![]() |
Beszéltem ma Lacival is :) (Cassandra angolos szövijével :D )
Ő is azt mondta, hogy megprobal eljonni :) már várom a 20.-át :) akkor ez a delutani 16-20 orasi turnus lesz?:) |
Quote:
|
Én inkább nem szólok bele, akik távolabbról jönnek, döntsék el. Mindenesetre, ha délutánra megyünk, vkitől kölcsön kell kérjek korit.:)
|
Szereny szemelyemnek mindegy :)
Ha délutánra megyünk, kell intéznem szállást magamnak, ennyi :) |
NEkem 8 mert az utolsó tsarterem 10,50 kor indul hazafelé;)
|
Te már charterrel nyomod? :D :D
|
Most már csak az időjárás kellene, hogy alkalmasabb legyen. Nem lenne jó, ha esne az eső.:o
|
|
Na kukk :)
Nekünk még jóü, de lyen időjárásban lehet nem lesz korizás, akkor sztem még most el kéne döntetni, hogy mit kéne csinálni :) |
Quote:
|
Quote:
Nekem erre nézve vannak ötleteim:) Kocsmában nem is esik akkorát az ember mint egy csupa jég pályán... |
en a korizas mellett voksolok :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Szegeden pl :D
|
Quote:
Pesten is van tudtommal :p |
biztos :)
de azért mégis jobb lenne ezen a kornyeken :) de ha Pest, akkor utazunk... :) |
Quote:
akkor miért ne te legyél az a lovagias, aki feláldozza magát!? :D |
Quote:
sztem ha nagyon korizni szeretnénk, akkor inkább a pólus centerbe kéne elmenni, mert most hirtelen az jut eszembe fedett pályás koripálya és kocsma is van a környéken :) |
de nem kicsi a polus jégpályája? :)
en voltam ott es eleg mini palya ugrik be igy hirtelen |
Quote:
|
ezer éve nem jártam arra, szval nem nagyon rémlik :o
akkor valakinek valami épkézláb ötlete van? |
mujegpalya.
|
Újpesten van fedett pálya, a Zeneca jégcsarnok...
Ráadásul Cassandra szinte ott lakik :) |
akkor megvárjuk Cassandra-t, hogy mi legyen :)
de ha nem lesz jegkorizas, holnap nem megyek el megvenni a jegkorit :) |
Quote:
de ilyen télen...azért nem dobok ki 15k-t :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Váááá... rám ne várjatok, mert még nem tudom mi lesz.
A hétvégém, még elég képlékeny, ez most nem csak rajtam múlik.:) A Zeneca-ról nem tudok semmit, se árakat, se egyebet, hiába van tőlük öt percre gyalog.:D De utánanézek, mi mennyi és hogy megy ott, ha gondoljátok.:) |
Quote:
|
Cassandra, köszi, hogy utananezel :)
es hat egy diaknak azert ez nagy penz! :( egyszerubb ha korit veszek, mert mostansag Szegedre is jarok, bar ott picivel olcsobb meg csak 2 oras a turnus... |
Most mi is lesz akkor?
Vagy semmi?:D Itt a nyakunkon a hétvége,tessék dönteni! Koripálya nincsen itthon éppen,viszont sörözni nem megyek pestre:D |
Mivel én nem lakom túl messze, ezért rátok bízom, bár az előrejelzések nem túl jók, de még messze van a hétvége.:)
|
Kicsit utána próbáltam érdeklődni az Astra díjainak, meg, hogy mikor van közönségjég szombaton, de a telefont sztem a takarítónő kezelte ma, mert bármilyen hihetetlen a címen kívül (Pedig azt nem is kérdeztem.) semmiféle tájékoztatást nem tudott adni.
Holnap futok még egy tiszteletkört, mert a honlapon szereplő adatok teljes mértékben használhatatlanok... |
|
Még egy rossz hír... úgy néz ki a dolog, hogy közönségjég szombaton csak éjjel lesz az Astrában...
|
hát, gyerekek akkor ezt halasszzuk szerintem :)
en korizok egyet akkor Szegeden penteken :) akit ez erdekelne... :D elér |
Igaza van Szecsának. Ezt halogassuk el szerintem is, míg jobb idő nem lesz.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |