Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Peter 01-26-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 69428)
nincs megadva ez rád van bízva...

sajnos igen, én most is megtapasztaltam..

hát, nem tudom, te örülnél-e annak, ha egy ork tábi rád szállna úgy, mint most rám... akárhányszor a közelébe érek annak az orinak, folyton megtalál és elkezd mészárlni, fosztani stb és hiába kísérem, mert helyzeti előnye is van, ugyanis én vagyok feljebb, meg ugyebár az orknál nincs jobb hadi :( és hiába írok neki...

tényleg, az ilyet hol is kell jelenteni??

meg van adva, ha nem is szó szerint leírva (hogy X+1 mészár), én mindenesetre korlátozva érzem magam tőle

építs jobb orit, csinálj nagyobb védelmet, írj neki (persze ne ugy hogy te szemét állj le vagy véged!!), és még mindig ott van a szabi, vagy hogy elmenekülsz előre felfelé (felfedezel gyorsan, vagy felütöd magad)
vagyis probálj meg védekezni ellene...

(egyébként lol, már itt az egyik első "hol jelenthetem, mert nagy csunya gonosz és báááánt :o " hihetetlen, hogy el fognak szaporodni szerintem sajnálatos módon az ilyen hozzáállású emberek :()

Peter 01-26-2007 13:47

ja, és mégvalami, az ork profi kézben és sok pénzzel a zsebében jó hadi, de a legjobb jelzőt azért átgondolnám mindenképpen

Josh 01-26-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 69432)
ja, és mégvalami, az ork profi kézben és sok pénzzel a zsebében jó hadi, de a legjobb jelzőt azért átgondolnám mindenképpen

az a baj, hogy ért is hozzá aki irányítja :(

Peter 01-26-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 69438)
az a baj, hogy ért is hozzá aki irányítja :(

és a fentebb tanácsolt dolgok közül megpróbáltál már egyet is?

Josh 01-26-2007 14:19

szabizni nem tudok, volt földfoglalásom, a seregcserével próbálkozok, de a piacról nem nagyon akar visszajönni a pénzem, meg most mentem megint földre, hogy meglógjak előle....

Peter 01-26-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 69445)
szabizni nem tudok, volt földfoglalásom, a seregcserével próbálkozok, de a piacról nem nagyon akar visszajönni a pénzem, meg most mentem megint földre, hogy meglógjak előle....

akkor mégiscsak tudsz tenni valamit ellene
ha meg már tudod hogy szabizni akarsz, akkor ne akciozz :)
messze nem meriíti ki egyébként az eseted szerintem a törlésig ütés fogalmát, hiszen a játékot nincs ellehetetlenítve, csak zavar a pár piros esemény, javíts ki ha tévedek :D

Synkel 01-26-2007 19:14

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 69194)
okoskodom egy kicsit

Pl:
Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál
Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül.
Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora

Tessék mindjárt megoldottam a hadisarcot is meg a tulzott ütést is

Nekem ez a kedvencem:)
Szal regelek egy orit. Kijön védelem alól, egy elittel megtámadom a topban 80 környire állomásozó ismimet, mire ő jól megijed, és gyorsan felajánl nekem 4 mrd-t csak hagyjam békén:D:D:D

Peter 01-26-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69512)
Nekem ez a kedvencem:)
Szal regelek egy orit. Kijön védelem alól, egy elittel megtámadom a topban 80 környire állomásozó ismimet, mire ő jól megijed, és gyorsan felajánl nekem 4 mrd-t csak hagyjam békén:D:D:D

nem is lenne rossz :D:D:D

Yurika 01-26-2007 20:00

Uh mennyi eszleny!
Nem tudom mit nem ertettetek meg azon, hogy semmi nem valtozott!!! Ez eddig is benne volt a jatekban, csak nem volt kiirva. Pont ugy jatszhatsz mint regebb, csak ne fenyegetozz zoldben porig veressel mert akkor feljelentenek es lerugnak. Ennyi.

Kutyuleee 02-01-2007 13:46

Egy kérdés?
Miért kellett ezen ennyire fent akadni?
Ati is elmondta hogy ez eddig is így volt, ezután is így van...
És azért lett ez újra felhozva mert kezdtek elszaporodni az ilyen vérengzések... aki ilyet akar az reggeljen egyet anarchban:D ennyi
és Ati azt is irta jópár Hsz-el ezelött hogy, ez csak olyan esetekben van így hogyha békét probál kérni és utána is folytatodik már értelem nélkül! ha meg olyan arrogáns hogy még annyit sem ír: "hogy na haggyatok békén már ez is elég volt, többet rátok se nézek" akkor vessen magára hogy semmit nem tesz ellene hogy nem is probálkozott tenni...

demian 02-02-2007 08:28

sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :)
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?

Remedy 02-02-2007 08:32

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70868)
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :)
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?

ha bizonyithato, hogy megbeszelt utes volt, akkor aki beengedte az, ha az is bizonyithato, hogy aki bement, az kerte ezt, akkor mindketto, en ugy tudom.

de lehet tevedek....

demian 02-02-2007 08:39

csak az a kérdés miből bízonyítják?
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát

Remedy 02-02-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70873)
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát

igy van, ez itt a nagy kerdes :)

laci 02-02-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70873)

Mi itt a kérdés? Ha kitámad, és nem hagy semmit otthon, akkor az ő baja ha beütik, miért lenne ez szabálytalan? :confused:

demian 02-02-2007 08:46

speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...

laci 02-02-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70876)
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...

Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.

demian 02-02-2007 08:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70879)
Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.

és itt jön a kérdés :)
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.

Cece 02-02-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70881)
és itt jön a kérdés :)
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.

A tapasztalt játékosok 90%a meg tudja álapítani, a rendszergazda + főleg. Hogy miért? Mert Ő is 1ike a tapasztalt játékosoknak + olyanokat is lát, amit más nem :) Nem kell 100%ban megállapítani elégm, csak 90%ban :D

Viz 02-02-2007 19:26

Nekem most az tűnt fel, hogy lassan mindenért jönnek a levelek, hogy így meg úgy meguntam a játékot, 2 készülivel kitekizek valakit, és már megunja a játékot, na azért nehogymár?
Az ilyenek ellen tegyünk már valamit hogy aki ezzel dobálózik az is kapjon figyelmeztetést vagy valami.

casper 02-02-2007 19:46

re:

Szerintem minden hodosnak éreznie kell mi meriti ki ezt a fogalmat mint sokan leirták már nem történt szabály modositás csak tisztába tették a fogalmat!
az ha hadakozol 1-2 hétig kapsz adsz játék nem hinném ebbe tartozna.
ha lelopnak és adsz neki pár mészárt vagy.... általában akkor jön az üzi hogy kvittek vagyunk és ha ezt lejelentené nem hinném hogy ezt annak titulálnák.
szerintem nagyon elborultnak kell lenni ahoz hogy csak azért mert egyszer leloptak értelmetlenül mészároljam napokig amikor csak bukom az egységeket:D
aki meg ezt élvezi az meg is érdemli:)

Mephisto 02-04-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69367)
Imádom, ahogy túlparázzátok ezt az egészet :) Most már csak azért nézem ezt a topicot, mert szórakoztat :D :D

Na a helyzet az, hogy van ez az állásfoglalás erről a szándékos károkozásról, meg más játékának tönkretételéről.
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is.
Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk.
Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt...

Synkel 02-04-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 71451)
Na a helyzet az, hogy van ez az állásfoglalás erről a szándékos károkozásról, meg más játékának tönkretételéről.
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is.
Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk.
Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt...

Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja:) Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...

Peter 02-05-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71474)
Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja:) Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...

nem volt benne, hogy gnóm lenne aki mészárolgat :D
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D

Synkel 02-05-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71616)
nem volt benne, hogy gnóm lenne aki mészárolgat :D
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is? :D:D:D

Benne volt:)
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:)

Peter 02-06-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71633)
Benne volt:)
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető:)

lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)

Kisbér 02-06-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71697)
lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)

Nem küldi ki minden tábornokát :D
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D

Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D

És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D)

Peter 02-06-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71704)
Nem küldi ki minden tábornokát :D
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább :D

Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás :D

És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok :D Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége :D)

nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D

Kisbér 02-06-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71709)
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm :D

Ezt arra írtam, hogy még ha gnóm is, akkor is minden körben marad otthon neki 1 tábornoka :D

Peter 02-06-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71711)
Ezt arra írtam, hogy még ha gnóm is, akkor is minden körben marad otthon neki 1 tábornoka :D

kötözködünk-kötözködünk? :p

Synkel 02-06-2007 22:41

Lehet ezt magyarázni sokféleképpen, de én nagy összegel mernék fogadni rá, hogy gnóm az illető:)

Kubbi 02-15-2007 08:00

Atit szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?

Beütöttem 1x fosztásra, majd mivel sok pénz jött tőle, ezért még 1x.
Majd mentem más célpontra fosztani, és pont amikor kint volt a seregem, ő beütött területre...
Azóta én ütöttem másvalamit területre, mert elég sokat elcsapott tőlem. :)
Most alatta vagyok, és 1x beütöttem pusztításra, majd ma ment 2 sereg, ebből az 1ik befért,a másik pattant.
Tehát 2pusztítás, és 2 fosztás volt vele szemben.
Erre kaptam tőle egy ilyen üzenetet:

" Barátom.A Mai nappal lehetőséged van arra hogy mnt küldesz vagy mész anarchba csalásért és folyamatos támadásért:)"

Most mi a teendőm?
Mf, és hulla a fajom :rolleyes:

Most meg ezt kaptam tőle...
De én nem gömböztettem senkivel. Akkor nem pattant volna a kicsi sereg...

"A jksz megsértésért mert mással gömböztetél és egyébként megvan akivel gömböztetél úgyhogy ő is számíthat az anrchra egy levelet várok tőled az mnt- egy órán belül ha nem jön meg pá-pá:)"

Az országom:
Zuz mó (#416292) :)

Folyamatos update:
Most ezt küldte:

"Már csak 53 perced van"

Kisbér 02-15-2007 08:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73913)
"Már csak 53 perced van"

Kubbi, 53 percen belül indítsd a támadást.. Ez azt jelenti :D
De érzésem szerint hadisarc miatt ő fog távozni, nem pedig Te :D (feltéve persze, ha a lelkiismereted tiszta :D)

Ja, és tiltsd le! Gondolom Te sem szereted, ha teleszemetelik a mailbox-od :D

Kubbi 02-15-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73919)
Kubbi, 53 percen belül indítsd a támadást.. Ez azt jelenti :D
De érzésem szerint hadisarc miatt ő fog távozni, nem pedig Te :D

Ja, és tiltsd le! Gondolom Te sem szereted, ha teleszemetelik a mailbox-od :D

:D
Köszi hogy gyorsan válaszoltál Kisbér. :)
Mert azért a reggeli nyugalmamat felborította ez a fenyegetőzés...
Még megvárom Ati véleményét,
úgyis még kell 1kör, hogy hazaérjen a sereg...
Letiltani pedig nem tudom, mert ezen az országomon nincs vip :)

Kisbér 02-15-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73920)
:D
Köszi hogy gyorsan válaszoltál Kisbér. :)
Mert azért a reggeli nyugalmamat felborította ez a fenyegetőzés...
Még megvárom Ati véleményét,
úgyis még kell 1kör, hogy hazaérjen a sereg...
Letiltani pedig nem tudom, mert ezen az országomon nincs vip :)

Figyi, szerintem 99%, hogy ezért nem kerülsz anarchba...
Ha tényleg valaki bizonyíthatólag! gömbizett Neked, akkor igen, de egyébként nevetséges a srác... :)

Kubbi 02-15-2007 08:35

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73921)
Figyi, szerintem 99%, hogy ezért nem kerülsz anarchba...
Ha tényleg valaki bizonyíthatólag! gömbizett Neked, akkor igen, de egyébként nevetséges a srác... :)

Köszi:)
Ati ha erre jársz, még arra is válaszolj lécci, hogy most üthetem-e még, vagy már nem?!

laci 02-15-2007 08:39

Amit leírtál, az azért még elég távol áll a "törlésig ütés"-től. HA tényleg nem gömböztettél mással, akkor szerintem fölöslegesen ugat. Az a baj, hogy most már mindenki anarchal fenyeget mindenkit, aki 2-nél többször beüt. Ez már a lónak az a bizonyos túlsó oldala.

De persze nem mi döntjük el itt, mi lesz :o

Cassandra 02-15-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73923)
Amit leírtál, az azért még elég távol áll a "törlésig ütés"-től. HA tényleg nem gömböztettél mással, akkor szerintem fölöslegesen ugat. Az a baj, hogy most már mindenki anarchal fenyeget mindenkit, aki 2-nél többször beüt. Ez már a lónak az a bizonyos túlsó oldala.

Kétszer? Nekem az első után írták, hogy "nem kéne.":))))
Én meg felhomályosítottam, arról, hogy erről szól a játék.:)

Egyébként sztem a fenyegetésétől nem kell tartanod, egyet értek az elöttem szólókkal.:)

Kubbi 02-15-2007 08:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73923)

Attól nem félek. :)
Még kiskoromba se csaltam, és persze most se csaltam. Szóval ettől a részétől nem félek. :)
Én azok a kisgyeregek közé tartoztam, akik megmondták otthon, ha 1-est kaptak... :D

Most meg ezt küldte:
"Nem szólok áthelyeztetlek. Még 32 perc!!!:))))"

Én írtam neki, hogy nem tudom miből gondolja, hogy csaltam, és hogy miből hiszi, hogy küldök mnt-t.
Inkább ő csalhatott, mert ugye ő is hulla, és érdekes módon, pont visszakisért tegnap, amikor egy másik hullát ütöttem fosztásra...

Kubbi 02-15-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73924)
Kétszer? Nekem az első után írták, hogy "nem kéne.":))))
Én meg felhomályosítottam, arról, hogy erről szól a játék.:)

Egyébként sztem a fenyegetésétől nem kell tartanod, egyet értek az elöttem szólókkal.:)

Köszi Cassy :)

All times are GMT +1. The time now is 22:31.