Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Arwyl szelleme 10-28-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 132339)
Arwyl igert 1 dolgot es mast cselekedett...igaz vehetem ugy hogy 1 taktikai igeret volt....ez is beletartozik a haboruba.....

Bemásolok 3 szót abból az üziből amit írtam neked:
"Ha ez beüt"

Beütött? Nem! A következő beütött, és nem is mentünk rátok többször. Még -az akkori - top2-t be akartam verni, de kimentek szkra inkább.
Ezek után vissza is tértünk.

Mint korábban írtam, ha akartok visszajöhettek SZK-ról, fél évig tuti nem alakítunk még 1 ilyen klánt.

Írta valaki (most nem keresem már vissza ki), hogy mindent felszedünk. Tudod miért? Mert olyan kevés cuccot tesztek ki hogy megtehetjük (mármint a többi klán összesen). Ezért mondom, hogy csak úgy lesz esélyetek, ha elkezd nőni a csopi létszáma, elkezdtek termelni sokan, és olyan tartalékokat képezni a piacra amit már nem tudunk felszedni. Más lehetőség nincs véleményem szerint.

Iris 10-28-2007 18:51

Szerintem ha azt akarjatok hogy ujra aktiv legyen az A akkor forduljatok az A-s orikkal....mindenki azert jon fel A-ban hogy tudjon fordulni....viszont keves esellyel a jelenlegi korulmenyek kozott...esetleg Atti csinalhatna valamit a roman A-val...hogy konnyitse meg valamikeppen...maskepp lassan kifog halni...miotta ujra elkezdtem jatszani szemelyesen hoztam legalabb 10 uj jatekost....a romanba...elvezik a jatekot...de ha elernek fel akkor vagy pihizni teszik az orit vagy torolnek...ez igy nem jo sajnos...ezzel nem azt akarom mondani hogy a ti hibatok....hanem valamit valtoztatni kell amig nem keso....viszont nem tudom mennyire fontos Atti-nak a roman valtozat...:(

Robin 10-28-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 132372)
Szerintem ha azt akarjatok hogy ujra aktiv legyen az A akkor forduljatok az A-s orikkal....mindenki azert jon fel A-ban hogy tudjon fordulni....viszont keves esellyel a jelenlegi korulmenyek kozott...esetleg Atti csinalhatna valamit a roman A-val...hogy konnyitse meg valamikeppen...maskepp lassan kifog halni...miotta ujra elkezdtem jatszani szemelyesen hoztam legalabb 10 uj jatekost....a romanba...elvezik a jatekot...de ha elernek fel akkor vagy pihizni teszik az orit vagy torolnek...ez igy nem jo sajnos...ezzel nem azt akarom mondani hogy a ti hibatok....hanem valamit valtoztatni kell amig nem keso....viszont nem tudom mennyire fontos Atti-nak a roman valtozat...:(

Nem fordulunk az A-s orikkal, kár reménykedni. Lesz 40 aktív ori A-ban akkor az első 12 tud fordulni. Nem sopánkodni kell hanem játszani.

Ati 10-28-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 132372)
viszont nem tudom mennyire fontos Atti-nak a roman valtozat...:(

Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban elég egyértelműen kifejtettem a véleményemet. Had ne nekem kelljen naponta többször leírni, tessék visszaolvasni kicsit.

Eke 10-28-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 132376)
Nem fordulunk az A-s orikkal, kár reménykedni. Lesz 40 aktív ori A-ban akkor az első 12 tud fordulni. Nem sopánkodni kell hanem játszani.

Megnyugodhatsz mindadig nem lesz 40 aktiv ori az Á-ban,amig igy gondolkoztok.:D:D:D

Robin 10-28-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 132378)
Megnyugodhatsz mindadig nem lesz 40 aktiv ori az Á-ban,amig igy gondolkoztok.:D:D:D

Engem az sem érdekel ha csak 10en fogunk játszani. Ha nem aakrtok küzdeni akkor nem játszotok.

Eke 10-28-2007 19:55

Robin belefásultok majd a semmittevésbe elöbb,vagy utobb.

Ati tudom leirtad hogy mi a véleményed a román A-val.De azt megtudhatnám-e hogy van-e remény a véleményed megváltozására?

Ati 10-28-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 132380)
Ati tudom leirtad hogy mi a véleményed a román A-val.De azt megtudhatnám-e hogy van-e remény a véleményed megváltozására?

Szeretnéd, ha más lenne a véleményem? Öööö, biztos jól emlékszel, hogy mit írtam ezügyben utoljára? :):):)

Robin 10-28-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 132380)
Robin belefásultok majd a semmittevésbe elöbb,vagy utobb.

Nem ismersz minket. Vannak céljaink még akkoris amikor már elértünk mindent. Nem megyünk szabira, nem fordulunk és nem megyünk SZK-ra. Ez a helyzet :)
Fél év eltelt a legutolsó klántámadás óta és megint min fél év múlva lesz a következő, ha lesz értelme.

Amúgy ha nem tűnt volna fel, Mia kb 5000 kör óta szabin van, és nem azért mert nekünk kell egy szabis ori, hanem hogy lejjebb essen a top határa...

Eke 10-28-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 132381)
Szeretnéd, ha más lenne a véleményem? Öööö, biztos jól emlékszel, hogy mit írtam ezügyben utoljára? :):):)

Hát persze hogy szeretném:DÉs persze emlékszem rá mit irtál.De én azt kérdeztem hogy van-e remény.Mert én azt hallottam hogy a remény hal meg utoljára.

Sikoly 10-28-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132261)
"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"

Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"

Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság :) ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.

Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...

Méltó nemsokmindenre vagy sajnos.Mióta kiütöttek magyar A-ból megy a sírás meg a sértegetés.Románban elsők között léptél fel A-ba és "barátian" úgy felmentetek 6-8-an hogy a következő 1400 hekis fellépő orik azt látták hogy 4k hekin vagytok...
Próbáltak klánt építgetni a semmiből(üres piacon a pénzével sem megy semmire ha gyűjtött is.És jöttek a kiválások a meg az éjjeli klántámadások...
Bőven elfoglaljátok az össze top helyet és aki nem a ti klánotokban van az valszín sohasem fog feljutni odáig(mire lenne serege tartaléka klánnal leveritek).
Hajrá van egy saját csopotod ahol úgy unhatod szét a fejed az elején ahogy csak akarod:D
Ha már magyarban nem sikerült legalább van egy csoport ahonnan arcoskodhatsz hogy milyen ügyes vagy:D
Visszatérve arra nem vagy szavahihető.Nem Hege az első akinél nem tartottad be amit ígértél.

Bogár 10-28-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132237)
Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?

nagyon fair küzdelem. meg kell mutatni, hogy mit tudnak a játékosok korlátlan mennyiségű tartalék nélkül (pontosabban gyakorlatilag tartalék nélkül) ellened, akinek a klánod jóvoltából korlátlan mennyiségű tartalék áll rendelkezésedre. :D
elég sokat játszottam már az A-ban ahhoz, hogy kijelenthessem, hogy tartalék nélkül sz*rt sem érsz. és ezzel a sz*rral játszasz egy tapasztalt játékos ellen. hallottál már a sziszifuszi munkáról?

még1* mondom, hogy sztem az a baj, hogy túl sok pénz van a játékban. nagyon durva, hogy nagyobb problémát jelent az, hogy 200.000 pacit (!) elvesztesz, mint az, hogy túlcsorgatnak 10 mrd-dal. és az is nagyon durva, hogy 10 mrd "kimegy" a játékból, de a piacon nem nagyon változik semmi.
egy 30-40 fős csoportban! 10 mrd az országonként 250-330 millió!

Robin 10-28-2007 21:14

Ennyi sírást, csak nevetni tudok :)
Pláne azon hogy azok mondják meg hogy hogyan volt az elején akik ott se voltak :D

Ha valaki nem játszik akkor az ne prédikáljon itt össze-vissza.
Mostmár megkérdezem hogy mégis milyennek kéne lennie a játéknak szerintetek? :)

Eke 10-28-2007 21:18

Nos nem mondom hogy az elején ott voltam,de az elsö hullámban benne voltam.Tehát fejtsd ki hogyan is volt az elején.

Robin 10-28-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 132393)
Nos nem mondom hogy az elején ott voltam,de az elsö hullámban benne voltam.Tehát fejtsd ki hogyan is volt az elején.

Ha érdekelne hogy ki mit gondol, akkor kifejteném. De mivel hidegenhagy ezért nincs kedvem a múlton rágódni.
A helyzeten nem változtat úgyse, én pl akkor jöttem fe lamikor 7-8 ori volt A-ban. És most mégis 3x annyi hekin vagyok mint mikor feljöttem, tuti azért mert
nagyon bénák vagyunk és mert lepaktáltunk mindenkivel, na meg a rengeteg MNt miatt :)

A helyzeten semmi nem változtat, már megbocsáss te is Eke, de nyitottam nagyon régen egy fórumot az A könnyítésére és senki nem foglalkozott vele. (se akkor se most ne mvagyok abban a helyzetben hogy neke mkéne könnyítés) Most meg azok gyalázkodnak itt akik inkább SZK-ra menekültek, meg csak a sírás megy és semmi gondolat.
Már megbocsássatok de amíg nem fogtok értelmes gondolattal előállni, csak azzal hogy nektek milyen rossz mert a gonosz klán mindent ellehetetlenít, addíg tőlem ne várjatok semmilyen együttérzésre.

Ne siránkozzatok már, hanem álljatok elő értelmes gondolattal a megoldásra!

De jó, akkor íme tőlem egy ötlet: 100 oriszám alatt, talán el lehetne érni hogy ne a top30% legyen a fordulási határ, hanem az átlagterület nagysága.
Nincs sok kedvem ezt jobban kifejteni mert álmos is vagyok, de jó lenne ha minden érintett elgondolkodna rajta, hogy hogyan is lehetne valami értelmes dolgot kihozni a dologból...

És ha kellő egyetértés lenne az érintettek között, akkor talán Ati is elgondolkodna azon hogy némi ideiglenes változtatást megérne a dolog...

Bogár 10-29-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 132400)
De jó, akkor íme tőlem egy ötlet: 100 oriszám alatt, talán el lehetne érni hogy ne a top30% legyen a fordulási határ, hanem az átlagterület nagysága.
Nincs sok kedvem ezt jobban kifejteni mert álmos is vagyok, de jó lenne ha minden érintett elgondolkodna rajta, hogy hogyan is lehetne valami értelmes dolgot kihozni a dologból...

ez még önmagában nem fog megoldást jelenteni arra, hogy ne a topklán kezében legyen az egész piac...

Robin 10-29-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 132511)
ez még önmagában nem fog megoldást jelenteni arra, hogy ne a topklán kezében legyen az egész piac...

Ha az összes többi ori nem tud annyit a piacratenni hogy ne tudjuk felvenni akkor úgy jártak :)

Na ne röhögtess hogy az is baj hogy elköltjük a pénzt :P

De ez a baj előállok egy ötlettel aminek hatására nem 7000 hekire kéne feljönni hanem mondjuk 5000-re és máris az jön hogy: na de...

Ennyit rólatok...

Peti 10-29-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 132522)
Ha az összes többi ori nem tud annyit a piacratenni hogy ne tudjuk felvenni akkor úgy jártak :)

De ez a baj előállok egy ötlettel aminek hatására nem 7000 hekire kéne feljönni hanem mondjuk 5000-re és máris az jön hogy: na de...

Ennyit rólatok...

Bogár nincs is románA-ban :d szal ő nem azért ellenkezik :D

Bogár 10-29-2007 19:03

Quote:

örvendek, hogy elolvastad az előző hsz-eimet is. ;)

Quote:

Ennyit rólatok...

az ötlet jó. azok számára, akik kizárólag le akarnak fordulni. viszont több embert is ismerek, akik játszani is szeretnének. legalábbis játszani szerettek volna... az a kérdésem, hogy miért nem vesztek be még 2 kereskedőt? úgy talán még 80-as létszámnál is a ti kezetekben lehetne a piac. ;)
majdnem biztos vagyok benne, ha a magyarban hasonló játékba csöppentem volna bele, akkor nem játszottam volna tovább. egy játékban alap elvárás, hogy amennyire csak lehet, legyen igazságos. ha az egyik klán bír tartalékolni, akkor a többi is tudjon.
amúgy a kereskedő termelését felső határhoz kötném. max 10% bank. ;)

Bogár 10-29-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132524)
Bogár nincs is románA-ban :d szal ő nem azért ellenkezik :D

azért szólok hozzá, mert valamikor majd én is szeretnék egy orit ott, és nem tetszenek a jelenlegi állapotok.

Peti 10-29-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 132528)
azért szólok hozzá, mert valamikor majd én is szeretnék egy orit ott, és nem tetszenek a jelenlegi állapotok.

tudom hogy oda tartasz :D de mire ideérsz lehet addigra már lesz pár javítás könnyítés az A-ban

Arwyl szelleme 10-29-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 132528)

Változtatni kell rajta, mint ahogy a felfedezési katiigányen is, de sz@rik rá mindenki a javaslatomra. (2250 heki felett heki/10 kati / 1 heki; alatta változatlan)

Peti 10-29-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132530)
Változtatni kell rajta, mint ahogy a felfedezési katiigányen is, de sz@rik rá mindenki a javaslatomra. (2250 heki felett heki/10 kati / 1 heki; alatta változatlan)

10 kati per heki, az picit dúrva lenne, inkább hektárhoz legyen kötve a top, pl a legmagasabb hekin lévő ori heki számának a 70% tól pörögjön a top amíg nem leszünk minimum 50en

Arwyl szelleme 10-29-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132532)
10 kati per heki, az picit dúrva lenne, inkább hektárhoz legyen kötve a top, pl a legmagasabb hekin lévő ori heki számának a 70% tól pörögjön a top amíg nem leszünk minimum 50en

nem ide tartozik éppen, de leírom, mert félreértetted :)

heki/10 azaz pl. 5000 hekin vagy akkor 5000/10=500

tehát 500 kati/1 heki

Remedy 10-29-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132530)

Nekem ez az otleted speciel tetszik, bar nem ide tartozik... :) De lehet mashol is mondtam, hogy szerintem jo otlet...

Peti 10-29-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132540)
nem ide tartozik éppen, de leírom, mert félreértetted :)

heki/10 azaz pl. 5000 hekin vagy akkor 5000/10=500

tehát 500 kati/1 heki

ja ok így igen ez valóban jó megoldás lenne ;)

-Fegya- 10-29-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132544)
ja ok így igen ez valóban jó megoldás lenne ;)

Szerintem meg nem lenne jó. (hogy én is offoljak egyszer! :))

Peti 10-29-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 132552)

miért ne lenne jó megoldás?

-Fegya- 10-29-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132556)
miért ne lenne jó megoldás?

Szerintem ne itt vitassuk. Egyébként a támogatók sem mondták meg, hogy miért lenne jó! Az nem érv, hogy tetszik! :)

Arwyl szelleme 10-30-2007 05:38

Quote:

Nem, mert nem a te kitalált baromságod lenne a játékban, amivel képtelenség Sergéket akár megközelíteni is. Ilyen hülyeséget, hogy fedezési arány! Mindenki úgy növeli a területét ahogy tudja, és akarja fogd már fel! Nem kötelező ütéssel!

Arwyl szelleme 10-30-2007 05:40

Quote:

Annyira nem off ez, mert valahol a románt is érinti, igaz, itt még nem vagyunk annyira leszakadva, hogy ne lehessen beérni pár év alatt. :D

-Fegya- 10-30-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132587)
Nem, mert nem a te kitalált baromságod lenne a játékban, amivel képtelenség Sergéket akár megközelíteni is. Ilyen hülyeséget, hogy fedezési arány! Mindenki úgy növeli a területét ahogy tudja, és akarja fogd már fel! Nem kötelező ütéssel!

Csak tudnám, hogy miért vagy olyan sokszor indulatos! Sokkal többet érne, ha indulatok helyett észérvekkel élnél!

Nem az én "kitalált baromságom" van a játékban. Nézz már utána, hogy ki találta ki a fedezési arányt. Annak is utána nézhetnél, hogy kik voltak a fő támogatói a jelenleg bevezetett felfedezésnek.
Az igaz, hogy én kezdeményeztem a felfedezés módosítását. Nagyon rossz volt a 225 katona/heki rendszer. Örülök, hogy megváltozott, még ha túl szigorú is lett.

Peti 10-31-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 132605)
Csak tudnám, hogy miért vagy olyan sokszor indulatos! Sokkal többet érne, ha indulatok helyett észérvekkel élnél!

Nem az én "kitalált baromságom" van a játékban. Nézz már utána, hogy ki találta ki a fedezési arányt. Annak is utána nézhetnél, hogy kik voltak a fő támogatói a jelenleg bevezetett felfedezésnek.
Az igaz, hogy én kezdeményeztem a felfedezés módosítását. Nagyon rossz volt a 225 katona/heki rendszer. Örülök, hogy megváltozott, még ha túl szigorú is lett.

szeríntem túlságosan is szogorú lett, így magasabb hekin lehetetlen fedezni, vagy sok idő mire egy fullos fedezésre összegyűlik elegendő katona, persze ha nem nagy klánban van az ember

Puppi 10-31-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132588)
Annyira nem off ez, mert valahol a románt is érinti, igaz, itt még nem vagyunk annyira leszakadva, hogy ne lehessen beérni pár év alatt. :D

Azert a par ev az kicsit tulzasnak tunik :D Nem akkora a kulombseg meg!

Arwyl szelleme 10-31-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 132963)
Azert a par ev az kicsit tulzasnak tunik :D Nem akkora a kulombseg meg!

Láthattad, ha figyeltél rá: pár ori megközelített, és amikor tettünk melléjük egy klánt szétszaladt az egész csopi szinte. Mert, nem csak meg kell közelíteni minket, de meg is kell tartani a területet. És minél tovább várnak annál nagyobb gazdasági előnyünk lesz. Te tudod a legjobban ezt magyarból...

És akik azt mondják hogy nem hagyjuk játszani a csopit, annak azt tudom mesélni, hogy anno magyarban Wandék ugyanezt játszották a Szkarabeusz és 1x-1x a Pannonfölde ellen. 80% barakkos kigyúrt hadik egy kisebb klánban, a termelők meg egy nagyobb elérhetetenben. Mi mégis beértük őket valahogy.
Köszönhető volt ez akkor még a 225kati/heki fedezésnek, mert 1-1 pofon után, könnyebben "visszanőtt" a klán. (mivel ütni akkor már nem lehett senkit sem, de az 6-8k érték szakadék ott volt)

Szóval egy ilyen pofon itt többszörösen érződik, főleg ha a fedezéssel szerzik vissza, a fedezési módosító tényező miatt.

Puppi 10-31-2007 20:38

Tisztaban vagyok a fedezesi lehetosegekkel es koltsegekkel de szerintem te is tisztaban vagy azzal hogy mi nem tamogattuk az otletet.Sot akik akkor tamogattak azok vannak most igazan ellene!! Mindegy nem is errol van szo visszaterve a temahoz.Minden lehetseges nem kell egybol nagyban gondolkozni nem klanszintu tamadasokkal lehet titeket megfogni egyeni tamadasokban kell gondolkozzon aki szembe akar szalni veletek.Beal 2-3 akar 4 orszag is a klan legkisebb orija ala es onnan mar lehet akciozni lassan lassan fel lehet tornaszkodni
Tudod egy par fanatikus fuggo es maris magvan a baj a gond az ,hogy ezek az emberek SZk-n vannak :D

Peti 10-31-2007 21:59

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 132988)
Tisztaban vagyok a fedezesi lehetosegekkel es koltsegekkel de szerintem te is tisztaban vagy azzal hogy mi nem tamogattuk az otletet.Sot akik akkor tamogattak azok vannak most igazan ellene!! Mindegy nem is errol van szo visszaterve a temahoz.Minden lehetseges nem kell egybol nagyban gondolkozni nem klanszintu tamadasokkal lehet titeket megfogni egyeni tamadasokban kell gondolkozzon aki szembe akar szalni veletek.Beal 2-3 akar 4 orszag is a klan legkisebb orija ala es onnan mar lehet akciozni lassan lassan fel lehet tornaszkodni
Tudod egy par fanatikus fuggo es maris magvan a baj a gond az ,hogy ezek az emberek SZk-n vannak :D

igen jelenleg a klán legkisebb tagja benne lenne a "darálóban" ha lenne csoport, de a következő tag meg már olyan magas hekin van hogy nagyon nehéz elérni 4-5 orinak, egynek is nagy megpróbáltatás lenne fedezve, s nem elég elérni azt az orit, hanem le is kell verni, mindjárt mutatok egy csopi listát s meglátod miért nem egyszerű :D

Peti 10-31-2007 22:02

klánlista

1 18 Kárpátia 3.204.126 -- 4.496 I
2 29 Jacurutu 363.617 946 3
3 31 Mikulas 286.640 972 5
4 27 House Atreides 185.392 1.006 0 I

Entel épp azt vitattuk ha most elindulna a Mikulás erre felénk akkor se érne dec 6.ra ide hozzánk :( csak 9 re

pontlista

1 638 A pusztító 382.693 19.187 41 I
2 488 IO 384.943 - 11.240 39 I
3 571 Irgum-Burgum 381.653 - 60.491 33 I
4 254 Töviskert 380.751 - 3.762 30 I
5 1329 McMiki 354.767 - 20.188 13 I
6 224 Depresszióland 353.995 - 28.927 10 I
7 2011 farkasland 339.874 13.171 --- I
8 480 Arwyl 299.740 3.178 23 I
9 2518 Arrakis 206.538 - 8.267 73
10 1860 South Pole 203.869 85.259 78
11 139 [C] Mia 186.765 4.304 89 I
12 883 VARAD 185.392 1.186 93 I
13 1862 bengal 157.079 - 83.598 111 I
14 739 -==CPG==- 138.945 - 142.484 123 I
15 1657 A négy folyó 82.771 798 155

Puppi 11-01-2007 05:26

Tisztaban vagyok a csoport allasaval

Iris 11-03-2007 16:00

Minthogy visszajojjunk hogy elcsipjuk a kisoritokat inkabb elszorakozunk 5-ben:)

Egyelore nem nekunkvalo az A....nem azert kezdtem el Hoditozni hogy fedezzek...

All times are GMT +1. The time now is 09:29.