![]() |
Quote:
Bemásolok 3 szót abból az üziből amit írtam neked: "Ha ez beüt" Beütött? Nem! A következő beütött, és nem is mentünk rátok többször. Még -az akkori - top2-t be akartam verni, de kimentek szkra inkább. Ezek után vissza is tértünk. Mint korábban írtam, ha akartok visszajöhettek SZK-ról, fél évig tuti nem alakítunk még 1 ilyen klánt. Írta valaki (most nem keresem már vissza ki), hogy mindent felszedünk. Tudod miért? Mert olyan kevés cuccot tesztek ki hogy megtehetjük (mármint a többi klán összesen). Ezért mondom, hogy csak úgy lesz esélyetek, ha elkezd nőni a csopi létszáma, elkezdtek termelni sokan, és olyan tartalékokat képezni a piacra amit már nem tudunk felszedni. Más lehetőség nincs véleményem szerint. |
Szerintem ha azt akarjatok hogy ujra aktiv legyen az A akkor forduljatok az A-s orikkal....mindenki azert jon fel A-ban hogy tudjon fordulni....viszont keves esellyel a jelenlegi korulmenyek kozott...esetleg Atti csinalhatna valamit a roman A-val...hogy konnyitse meg valamikeppen...maskepp lassan kifog halni...miotta ujra elkezdtem jatszani szemelyesen hoztam legalabb 10 uj jatekost....a romanba...elvezik a jatekot...de ha elernek fel akkor vagy pihizni teszik az orit vagy torolnek...ez igy nem jo sajnos...ezzel nem azt akarom mondani hogy a ti hibatok....hanem valamit valtoztatni kell amig nem keso....viszont nem tudom mennyire fontos Atti-nak a roman valtozat...:(
|
Quote:
|
Quote:
Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban elég egyértelműen kifejtettem a véleményemet. Had ne nekem kelljen naponta többször leírni, tessék visszaolvasni kicsit. |
Quote:
|
Quote:
|
Robin belefásultok majd a semmittevésbe elöbb,vagy utobb.
Ati tudom leirtad hogy mi a véleményed a román A-val.De azt megtudhatnám-e hogy van-e remény a véleményed megváltozására? |
Quote:
|
Quote:
Fél év eltelt a legutolsó klántámadás óta és megint min fél év múlva lesz a következő, ha lesz értelme. Amúgy ha nem tűnt volna fel, Mia kb 5000 kör óta szabin van, és nem azért mert nekünk kell egy szabis ori, hanem hogy lejjebb essen a top határa... |
Quote:
|
Quote:
Méltó nemsokmindenre vagy sajnos.Mióta kiütöttek magyar A-ból megy a sírás meg a sértegetés.Románban elsők között léptél fel A-ba és "barátian" úgy felmentetek 6-8-an hogy a következő 1400 hekis fellépő orik azt látták hogy 4k hekin vagytok... Próbáltak klánt építgetni a semmiből(üres piacon a pénzével sem megy semmire ha gyűjtött is.És jöttek a kiválások a meg az éjjeli klántámadások... Bőven elfoglaljátok az össze top helyet és aki nem a ti klánotokban van az valszín sohasem fog feljutni odáig(mire lenne serege tartaléka klánnal leveritek). Hajrá van egy saját csopotod ahol úgy unhatod szét a fejed az elején ahogy csak akarod:D Ha már magyarban nem sikerült legalább van egy csoport ahonnan arcoskodhatsz hogy milyen ügyes vagy:D Visszatérve arra nem vagy szavahihető.Nem Hege az első akinél nem tartottad be amit ígértél. |
Quote:
elég sokat játszottam már az A-ban ahhoz, hogy kijelenthessem, hogy tartalék nélkül sz*rt sem érsz. és ezzel a sz*rral játszasz egy tapasztalt játékos ellen. hallottál már a sziszifuszi munkáról? még1* mondom, hogy sztem az a baj, hogy túl sok pénz van a játékban. nagyon durva, hogy nagyobb problémát jelent az, hogy 200.000 pacit (!) elvesztesz, mint az, hogy túlcsorgatnak 10 mrd-dal. és az is nagyon durva, hogy 10 mrd "kimegy" a játékból, de a piacon nem nagyon változik semmi. egy 30-40 fős csoportban! 10 mrd az országonként 250-330 millió! |
Ennyi sírást, csak nevetni tudok :)
Pláne azon hogy azok mondják meg hogy hogyan volt az elején akik ott se voltak :D Ha valaki nem játszik akkor az ne prédikáljon itt össze-vissza. Mostmár megkérdezem hogy mégis milyennek kéne lennie a játéknak szerintetek? :) |
Nos nem mondom hogy az elején ott voltam,de az elsö hullámban benne voltam.Tehát fejtsd ki hogyan is volt az elején.
|
Quote:
A helyzeten nem változtat úgyse, én pl akkor jöttem fe lamikor 7-8 ori volt A-ban. És most mégis 3x annyi hekin vagyok mint mikor feljöttem, tuti azért mert nagyon bénák vagyunk és mert lepaktáltunk mindenkivel, na meg a rengeteg MNt miatt :) A helyzeten semmi nem változtat, már megbocsáss te is Eke, de nyitottam nagyon régen egy fórumot az A könnyítésére és senki nem foglalkozott vele. (se akkor se most ne mvagyok abban a helyzetben hogy neke mkéne könnyítés) Most meg azok gyalázkodnak itt akik inkább SZK-ra menekültek, meg csak a sírás megy és semmi gondolat. Már megbocsássatok de amíg nem fogtok értelmes gondolattal előállni, csak azzal hogy nektek milyen rossz mert a gonosz klán mindent ellehetetlenít, addíg tőlem ne várjatok semmilyen együttérzésre. Ne siránkozzatok már, hanem álljatok elő értelmes gondolattal a megoldásra! De jó, akkor íme tőlem egy ötlet: 100 oriszám alatt, talán el lehetne érni hogy ne a top30% legyen a fordulási határ, hanem az átlagterület nagysága. Nincs sok kedvem ezt jobban kifejteni mert álmos is vagyok, de jó lenne ha minden érintett elgondolkodna rajta, hogy hogyan is lehetne valami értelmes dolgot kihozni a dologból... És ha kellő egyetértés lenne az érintettek között, akkor talán Ati is elgondolkodna azon hogy némi ideiglenes változtatást megérne a dolog... |
Quote:
|
Quote:
Na ne röhögtess hogy az is baj hogy elköltjük a pénzt :P De ez a baj előállok egy ötlettel aminek hatására nem 7000 hekire kéne feljönni hanem mondjuk 5000-re és máris az jön hogy: na de... Ennyit rólatok... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
majdnem biztos vagyok benne, ha a magyarban hasonló játékba csöppentem volna bele, akkor nem játszottam volna tovább. egy játékban alap elvárás, hogy amennyire csak lehet, legyen igazságos. ha az egyik klán bír tartalékolni, akkor a többi is tudjon. amúgy a kereskedő termelését felső határhoz kötném. max 10% bank. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
heki/10 azaz pl. 5000 hekin vagy akkor 5000/10=500 tehát 500 kati/1 heki |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem az én "kitalált baromságom" van a játékban. Nézz már utána, hogy ki találta ki a fedezési arányt. Annak is utána nézhetnél, hogy kik voltak a fő támogatói a jelenleg bevezetett felfedezésnek. Az igaz, hogy én kezdeményeztem a felfedezés módosítását. Nagyon rossz volt a 225 katona/heki rendszer. Örülök, hogy megváltozott, még ha túl szigorú is lett. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És akik azt mondják hogy nem hagyjuk játszani a csopit, annak azt tudom mesélni, hogy anno magyarban Wandék ugyanezt játszották a Szkarabeusz és 1x-1x a Pannonfölde ellen. 80% barakkos kigyúrt hadik egy kisebb klánban, a termelők meg egy nagyobb elérhetetenben. Mi mégis beértük őket valahogy. Köszönhető volt ez akkor még a 225kati/heki fedezésnek, mert 1-1 pofon után, könnyebben "visszanőtt" a klán. (mivel ütni akkor már nem lehett senkit sem, de az 6-8k érték szakadék ott volt) Szóval egy ilyen pofon itt többszörösen érződik, főleg ha a fedezéssel szerzik vissza, a fedezési módosító tényező miatt. |
Tisztaban vagyok a fedezesi lehetosegekkel es koltsegekkel de szerintem te is tisztaban vagy azzal hogy mi nem tamogattuk az otletet.Sot akik akkor tamogattak azok vannak most igazan ellene!! Mindegy nem is errol van szo visszaterve a temahoz.Minden lehetseges nem kell egybol nagyban gondolkozni nem klanszintu tamadasokkal lehet titeket megfogni egyeni tamadasokban kell gondolkozzon aki szembe akar szalni veletek.Beal 2-3 akar 4 orszag is a klan legkisebb orija ala es onnan mar lehet akciozni lassan lassan fel lehet tornaszkodni
Tudod egy par fanatikus fuggo es maris magvan a baj a gond az ,hogy ezek az emberek SZk-n vannak :D |
Quote:
|
klánlista
1 18 Kárpátia 3.204.126 -- 4.496 I 2 29 Jacurutu 363.617 946 3 3 31 Mikulas 286.640 972 5 4 27 House Atreides 185.392 1.006 0 I Entel épp azt vitattuk ha most elindulna a Mikulás erre felénk akkor se érne dec 6.ra ide hozzánk :( csak 9 re pontlista 1 638 A pusztító 382.693 19.187 41 I 2 488 IO 384.943 - 11.240 39 I 3 571 Irgum-Burgum 381.653 - 60.491 33 I 4 254 Töviskert 380.751 - 3.762 30 I 5 1329 McMiki 354.767 - 20.188 13 I 6 224 Depresszióland 353.995 - 28.927 10 I 7 2011 farkasland 339.874 13.171 --- I 8 480 Arwyl 299.740 3.178 23 I 9 2518 Arrakis 206.538 - 8.267 73 10 1860 South Pole 203.869 85.259 78 11 139 [C] Mia 186.765 4.304 89 I 12 883 VARAD 185.392 1.186 93 I 13 1862 bengal 157.079 - 83.598 111 I 14 739 -==CPG==- 138.945 - 142.484 123 I 15 1657 A négy folyó 82.771 798 155 |
Tisztaban vagyok a csoport allasaval
|
Minthogy visszajojjunk hogy elcsipjuk a kisoritokat inkabb elszorakozunk 5-ben:)
Egyelore nem nekunkvalo az A....nem azert kezdtem el Hoditozni hogy fedezzek... |
All times are GMT +1. The time now is 09:29. |