Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Szecsa 02-11-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73060)

(egyedul a 2/B tunik lassabbnak, de a tobbi igazan gyerekjatek volt...)

Ezt eddig szerintem senki nem vonta ketsegbe.

Kisbér 02-12-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 73069)
Ezt eddig szerintem senki nem vonta ketsegbe.

Gametime 1.000 rounds 1.858 rounds OK
Minimum land 1.427 acres 1.678 acres OK
Maximum land 2.400 acres 1.678 acres OK
Time spent in Top30% 336 rounds 503 rounds OK
Own country in the next group cannot have No OK

Talán az utolsók egyikeként léptem fel... Törpe gazdálkodóval... És simán feltamagocsiztam magam a top-ba... Kaptam pár ütést 20-25 körről, de szövibe léptem, azóta nyugi van...
Mindenesetre szerintem simán lehet abszolválni a B-t is... Főleg ha max hekiről jössz, mert akkor egyből a top-ba érkezel :D

pea 02-12-2007 11:10

Üdv!
Nah szal, azt mondták közöljek pár dolgot meg javítsak pár dolgot.

Állítólag remy nem fedezett a topba, hanem ütött. Elhiszem, ha így volt bocs. A közlendőm szempontjából teljesen mellékes dolog. A lényeg hogy ott van, ahogy a skarabeusz is lassan odaér. (persze ez nem biztos, de ki ismeri a jövőt?)

Tamagocsi. Kérdésem, hogy ha az első 4 nem fedezhet, akkor ők vajon hogy kerültek oda? Fedezéssel? Hát az biztos hogy nem. Oda valahogy el kell jutni. Ritkán látsz elfet a topban. Sokkal inkább orkot és óriást. Hidd el nem tamagocsi odakerülni. Sok éjszakába kerül. De onnantól kezdve tényleg az is tamagocsi, de hát aki odakerül, hadd pihenjen már egy kicsit.

Hol leszek 1500 kör múlva? Valóban az a szerencse ért, hogy a top klánok egyikének tagja lehetek (külön szerencse, hogy nem remyék klánja az :-D). Nem fizettem érte, nem könyörögtem, hanem játszottam, és így alakult. Úgy tűnik valakinek az ottaniak közül tetszett, hogy nagy a szám, vagy nem tudom, mert jó játékosnak nem tartom magam. Annak idején azért kezdtem játszani, hogy kis angol ragadjon rám, ami azért még most is olykor megtörténik. (dunno) Szóval bár nem kéne mondanom, de számításaim szerint ahhoz, hogy biztonságosan és reálisan forduláspozícióba jussak mostantól számítva 1248 kör. Nem lenne megterhelő, biztonságos lenne, és teljesen reális. (Ellenőrzéséhez jó számolást kívánok!) Ezért ez a teljesen reális szám a "szeretném, ha így lenne" mondatba odakerülhetett kiegészítve a 336 körrel. Természetesen nem így lesz, mert addig befulladhat az A, vagy háború robbanhat ki, leverhetnek, kikapcsolhatják a netem stb. De az ellenkezője is előfordulhat. Hogy hirtelen megjelenik még 30 ori és akkor már 336 kör múlva fordulhatnék. Vagy az esetleg kirobbant háborút megnyernénk, ami ugye jelentős földhaszonnal is jár, stb...
Szóval reményeim szerint 1500 kör múlva forduló helyzetben leszek, aminek jelenleg két akadályát látom csak, hogy a klánomnak nem az a célja, hogy engem kiszolgáljon, (Ami tökéletesen érthető.) illetve, hogy a többi orinak sem célja, hogy én csak úgy felszaladhassak a topba (ami ugyancsak tökéletesen érthető)

Ez egyébként, megint független, attól, amit mondani akartam, hogy a többi ori nyavajgás helyett, meg törlés helyett, inkább játszon! És ha veszít, ha nyer, ne felejtse, hogy ez csakegy játék. Ha ezt elfelejtik olyan idegbajosak lesznek, mint Ákos. :-D
pea

ui.: Az sem normális, aki engem komolyan vesz!

pea 02-12-2007 11:17

Üdv!
Megint én.
A B-ben, nekem 45E pontról (az eléggé a vége) max hekire full lovéra 2200 kör volt eljutni törpével. Igaz megizzadtam rendesen, és mákom is volt, mert csak fedeznem kellett, és olyan volt mintha csak én letem volna törpe az egész szinten, bár ez nem kizárt, mert ott 60 oriból jó átlagban 15-20 aktív van.
pea

Everlasting 02-12-2007 12:37

Bocs de azt mondod pea, hogy a Bben végig fedeztél és az Aban egy top klán tagjaként nem érted mit tartanak a többiek felesleges időpocsékolásnak?

Értem.

Kisbér 02-12-2007 13:36

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 73231)
Bocs de azt mondod pea, hogy a Bben végig fedeztél és az Aban egy top klán tagjaként nem érted mit tartanak a többiek felesleges időpocsékolásnak?

Értem.

Ezt meg én nem értem :) Pedig már 5x elolvastam újra :D

lacqa 02-12-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73255)
Ezt meg én nem értem :) Pedig már 5x elolvastam újra :D

azt jelenti, hogy a többiek legnagyobb problémájával pea nem is találkozhat, mert top klán tagként jelen pillanatban megoldott számára az utolsó lépcsőfokra való fellépés.

Kisbér 02-12-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 73256)
azt jelenti, hogy a többiek legnagyobb problémájával pea nem is találkozhat, mert top klán tagként jelen pillanatban megoldott számára az utolsó lépcsőfokra való fellépés.

Jah, értem már... De még 1 hektárt sem fedezett eddig...
Érdemes nézni teljes krónikát az A-ban... 95%-ban ők produkálják az ütéseket...

Miért?! Mert ők az egyik topklán tagjai? Nemhiszem...
Hanem azért, mert a többi punnyadt banda, és beletörődött az egészbe... :(

laci 02-12-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73262)
Jah, értem már... De még 1 hektárt sem fedezett eddig...
Érdemes nézni teljes krónikát az A-ban... 95%-ban ők produkálják az ütéseket...

Miért?! Mert ők az egyik topklán tagjai? Nemhiszem...
Hanem azért, mert a többi punnyadt banda, és beletörődött az egészbe... :(

Te jó ég, Kisbér... Mondd már meg, mivel telnek a te Queosiás 1/A-s napjaid, milyen aktiv akcióid vannak, hogy punnyadt bandának nevezel másokat? :confused:

Kisbér 02-12-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73274)
Te jó ég, Kisbér... Mondd már meg, mivel telnek a te Queosiás 1/A-s napjaid, milyen aktiv akcióid vannak, hogy punnyadt bandának nevezel másokat? :confused:

Semmivel... Nem vagyok már fenn...
De amíg voltam nem tudtam semmit tenni.. Míg akik lenn vannak, azok tudnának, csak nem akarnak?! Vagy nem tudom miért...

laci 02-12-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73275)
Semmivel... Nem vagyok már fenn...
De amíg voltam nem tudtam semmit tenni.. Míg akik lenn vannak, azok tudnának, csak nem akarnak?! Vagy nem tudom miért...

Nocsak, fordultál? Na tessék, ürült egy hely, és én még csak itt vagyok a 3-asban :D :D

Cassandra 02-12-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73276)
Nocsak, fordultál? Na tessék, ürült egy hely, és én még csak itt vagyok a 3-asban :D :D

Huhúúú... akkor rohanok, csak ne lenne ilyen rohadt sok szabis ország az utamba...:D
Lehet nekem is fedezgetni kéne...:P

Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni és nem azt firtatni, hogy ki hogy került az A topjába. Az más téma, hogy azt nem tartom szerencsésnek, hogy az A topjában levők többezer kört töltenek egy helyben... jó, lehet, hogy nekik tetszik, hogy ott virítanak, engem valahogy nem tudna ennyire érdekelni, hogy egy 50fős csopi elején 2-3hónapnál többet legyek. Bekerülni kihívás, bentmaradni kihívás, de amikor elfogytak a kihívások érdemes újjak után nézni.;)

Remedy 02-12-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73280)
Huhúúú... akkor rohanok, csak ne lenne ilyen rohadt sok szabis ország az utamba...:D
Lehet nekem is fedezgetni kéne...:P

Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni és nem azt firtatni, hogy ki hogy került az A topjába. Az más téma, hogy azt nem tartom szerencsésnek, hogy az A topjában levők többezer kört töltenek egy helyben... jó, lehet, hogy nekik tetszik, hogy ott virítanak, engem valahogy nem tudna ennyire érdekelni, hogy egy 50fős csopi elején 2-3hónapnál többet legyek. Bekerülni kihívás, bentmaradni kihívás, de amikor elfogytak a kihívások érdemes újjak után nézni.;)

Nekem eleg kihivas, hogy benne legyek a best players listaban...

Aztan meg nem tudom mi lesz.....

Kisbér 02-12-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73285)
Nekem eleg kihivas, hogy benne legyek a best players listaban...

Aztan meg nem tudom mi lesz.....

Már nem kell sokat várni rá :D

Penya 02-12-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73280)
Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni

Említettünk már párat úgy vélem. Amit mindenki helyeselt az a 90 nap eltörlése. Talán ezzel kéne hatni Atira.

Kisbér 02-12-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 73327)
Említettünk már párat úgy vélem. Amit mindenki helyeselt az a 90 nap eltörlése. Talán ezzel kéne hatni Atira.

Ennek eltörlését ugye csak az A-ban gondoljátok?

Viz 02-12-2007 19:04

B-ben még szerintem is meg lehet oldani, mivel A-ban a két topklán okozza a problémát ( vagyis a csoportlétszám )

Lali 02-12-2007 22:03

nem vagyis, hanem

Viz 02-12-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 73427)
nem vagyis, hanem

Nem, mivel ha nem lennének akkor ekkora csopilétszám mellett is simán lehetne fordulni 90 nap alatt.

Everlasting 02-12-2007 23:47

a 90 napot a többi szinten jó dolognak tartom. Pontosan eléri a célját: ösztönzi az orikat a továbbhaladásra. Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. De a többi szinten attól még jól működik.

Remedy 02-13-2007 00:18

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73329)
Ennek eltörlését ugye csak az A-ban gondoljátok?

Annak semmi ertelme. Oda ugyis kell vip....

Remedy 02-13-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 73439)
a 90 napot a többi szinten jó dolognak tartom. Pontosan eléri a célját: ösztönzi az orikat a továbbhaladásra. Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. De a többi szinten attól még jól működik.

Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik....

Arwyl szelleme 02-13-2007 06:40

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 73439)
Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak.

A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!

Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!

Lali 02-13-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73435)
Nem, mivel ha nem lennének akkor ekkora csopilétszám mellett is simán lehetne fordulni 90 nap alatt.

egyrészt vagyunk és szabályosan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna ( monronak teljesen igaza van ) , akkor már régen lehetne fordulni így is

pea 02-13-2007 09:59

Üdv!
Szellemünknek teljesen igaza van.

Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?

A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
pea

Cassandra 02-13-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 73499)
egyrészt vagyunk és szabályoan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna ( monronak teljesen igaza van ) , akkor már régen lehetne fordulni így is

Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja...:o
A B-s orimmal fel szándékozom lépni...

Everlasting 02-13-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 73456)
A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!

Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!

Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod.
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező.

remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A.
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.

Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.

Peter 02-13-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73441)
Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik....

ez így igaz (ó, kivételesen egyetértek az "élőfábaisbelekötök-Remedy"vel :D)
lassan 1 éve szabizom Bben, mivel letelt a 90 napom...
mivel a bankártyás vipet nem tudom megoldani (vagy nem is akarom), ez igy is fog maradni, amíg a helyzet nem változik, szerintem :(

Mephisto 02-13-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by pea (Post 73502)
Üdv!
Szellemünknek teljesen igaza van.

Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?

A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
pea

Pea mindjárt elsírom magam:)
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel. Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan. Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...

Lali 02-13-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73505)
Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja...:o
A B-s orimmal fel szándékozom lépni...

hm... talán jobb lett volna mindenkinek, ha a fellépésed előtt kb 10mp-vel törölsz. erről beszélünk egy ideje már páran.

viszont szerintem a topic helyes iránya a személyeskedések helyett, hogy hogyan lábaljunk ki ebből a helyzetből.

remy topszabadságos pontlistás ötlete szerintem jó.

Cassandra 02-13-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 73529)
hm... talán jobb lett volna mindenkinek, ha a fellépésed előtt kb 10mp-vel törölsz. erről beszélünk egy ideje már páran.

viszont szerintem a topic helyes iránya a személyeskedések helyett, hogy hogyan lábaljunk ki ebből a helyzetből.

remy topszabadságos pontlistás ötlete szerintem jó.

Abban a csoportban, ahonnan azt töröltem nem igazán probléma a létszám... plusz, van magyarban 3országom, amivel normálisan tudok játszani, angolban 1, amivel most szintén célom van... nem sok hasznát vette volna senki egy csopi alján tengődő üres országnak.
És amit írtam egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.

Kisbér 02-13-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 73513)
Pea mindjárt elsírom magam:)
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.

Mindneki látja (még) a best players-ek között a pontlista tetején... Szerintem nyugodtan mondhatod...

Quote:

Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel.

Már bocs, de eleve miért kell a többieknek tanyát tartaniuk? Ez nevetséges...
20% tanyával egy elf még majdnem betonra védheti magát... (19% ház, 20% barack, 20% torony, 20% tanya, 8% kocsma, 8% templom, pár% raktár+egyéb sallang)
Ha ebből egy klánban van 2 db, máris meg van oldva, hogy a többiek 2 körös éhezéssel közel tanyafree-k legyenek...
Láttam éplisták alsóbb törpékről pl, amikben van tanya, és láttam nem kevés elfet, akikben 8% tanya volt... no comment...

Quote:

Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan.

Azért az túlzás, hogy meg sem kottyan... De ugye mennyi egységről is beszélünk? Durván 20, max 30k egységről.. Az kb 1 mrd... Szerintem ennyit simán megér az, hogy ne menjenek beléd x sereggel... Úgy kell visszafele menni rájuk, hogy ezt is bele kell kalkulálni, és akkor egyrészt 1 mrd-al csökken a topklán vagyona, másrészt még be is mész hozzá...

Sokkal durvább pénzek mennek el az emelkedésre, amikor x10e egységet fokoznak, hogy a másik mellé kerüljenek.. Ez tény, sajna ezzel lehetséges, hogy nem tudnak a kisebb klánok versengeni, viszont kihasználni ki tudnák...

Quote:

Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.

Ennél jóval többel tette :) De nem ez a lényeg...
A top-os klánokban vannak az igazán nagy törpék, de lejjebb szinte egyet sem látok... Aki van, azt meg képtelenek megvédeni a klántársai... Akkor miről is beszélünk? Valóban iszonyat drága egy ilyen akció, viszont azt ne felejtsük el, hogy nem csak venni lehet a nyersanyagot... tudatosan fel lehet építeni kevesebb hekin is jól termelő törpét, csak meg is kéne védeni...

Quote:

Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...

Az esélyek ugyanazok, de nekik van 10e kör előnyük... Ami nem kevés... Ebből jön az előnyük... De ezt le lehet dolgozni... Igaz nem ezer kör alatt, hanem mondjuk 3e kör alatt, de akkoris le lehet dolgozni...
Az, hogy ezt hogy kell csinálni nem ecsetelem, aki nem tudja, az nem is érdemli meg a (2)-est...

Lali 02-13-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73534)
És amit írtam egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.

nem rád gondoltam, bocs ha félreérthető volt

Mephisto 02-13-2007 12:09

Tömören és röviden: Tehát van előnye a top klánnak. Szóval akkor Pea meséjét nem értem.
Ui: Törpe van, és védett a társai áltál. A kis kettes meg meglesz, ez miatt ne fájon a fejed még ha ez 10k kört is fog jelenteni... ;)

Kisbér 02-13-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 73547)
Tömören és röviden: Tehát van előnye a top klánnak. Szóval akkor Pea meséjét nem értem.
Ui: Törpe van, és védett a társai áltál. A kis kettes meg meglesz, ez miatt ne fájon a fejed még ha ez 10k kört is fog jelenteni... ;)

Ez a beszéd :D Sok sikert hozzá! :D
Majd a kisorimmal figyellek titeket :D

pea 02-13-2007 12:26

Üdv!
Nah végre megszólaltak a bogarak.

Valóban van előnyünk. És valóban tetemes. De ahogy mondám a bogarak jönnek, és fognak tudni fordulni. Mivel rövidesen felérnek, immár 3 top klán lesz messze a többiektől. Így még messzebb lesz a fordulás lehetősége.

Ettől függetlenül, ha az emberek játszanának lenne elég ori az Aban hogy fordulhassanak.

pea

Cassandra 02-13-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 73544)
nem rád gondoltam, bocs ha félreérthető volt

Ok. Semmi gond, csak kicsit ballábbal keltem fel.
És nagyon igazad van egyébként nem egymás ócsárolásából lesz kézzelfogható eredmény.

Remy, szabis, toppos javaslata tetszik, feltéve, ha nem lehet kijátszani azzal, hogy a pontlistából kiesés elött valaki visszaön szabiról, körbenéz, aztán újra leszabizik.

Arwen 02-13-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 73506)
Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod.
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező.

remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A.
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.

Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.

Én legjobban az 1/A-ban szeretek játszani, ezért nem szándékozom onnan lefordulni, csak azért mert nyavajogtok, h nem tudtok körbeforogni!

90 napról meg csak annyit, h az ránk is vonatkozik, ha nem hosszabbítom a vipet, sajnos én sem tudok belépni az orimba.

Ezért csináltattam új bankkártyát! Kimondottan a queosia miatt! Sztem erre egy kivülálló azt mondja fanatizmus! Igen, ez kell ehhez a játékhoz, ha el akarsz érni vmit!

Lali 02-13-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73562)
Ok. Semmi gond, csak kicsit ballábbal keltem fel.
És nagyon igazad van egyébként nem egymás ócsárolásából lesz kézzelfogható eredmény.

Remy, szabis, toppos javaslata tetszik, feltéve, ha nem lehet kijátszani azzal, hogy a pontlistából kiesés elött valaki visszaön szabiról, körbenéz, aztán újra leszabizik.

azonnal kiesne. illetve ne essen ki, látszódjon, csak a topszámításból maradjon ki.

monro 02-13-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by pea (Post 73502)
Üdv!

pea

Pea te tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy ki van a Szkarabeusz klánban? :)
Nem tudom mi ellen tiltakoztunk eddig, nyavajogni mégkevésbé... Pár dolog nem ártana,ha változna de ez korántsem miattatok vagy a másik topklán miatt, hanem az angol 1A érdekében. Sajnálom, hogy te leragadtál a "topklánmolesztálás" ellenreakcióinál :(

Arra meg hagy ne reagáljak, hogy mivel könnyebb neked, mint más ugyanakkora méretű orinak aki nem a topklánok egyikének a tagja.

All times are GMT +1. The time now is 22:09.