![]() |
Quote:
Ez az otlet semmikepp nem jo, es meg csak nem is kovetkezetes. Vagy mindenkinek csokkenjen, vagy senkinek. Negativan diszkriminalni egyik fajt sem kellene... |
Ez kb olyan, mintha lenne egy ehenkorasz szemelyiseg, amivel 10%ot kevesebbet esznek a katonai egysegek. De mivel az orknak van markotanya, ra ne hasson.
Vagy lenne egy szemelyiseg a tekilopas ellen, de mivel az oriasnak van sziesztaja, ra ne hasson. En ezt nagyon-nagyon rossz otletnek tartom, es nem ezert emlitettem meg azt, amit. (Orkok, egyesuljetek, nem kerunk a diszkriminaciobol!) |
Quote:
|
Egyetértek Remedy-vel.
Ha az orkok nem kapják meg a -1 túlórai időt, ez a személyiség nekik szinte semmit sem ér. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Szerintem a 6 körös építés durva. Ez a „gyengítené” az orkot, és nem lenne neki hasznos személyiség meg hülyeség. ( ez nem neked szól Remy) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem nagyon sokat számít már az is, hogy 7 kör alatt tud épülni. Az ork egyik erősségét tovább erősítő személyiségre meg nincs szüksége az orknak. Pl. a tábornok személyiséges javaslatból is pont az ork maradt volna ki, mert ő már így is elég erős. Itt viszont nem veszünk el tőle, csak szimplán nem lenne neki hasznos a túlórában való építés. Nem hinném, hogy ez hátrányosan érintené, ellenben egy háborúban, ha valaki 6 kör alatt tud épülni az óriási előny. |
Quote:
En eleve ezt a -1 kort tartom tul erosnek. De az nonszensz, hogy az orkra ne hasson. Mintha lenne egy 10% haderonovel szemelyiseg, de az orkra nem hat, hiszen annak van alabol 30%... (ugyanez pepitaban vedekezes, es elf...) Szoval azt a megoldast semmikepp nem tudom elfogadni. Vagy mindenkinek adjon ez a szemelyiseg, vagy senkinek. |
röviden Attilával értek egyet.. orknak ne legyen még -1 kör az építés.. többinek lesz-e vagy sem az mellékes részemről..
Remy tábornok szem leginkább csak orknak értelmes többinek szinte semmit nem ad.. így ha ez meg neki nem lenne extra előny, az sem igazságtalan.. |
Quote:
|
szerintem se diszkrimináljuk szegény orkokat, kell nekik a bónusz:)
|
Quote:
ha 100-ból elveszünk 1-et, akkor szinte semmit nem csökkentettünk. Ha 2-ből elveszünk egyet, akkor lefeleztük az időt. |
Quote:
Ha viszont 1 vs 2-ben, maris csak 2x, rengeteget hoztak rajta. (ilyet en is tudok) :) |
nem tudom, ki hogy van vele, de én orknak nem első szemnek szánnám...
ha meg valaki összeakad egy 4-5 szemes orkkal, akkor nehogy azt mondja nekem hogy azért kapott ki, mert az ork 6 kör alatt épült be....:) |
Quote:
Egy Pool féle nagy tudású játékos, aki ráadásul időmilliomos is, a 10 szemes orkjával nem azért fogja elkenni a többit, mert 6 kör alatt épül, ezért nincs is rá szüksége! |
Quote:
(mas szavait viszont jo lenne, ha nem forgatnad ki...) |
Részemről a téma lezárva.
Szerintem a 6 körös épülésre nincs szüksége az orknak, de ha más kompromisszum nem elfogadható a többségnek, akkor a -1 körös épülés ne kerüljön be. (egyébként se volt az alapötletben ez gyorsabb építés) |
Quote:
Ha látod a gömbön hogy építész, akkor számolsz ezzel is és kész. ha szétrengetitek, gyújtjátok vagy pusztítjátok, akkor 1 körrel előbb kell felkelnetek megnézni hogy mi újság:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mondom ezt úgy, hogy kb. ezer éve nem voltam orkkal, és egy darabig valszeg nem is leszek.
|
legyen benne az orknak, ettől még nem hiszem hogy tulzott lenne az orkocska
max ezentul nem 6 körre kell ütni az orkot hanem 5-re:D ezt csak azért irtam mert nekem tetszik az épitész és nem a kör elöny miatt és nem akarom ittyen összeveszetek és kikerüljön |
All times are GMT +1. The time now is 02:52. |