![]() |
Quote:
Felfedezés javaslat [Archive] - Page 17 - Queosia / Hodito forum Garantálom, hogy Csávó lesz az első aki MNT-t fog küldeni. ... Ezert aki termelget az nem bizots hogy mondjuk fel ev mulva is azt fog. ... forum.queosia.com/archive/index.php/t-852-p-17.html - 42k - Kiegészítő találat - Tárolt változat - Hasonló oldalak :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
amugy sosem ertettem, hogy ez miert gond :)
most egy nem kezdo jatekos is (aki annak hiszi magat, mert jatszik mondjuk 2-3 hete es rajon, hogy pl. az elit eleg jo tamado/vedkezo egyseg) szepen lassan fejlodik :) akik szerintem nem ugy szulettek, hogy tudnak hoditozni :) szerintem senki sem. neha azt erzem, hogy ezeket az embereket lenezik egyes emberek... :( |
én nem nézem le, mert én is kezdő vagyok még:(
|
legalábbis egyesekhez képest.
|
Igen Szecsa ez érdekes kérdés. Most az a cél hogy jövőre már elmondhassam hogy tudok játszani, de mostanság egyre inkább arra jövök rá hogy mennyi mindent nem tudok:)
|
xy (#0)
2007-01-23 19:50:05 Helyezés: 0 Érték: 9203 aki hadisnak érzi magát,várom! ez tetszik:) Ha tolis-varis vagyok de hadisnak érzem magam mehetek?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
de ha hülyeség hurrogjatok le |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Van egy csomó íjászomn amiknek 2 a támadóereje. 2 íjász átmegy egy védőn, és csomó országot látok 300-400 védővel. Na azokat hogy megszivatom hahaha:D De nekem komolyan tetszik ez a dipis beírás:D |
xy (#xxxxxx)
2007-01-hmmm Helyezés: pedig ez már a top30 erősen Érték: 33k 1 és 600 hely közöttiekkel kötnék MGT-t! nahh kérnék tippeket ez vajon mi lehet? :o lehet kötni pulóvert, csomót, itt a hódban MNT-t is... de azért az N meg a G betű messze ven egymástól ;) vajon mezőgazdasági tekercs lehet? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
de nem rossz ;) |
Quote:
|
Quote:
de igenis kell a rosszat feltételezni, különben min röhögjünk? :D:D |
Quote:
|
Quote:
vagy ha a rendesebbek felvilágosítják meg őszintén ha elkezdesz valamit 2-3 hét után mész vele a világbajnokságra? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
nincs (#elég jó sorszám)
2007-01-26 08:16:21 Helyezés: 344 Érték: 9933 Szövit keresnék... Nem vagyok valami jó játékos, de a hiányzó tudást kegyetlenséggel és könyörtelenséggel pótolom... Amíg még lehetett, törlésig ütöttem minden ellenem szegülő orit(MOST MÁR ILYET SOHA NEM TENNÉK, mert tilos) ezért egy idő után, kezdett uncsivá válni a játék... most visszajöttem és bízom benne, hogy az eltelt idő alatt elfelejtettek... Szóval a feltételek a régiek, küldd el a gömböd és egy bemutatkozó levelet, hogy ki vagy, meg ilyenek... Tartalmazzon egy motivációs részt is, miért akarsz velem szöviben lenni... Természetesen, ha úgy érzed, hogy gömbölni szeretnél, akkor ELŐTTE küldj egy levelet, melyben tiszteletteljesen megkéred az engedélyt, hogy hagy kísérelhesd meg a gömbölést(itt a hangsúly az ELŐTTÉ-n és a KíSÉRELNI-n volt, ugyanis, ha elmulasztod és bebuksz, akkor az nagyon nagyon de nagyon rossz lesz neked. A levél legyen udvarias, ne legyen tele helyesírási hibákkal meg ilyenek... (Leveledben legalább egy dícséret legyen, hízelegni is szabad...) PL:"szeretnék a szövidben lenni, mert tudom, hogy mennyire okos és szép vagy és szeretnék mindent megtanulni TŐLED! Elhagyom atyám,anyám Téged követlek majd csak fordítsd felém arcod, hogy ragyogásodban sütkérezve, érezzem ismét: ember vagyok!" -Ilyen burkolt formában is jó!Tudok olvasni a sorok között...- Várom a leveleket! D.D. |
Quote:
|
xxx (#)
Helyezés: u Érték: i Helló! Szövetségest keresek földszerzés céljából! Jöhet bárki4 Csak minél többen legyetek. üdv.:x |
Na es meg egy:
Helyezés: 317 Érték: xyz Kedves Kalandorok! Egy erős beton biztos szövit alapítok, ellátok mindenkit friss gömbökkel és küldök katonai segítséget ha látom ha nagy baj lesz. Vígan háborúzok ezért szeretném ha kb1000fölöt lenne elit/lovas. És primo lenne ha valamiben jó lennél vari/had/tolvaj. A személyiséged abszolút mindegy és légy közel (4 kör a maximum). Félholtakat is szívesen várok mint verőlegényt :D |
Quote:
nincs (#hát ennek nem olyan jó) 2007-01-24 10:38:50 Helyezés: 57 Érték: 17869 Szövimbe keresek 4. tagként egy aktív tagot, aki erős varázslókkal rendelkezik és aktívan segítséére van a szövetségeseinek a gömbözésben.Olyan jelentkezését várom, aki 2-3 ezer varázslóval minimum rendelkezik. 350hekin 2-3k vari azért az jó:D |
egyszer mindenki volt kezdő......... lehet h akkor rajtunk is így nevettek az akkoriak;)
|
Quote:
|
Quote:
Kezdőként, míg fogalmad sincs semmiről, járj utána, vagy írd meg hogy kezdő vagy (bár a számok magukért beszélnek :) ) |
nem azt mondtam h ne nevessünk rajtuk :) csak sokan úgy kezelik őket mint valami külön "állatfajt ":cool:
|
Quote:
De a szösszenet többi része is profi munkára vall :D |
Quote:
|
"Szövetség utolsó helye kiadó egy hadis hely. A szövetség rendelkezik egy gyenge és egy erős varival, és egy közepes hadis országgal ( aki hulla). Jelentkezni nálam, feltétel legalább 4500 katona.
Üdv mindenkinek: xxxxxxx" Nagyon jól hangzik, repesve lépnék be közéjük :) |
Quote:
Jó ez 200 hekin :) |
Quote:
én is nemrég találtam rá, de úgy látszik megelőztek :p |
200 hekin sem álom egy gyenge varázsló, meg egy közepes hadishoz beállni (az "erős" varázslóról nem is beszélve) ;) De legalább őszinte a srác, nem villog hogy milyen kőkemény szövetsége van.
|
xxx (#yyy)
2007-01-25 10:19:09 Helyezés: ? Érték: ? Fajtalan ország szövit keres!!! Gyorsan fejlődök, fajt pedig akkor választok ha magtárgyaltuk leendő szövetségeseimmel!!! További érdeklődés levélben.... UI.:MNT-t is kötök... Ennek a "fajtalankodásnak" van értelme? |
All times are GMT +1. The time now is 20:30. |