. De látom te se ovlastál egy sort se a témáról, csak nézed a sok butításra programozott műsort. Mit mondhatnék még. Gratulálok a megállapításodhoz. |
Quote:
|
Quote:
No, részemről ez a téma megint lezárva, írásban reménytelen... |
ui: Az alulműveltséget politikai és agitátori alulműveltségre értem. Sajnos nem vagy tisztában azzal, hogy miért történt meg a trianoni "békeszerződés" aláírása. Egyáltalán nem azért, mert problémájuk volt Magyarországgal, vagy bárkivel is...
Tojtak rá magasról. Egy Oroszország kitől féljen? 150 millióan vannak, és a bolygó nagy részét uralják, konkrétan is hatalmas terület az övék, de a "peremállamaikal" együtt hatalmas befolyásuk van.... Tesznek Európára magasról. Ledarálják kilóra.... Azért darabolták az országokat, azért osztották meg a nemzeteket, mert így nem jöhet létre erős központi hatalom európában már soha többé. Nem mindegy, hogy egy földrészen mondjuk 12 nagy, és gazdag, és erős ország van, amik esetleg még jóban is vannak egymással, vagy 52 pici egység, amik ráadásul egymással állandóan marakodnak is.... Az első helyzetben nehéz lenne bárkinek beleszólni Európa életébe. A második helyzetben meg az van, ami most van... Európát jelenleg ugráltatja Amerika, Izrael, Kína, Japán, Oroszország, ... soroljam? A NATO megköti a kezünket, amíg a háttérben most már mindenki atom és hidrogénbombával rohangál. Jelenleg Európa az EGYETLEN földrész, ahol nincs atomhatalom... Ugye tudod mi elsz, ha kitör a 3. világháború...?!... Egy biztos. Európát le fogják montírozni utána minden térképről, és 100 év múlva múzeumban nézegetik majd azt, ami Európából marad.... |
"Egy Oroszország kitől féljen? 1,2 milliárdan vannak, és a bolygó egyhatod része az övék...."
Ez igen :):):) Ez ám a műveltség és a jólértesültség csimborasszója... Hiába, ha valakit nem zavarnak tények... |
Quote:
Légyszíves.. Törd el érte a kezem!... Főleg az utolsó modatod. Az aztán nagyon ide vág. Gratulálok hozzá! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy úgy gondoltad, hogy ez humoros volt? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem te dobd ki a sajátodat... :) <<< ezt a hangulatjelet TE írtad, és ez sem röhögés, csak nevetés. ;) <<< ezt a hangulatjelet írtam ÉN. Ez nem röhögés. Ez kacsintás. Nos tehát? Röhögtem? :D <<< ezt a hangulatjelet használják röhögésre. Én ilyet nem írtam! |
jesszusom, ez a topic már megint feléledt?
elösször is ez a topic nem azért született, hogy csak az egyik oldalt firtassuk, és hogy a másikkal ne törödjünk. ez egy egyedi országnévre született ami nagy felháborodást keltett bennem, hogy Ati szerint még belefér, ezért csináltam közvélemény kutatásnak,hogy az embereket mennyire zavarja ez a név,meg hogy a fejlesztéseket ne offoljuk ezzel a vitaval. de lényegében az eredmény azért is fontos, mert az összes ilyen névre iránymutatásnak gondoltam, bármilyen hatalom, vagy eszmerendszer is áll mögötte. |
Igen, feléledt, mert állati egyoldalúnak tartom azt, hogy Kun Béla nevű ország létezhet, Adof Hitler nevű meg nem. Miért nem? Egész pontosan... Az első miért igen? Miért lehet országnévnek választani egy kommunistát, és miért tilos egy nácit?
Miért nem lehet Auschwitz, vagy Dachau nevű országom, ha Gulág nevű ország létezhet? Szerinted ez akkor mi, ha nem diszkrimináció? Hogy létezik, hogy az egyik elnyomó szörnyű zsarnokságot kitiltja a játék, a másikat meg engedélyezi? Én csak nem értem, hogy a topic címe miért kérdés egyáltalán... Naná, hogy lehet Auschwitz nevű országom... Hiszen Gulág nevű ország is van... Nyilvánvaló, hogy mindkettőt ki kéne tiltani. De ha már az egyik okés, akkor legyen a másik is. Tehát a topic kérdésére a válasz: igen. Elfogadható. Mert ha nem az, akkor a másik oldal se legyen az! |
Quote:
|
Quote:
Laci te biztosan a Földön élsz? 50 év kommunista terror után "rendszerváltozás" és most is a kommunisták vannak hatalmon.Mi is az elmúlás szerinted?Azok az emberek akik a kommunizmosban éltek ma is élnek.És sorba tüntekik ki a pufajkásokat meg a "hóhérokat" büntetlenül mintha semmit sem csináltak volna rosszul azelőtt.De egy első világháborús 95 éves náci nagypapáért elmennek a világ végére is hogy felelősségre vonják. Necsak at egyik oldalt ismered.A történelmet a győztesek írják éppen ezért fele hazugság! |
All times are GMT +1. The time now is 05:56. |