![]() |
Quote:
|
Quote:
nekem pénteken lesz fontos zh-m :) |
Quote:
de azt nem osztom meg veletek :p :p :p :p :p bebebibíííííí :p :D |
Quote:
Quote:
|
hát nem irigylem a vizsgázókat :)
Zsáni te meg már nem lepsz meg h titkolózol :) imunis vok :p:p:p i-muu-niss :p |
Quote:
|
Nem találtam erre jobb témát, de érdekelne, hogy valaki miért nem lett legalább figyelmeztetve, miután nem túl kedves hangvételű üzit írt, és én jelentettem...
|
Quote:
kivi vok kinél nem :D |
Quote:
|
Quote:
pedig kétszer is jelentettem...valaki nagyon elfoglalt.. |
Quote:
nem tudom ki lehetett az és mi történt egyáltalán? :O |
Quote:
|
Quote:
nem tuom megítélni, van h én spec elnézném az ilyet... de van h nem, nálam ez kedvtől meg az apró környezeti tényezőktől is függne.. :) |
Quote:
:D :D :D következetesnek kell lenni :p |
Quote:
annyira lennék következetés mint a magyar jogrendszer, sztem az elég jóóó :) amugy nem lennék admin semmi pénzért, meghagyom Atinak ezt a gondot, bár ahogy nézem lehet megéri neki a sok szenvedés :D |
Sziasztok!
Hölgyek segítségére lenne szükségem. A dolog nagyon egyszerű, egy puszta "miért?"-re szeretnék választ kapni, de nem próbálok a női logikába betörni. Alaphelyzet: Ahol dolgozom van egy kellően fiatal, kellően csinos hölgy, akivel én gondoltam egy közelebbi megismerkedést. A hölgynek van barátja, de - és itt jön a miért- úgy veszi az összes kedvességem, mintha minden ismerőse úgy bánna Vele. Viszonylag sokszor beszélgetünk és ha valamiért abba kell hagyni, akkor Ő kér bocsánatzot. Előre köszön, mindig mosolyog, sőt néha egy-egy sanda mosoly is feltűnik. egy szívességért azt mondtam: Ha nagy leszek meghálálom!, amire Ő azt mondta "Rendben!". Ma felajánlottam neki egy sípot, amit auóz egyik promociós termékemből kell kivenni és arra is azt mondta, hogy : Ha van felesleges, akkor elfogadom. És volt még több ilyen is. Tudja, hogy egyedül vagyok és hogy csalódtam az exemben. |
Quote:
|
Quote:
Más kérdést nem tudok kinézni a hsz-ből :) (jah, és nem vagyok hölgy, szal boccs, hogy beleszólok:D ) |
Quote:
|
Quote:
a többit inkább elküldöm privátban kincsem :) |
Quote:
|
Quote:
ez nem tartozott nagy nyilvánosságra :D |
Quote:
sőt nekem még a nyakamba is ugrik a csaj, ha meglát meg ilyenek, de nem történik semmi:( nem utasit vissza, de egy tapodtatt sem közeledik. |
Quote:
tudod mit? leszek :D Hát elment neked is, kicsi módosítással azért :D |
Quote:
Pepa,vannak olyan hölgyek,akik tényleg csupán kedvességből viselkednek így a másik nemmel.Azért mert ilyenek alapban.Ezeket szokták félre érteni a férfiak.Vagy már adott több jelet is neked,csak te nem mersz lépni,vagy nem tudsz,mert nem tudod mire vélni a dolgot. Egyszerű,kérdezd meg;););) |
Quote:
|
Akkor miért nem kérdezel rá,hogy esetleg mit szólna kezdetnek egy közös programhoz??
Vagy kérdezz rá,hogy lehet e ebből esetleg valami komolyabb is a barátságon kívül. A nők szeretik a határozott férfiakat:) Legyél határozott:D:D:D |
Quote:
És a kitartó (de nem zaklató) pasikat is imádjuk :D Én személyszerint legalábbis :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na milyen volt a randi???:rolleyes::rolleyes:;) |
Quote:
|
Quote:
|
Pepa, miért nem szervezel valamit a munkahelyen kívűl?
:rolleyes: |
Quote:
|
Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle.
Márai Sándor Kerestem egy ide illő idézetet...ha érted mire gondolok:) Persze innen messziről könnyen osztogatok tanácsokat:D Bízz magadban és tedd amit helyesnek tartasz....:) |
Engem a büszkeségem és az egóm segített át az elmúlt 5 éven. És mindkettőn csorba esne egy rosszul kivitelezett kapcsolat miatt.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |