![]() |
Quote:
építs jobb orit, csinálj nagyobb védelmet, írj neki (persze ne ugy hogy te szemét állj le vagy véged!!), és még mindig ott van a szabi, vagy hogy elmenekülsz előre felfelé (felfedezel gyorsan, vagy felütöd magad) vagyis probálj meg védekezni ellene... (egyébként lol, már itt az egyik első "hol jelenthetem, mert nagy csunya gonosz és báááánt :o " hihetetlen, hogy el fognak szaporodni szerintem sajnálatos módon az ilyen hozzáállású emberek :() |
ja, és mégvalami, az ork profi kézben és sok pénzzel a zsebében jó hadi, de a legjobb jelzőt azért átgondolnám mindenképpen
|
Quote:
|
Quote:
|
szabizni nem tudok, volt földfoglalásom, a seregcserével próbálkozok, de a piacról nem nagyon akar visszajönni a pénzem, meg most mentem megint földre, hogy meglógjak előle....
|
Quote:
ha meg már tudod hogy szabizni akarsz, akkor ne akciozz :) messze nem meriíti ki egyébként az eseted szerintem a törlésig ütés fogalmát, hiszen a játékot nincs ellehetetlenítve, csak zavar a pár piros esemény, javíts ki ha tévedek :D |
Quote:
Nekem ez a kedvencem:) Szal regelek egy orit. Kijön védelem alól, egy elittel megtámadom a topban 80 környire állomásozó ismimet, mire ő jól megijed, és gyorsan felajánl nekem 4 mrd-t csak hagyjam békén:D:D:D |
Quote:
|
Uh mennyi eszleny!
Nem tudom mit nem ertettetek meg azon, hogy semmi nem valtozott!!! Ez eddig is benne volt a jatekban, csak nem volt kiirva. Pont ugy jatszhatsz mint regebb, csak ne fenyegetozz zoldben porig veressel mert akkor feljelentenek es lerugnak. Ennyi. |
Egy kérdés?
Miért kellett ezen ennyire fent akadni? Ati is elmondta hogy ez eddig is így volt, ezután is így van... És azért lett ez újra felhozva mert kezdtek elszaporodni az ilyen vérengzések... aki ilyet akar az reggeljen egyet anarchban:D ennyi és Ati azt is irta jópár Hsz-el ezelött hogy, ez csak olyan esetekben van így hogyha békét probál kérni és utána is folytatodik már értelem nélkül! ha meg olyan arrogáns hogy még annyit sem ír: "hogy na haggyatok békén már ez is elég volt, többet rátok se nézek" akkor vessen magára hogy semmit nem tesz ellene hogy nem is probálkozott tenni... |
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :) szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ? |
Quote:
de lehet tevedek.... |
csak az a kérdés miből bízonyítják?
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát |
Quote:
|
Quote:
|
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...
|
Quote:
|
Quote:
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem. |
Quote:
|
Nekem most az tűnt fel, hogy lassan mindenért jönnek a levelek, hogy így meg úgy meguntam a játékot, 2 készülivel kitekizek valakit, és már megunja a játékot, na azért nehogymár?
Az ilyenek ellen tegyünk már valamit hogy aki ezzel dobálózik az is kapjon figyelmeztetést vagy valami. |
re:
Szerintem minden hodosnak éreznie kell mi meriti ki ezt a fogalmat mint sokan leirták már nem történt szabály modositás csak tisztába tették a fogalmat!
az ha hadakozol 1-2 hétig kapsz adsz játék nem hinném ebbe tartozna. ha lelopnak és adsz neki pár mészárt vagy.... általában akkor jön az üzi hogy kvittek vagyunk és ha ezt lejelentené nem hinném hogy ezt annak titulálnák. szerintem nagyon elborultnak kell lenni ahoz hogy csak azért mert egyszer leloptak értelmetlenül mészároljam napokig amikor csak bukom az egységeket:D aki meg ezt élvezi az meg is érdemli:) |
Quote:
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is. Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk. Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt... |
Quote:
|
Quote:
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D |
Quote:
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken. Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:) |
Quote:
|
Quote:
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D) |
Quote:
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel... de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D |
Quote:
|
Quote:
|
Lehet ezt magyarázni sokféleképpen, de én nagy összegel mernék fogadni rá, hogy gnóm az illető:)
|
Atit szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?
Beütöttem 1x fosztásra, majd mivel sok pénz jött tőle, ezért még 1x. Majd mentem más célpontra fosztani, és pont amikor kint volt a seregem, ő beütött területre... Azóta én ütöttem másvalamit területre, mert elég sokat elcsapott tőlem. :) Most alatta vagyok, és 1x beütöttem pusztításra, majd ma ment 2 sereg, ebből az 1ik befért,a másik pattant. Tehát 2pusztítás, és 2 fosztás volt vele szemben. Erre kaptam tőle egy ilyen üzenetet: " Barátom.A Mai nappal lehetőséged van arra hogy mnt küldesz vagy mész anarchba csalásért és folyamatos támadásért:)" Most mi a teendőm? Mf, és hulla a fajom :rolleyes: Most meg ezt kaptam tőle... De én nem gömböztettem senkivel. Akkor nem pattant volna a kicsi sereg... "A jksz megsértésért mert mással gömböztetél és egyébként megvan akivel gömböztetél úgyhogy ő is számíthat az anrchra egy levelet várok tőled az mnt- egy órán belül ha nem jön meg pá-pá:)" Az országom: Zuz mó (#416292) :) Folyamatos update: Most ezt küldte: "Már csak 53 perced van" |
Quote:
De érzésem szerint hadisarc miatt ő fog távozni, nem pedig Te :D (feltéve persze, ha a lelkiismereted tiszta :D) Ja, és tiltsd le! Gondolom Te sem szereted, ha teleszemetelik a mailbox-od :D |
Quote:
Köszi hogy gyorsan válaszoltál Kisbér. :) Mert azért a reggeli nyugalmamat felborította ez a fenyegetőzés... Még megvárom Ati véleményét, úgyis még kell 1kör, hogy hazaérjen a sereg... Letiltani pedig nem tudom, mert ezen az országomon nincs vip :) |
Quote:
Ha tényleg valaki bizonyíthatólag! gömbizett Neked, akkor igen, de egyébként nevetséges a srác... :) |
Quote:
Ati ha erre jársz, még arra is válaszolj lécci, hogy most üthetem-e még, vagy már nem?! |
Amit leírtál, az azért még elég távol áll a "törlésig ütés"-től. HA tényleg nem gömböztettél mással, akkor szerintem fölöslegesen ugat. Az a baj, hogy most már mindenki anarchal fenyeget mindenkit, aki 2-nél többször beüt. Ez már a lónak az a bizonyos túlsó oldala.
De persze nem mi döntjük el itt, mi lesz :o |
Quote:
Én meg felhomályosítottam, arról, hogy erről szól a játék.:) Egyébként sztem a fenyegetésétől nem kell tartanod, egyet értek az elöttem szólókkal.:) |
Quote:
Még kiskoromba se csaltam, és persze most se csaltam. Szóval ettől a részétől nem félek. :) Én azok a kisgyeregek közé tartoztam, akik megmondták otthon, ha 1-est kaptak... :D Most meg ezt küldte: "Nem szólok áthelyeztetlek. Még 32 perc!!!:))))" Én írtam neki, hogy nem tudom miből gondolja, hogy csaltam, és hogy miből hiszi, hogy küldök mnt-t. Inkább ő csalhatott, mert ugye ő is hulla, és érdekes módon, pont visszakisért tegnap, amikor egy másik hullát ütöttem fosztásra... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |