![]() |
Quote:
Vagy igen? :D Ez kb olyan... Egy idő után eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy ennél több dolgot már nem bízok a helytartóra... :) Mert még a végén megváltoztatja a jelszót, és viszi egyedül az orit :D |
Quote:
|
Quote:
A helytartóm nem fog helyettem támadni továbbra sem. Meg nagyon sokmindent nem fog. De a kedvedért felelevenítek egy másik érvet a javaslat mellett: Minden automatikus funkciónak van egy fékje, kivéve a katonaképzésnek. Tekiírás leáll ha kevés a pénzed, varit nem rak fel, ha kevés a készülid vagy a rúnád, de a katonát képzi ha kell, ha nem... Szal a javaslat egy elejétől kezdve meglévő hiányt pótolna, nem pluszt adna hozzá a dologhoz. Én érveket mondtam, te eddig - már bocs - hülyeségeket. És az egész vita eddig erről szólt: normális érvet a megvalósítás ellen nem nagyon hallottam. Aki napi 20 órát van gépnél az ellenzi, és valami oknál fogva tamagocsit emleget, aki csak 10-et az meg támogatja. |
Már leírtam pár oldallal ezelőtt az érvezet, ami alapvetően nem ez ellen a felvetés ellen irányult, hanem minden hasonló dolog ellen!
És ezen az álláspontomon semmi nem fog változtatni :D |
Quote:
" Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján. " mint olvashatod számtalan lehetőség van arra, hogy tudjad meg, beteg országot támadsz. Miért cserélnénk a figyelmetlenséget, kényelmi szolgáltatásra ????? :mad: |
bocsi, de honnan jutna eszedbe hogy egy nem emberhiányos ori beteg? erre válaszolj nekem, aztán legyél idegbeteg :)
ha látom hogy beteg egy ori, akkor egyértelmű, hogy úgyis állok hozzá, de ha nem látszik rajta, akkor az csak egy szimpla ori |
Quote:
ezekről azért elég nehéz lenne megállapítani,ha a gömbön nem látszik,vagy nem tudod gömbözni őket!! |
vagy pedig tobb lepesben betegedtek meg. ezt ugy ertem, hogy vki betamadott 1 hullat. aztan kesobb ezt is megtamadtak, majd a tamadot is es vegul jon a vipes aki mar a 4. lancszem es igazan nem tudja, hogy elkapja a betegseget.
meg sokan elfelejtik a dolgot, hogy ez nem kenyelmi szolgaltatas lenne a ht-tol, hanem 1 hiba kikoszorulese... ugyanis ebben a dologban tenyleg hatranyban vannak a nem vipes orikkal szemben. |
Quote:
betámadtad beteg lettél, így jártál... kéne akkor egy ilyen funkció is a helytartónak : ha olyan orit támadsz, akit nem tudsz gömbölni és vaktába mész rá... jelezzen egyből, hogy VIGYÁZZ !! ez egy erős szövihez tartozik, és ne támadj csak úgy,és menj el csicsikálni utána, mert egész éjjel mészárolni fognak, rajtad lesz a vihar, a képzés meg nem állt le !! úristen !! reggelre jó nagy ember hiányod lesz most mi lesz ? :confused: nem a Ht-val van hiba, hanem azokkal a játékosokkal, akik úgy szeretnének támadni a játékban, hogy sereg indítás után már egyből kapcsolhassák is ki a gépet. mondok más példát is... egy szöviben vagy... felűről akarsz ütni egy országot, hogy ne üssed messzire, a többi hadis is tudjon ütni rajta utána. ki küldöd a sereget, el mész aludni. A ht éppen a becsapódás előtt képez egyet, alúról mész éppen... marha nagy kárt okozzot neked mert nem így akartad az ütést, vagyis ez is a Ht hibája... akkor itt se képezzen, hanem legyen inteligens, és tudja hogy felűről akartál menni nem ?? " A súgót mindenképp olvasd el, mert egy rossz parancsokkal ellátott helytartó több kárt tud tenni, mint bármilyen támadás! " nem hiszem hogy ezt kikéne venni a játékból... |
Smooth Scroller-nek adok igazat és amit ír, az tényleg igaz
Hóhér: már megint odalyukadtunk ki, hogy akinek nicns napi 24 órája gép előtt lenni, az ne legyen hadis :confused: ezt átgondoltad? majd ha igen, akkor utánna szólj hozzá a témához létszi |
Quote:
nem? :eek: ha játszani akarsz, nem csak seregeket kiküldeni , csak akkor szólj hozzá a témához légyszi. |
hoher: azt, hogy ki hogyan jatszik ne akard megszabni neki... es senki se tegye.
|
Quote:
mindeki úgy játszik ahogy akar... ( - és ha nincs gépnél igenis érhessék károk... ) de ne akarjál plussz kényelmi szolgáltatásokat azokkal szemben, akik rendesen végig követnek egy csatát . Főleg arra hivatkozva nem ,hogy az a HT hibája, hogy nem érek rá ( vagy csak lusta vagyok) felkelni leállítani a képzést, ha ne adj isten véletlen megbetegedtem.... egy csomó példát írtam , hogy a szerintetek végig vezetett gondolatmenet alapján " menyiszer hibázik a Ht. " ezt mind javítva legyen akkor? értelmi választ nem nagyon kaptam , azon kívül hogy nem akarok a gép előtt ülni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez nem 2-3 óra, hanem 5. Ezt az elején levezettem asszem. Nem tudom, te A-n és B-n kívül hol játszol még, de biztos emlékszel, lentebb nem töri magát az ember napokig egyetlen ütésért. Ott a célpont, nekimegy és kész És a legnagyobb gond, hogy a seregek hazaérkezése UTÁN 1 órával fogsz csak értesülni a betegségről... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dragi-Dragi... Bármilyen hülyeség elfogadható, csak ne az eredeti javaslat legyen az? |
Quote:
|
figyu ide mindenki. Nem kényelmi szolgátatás de ha fizetek a ht-ért akkort az ne hátrányt jelentsen hanem előnyt azt senki ne akarja megszabni, hogy napi hány orát töltsek a gép előt lehetőségeimhez mérten nyilván igyekszek minnél többet.
Jelen pillanatban ez csak a vippeseket érinti. Ja és ki mondta hogy a seggelősök elönybe legyenek az aki napi 20 orát hódozik forduljon orvoshoz. Ne hogy má ilyenek legyenek az elsők inkább az okos jó stratégák akik tudnak is. Ezzel semmi olyan nem történik amit bárki ha ott tud lenni nem tesz meg nem helyettem gondolkodik, nem kényelmi szolgáltatás hisz pont akkor cselekszuik mikor nem tudok gépnél lenni. Ha tudok akkor sokat vagyok álatlába az ingázás miatt van hogy egyik helyről indítom a támadást a másik helyen meg nézem hogy vissza kisérnek-e vagy nem de van hogy közbe jön valami és olyan helyre küldenek ahol nincs net akkor pont jól jönne vagy ha ép 2-3 napig nem jutok haza vagy ép a net carakodik vagy bár mi, olyankor jönne jól ez a funkció, amit mégegyszer ki hangsúlyozok hogy csak akkor jelent problémát ha fizetsz hogy legyen ht-éd. Nyilván nem azé hogy lezuzza az orid. |
Ati, a világért sem szeretnélek sürgetni, de ezzel kapcsolatban lassan dönteni kéne valamit, mert amit lehetett már elmondtunk, a dolgok logikája szerint innen vagy az ismétlés folytatódik, vagy offolásba esetleg személyeskedésbe torkollik a topic:)
|
Hóhér írásaihoz még 1 szösszenet:
Termelsz 100 katonánként. Be van állítva, hogy 1000 ember felett adjon el a helytartó, ami tök jó, hiszen 10xese a termelésnek... Szóval nem lesz gond. Aztán kapsz 5 támadást, földre, vagy pusztításra, mondjuk 1-kor, 2-kor, 3, 4, 5-kor, mialatt Te csicsikálsz, hiszen miért lennél állandóan az országod mellett... - ugye.... Szépen elhasználja a helytartó a piacokat... És máris egész nap nem tudsz csinálni semmit... Nem egyszer csináltam meg ezt annó... Felülről szépen pusztítottam éjjel egy olyan országot, akinek vegyes sereg volt benn, vagy egy olyan országot, akit egész nap mészárolni, vagy varit/tolit ölni akartam. Így reggel nem tudott sereget cserélni, mészár, ártózás/tolizás után nem tudott visszatölteni, stb, stb, amivel egész nap előnyöm volt, ami kb elég is volt... :D Kéne egy olyan gomb is, hogy x piac felett már nem használhat piacot a helytartó. És itt mondjuk újabb számot írhatnál be, hogy mi felett használhat... Pl 10e egység. Ugye? (még mielőtt valaki komolyan venne, nem kell ilyen gomb és nem kell olyan gomb sem, hogy a ht leállítsa a képzést betegség alatt!!!! :) ) |
H megindokoljam szavazatom: inkabb általános megállapitas részemről de igyis vannak behozhatatlan elonyei a vipnek... szóval ennyi taktikai előny maradjon mar a nem vip tagoknak is...
|
Bea, lehet nem vetted észre, de be lehet állítani, hogy mennyi egység alatt ne menjen piacra a ht... Ha jól állítod be, nem használja el a piacodat...
Az meg, hogy ennyi taktikai előny maradjon a nem vipeseknek is, engem nem győz meg arról, hogy a fizetős szolgáltatásomnak feltétlen rúgnia kell rajtam még egyet a betegség mellett... |
Quote:
Ez marhaság, ilyen hibát nem is követtem még el de nem is ismerek olyat aki meg tette volna. Azt meg főleg nem bizom a ht -ra hogy a termelésem eladja hisz leet hogy ép nem eladó hanem mondjuk fedezni kell ezt túl magyaráztad Melleseleg én katit termelek nem tekit irók soha ha pinz kell de mindig ugy van be állítva a termelés /hely hogy ehez max 2 piac keljen de ha jó közegbe vagyok és jó az orim akkor elég 1 is:D SZal szerintem ez rossz példa volt nem mondom hogy nem fordulhat ilyen elő de ez szélsőség. Ja és ez a lehetőség a,it te mondtál más taktikai beálításokkal elkerülhető és ha még is megtörténik még mindig nem oldódik meg semmi ha mondjuk 2-3 napig korházba vagy vagy bármi mert ahoz hogy az illető védekezzen kel hogy tömve legyen a kati piac legyen bent az oriba sok sok pénz meg legyen ő maga szal ez teljesen más:) a javaslatba meg arról van szó hogy valaki játszik beteg lesz alap esetbe a ht mondjuk lezuz körönként + 1-200embert az miért jó neked? mondjuk ful jó oriba vagy katit termelsz mert kell a lé várod hogy léphes a kövi csoportba de nem akarsz tamagocsizni igy hát akciozgatsz verekszel Magyarán hodozol. miért baj az ? Jobb az ha mindenki tamagocsizik és senki nem játszik? mert meg van mindene be ijjazza magát max pár elit de legtöbbször az sem és termlget az jobb? akkor inkább legyen ilyen gomb mert azok akik emiatt megégették már magukat párszor nem biztos hogy szivesen rizikoznak. |
Quote:
ezexerint nem hasznlasz vipet. jo, de attol meg masnak ne legyen mar rosszabb. mindenki felhozza itt, hogy igy tamagocsi, meg ugy kenyelmi szolgaltatas. 1szeruen rosszul szavaztak az elejen es utana valtig ragaszkodnak a hibas nezopontjukhoz es kitalalnak mindenfele indokot arra, hogy alatamasszak. foleg azok akiket ez nem erinthet, mert mondjuk varisok vagy tolisok es ugyse tamadnak ki. de persze a nagy duma mellett tamagocsiznak am ezerrel. vajon miert van az, hogy az ember sosem enged a 21-bol? amikor mar latja vki, hogy nem jol szavazott vagy ervelt es a masiknak van igaza akkor miert kell meg sokkal nagyobb hevvel es erovel bizonygatni ami nem ugy helyes? lehet, hogy nem is masok fele, hanem sajat maganak inakbb... mar 1szer emlitettem itt, de leirom meg1szer. en is a NEM-re szavaztam hasonlo indokkal. de aztan megvaltoztattam a velemenyemet, mert belattam, hogy nincs igazam. ertse meg mar a sok ellenkezo, hogy ez nem kenyelmi szolgaltatas, hanem annak a hibanak a javitasa lenne, ami a nem vipeseket nem erinti. azaz, ha beteg az ori, akkor a nem vipes nem fog kepezni, hogy meg ezzel is tetezze a problemat. a vipesnel meg a ht is rug rajta 1et. aztan jon mindenki azzal, hogy ha kiutsz allittasd le elore a kepzest a ht-vel, meg figyelj oda, meg nezzel kronikat, meg minek tamadsz, ha nem ulsz ott a gep mellett. azert mert bor az eger es szor a farka. mindenki ugy jatszik ahogy akar (vagy ahogy a lehetosegei megengedik). attol, hogy vki nem tud non-stop a gep mellett lenni, ne erje mar hatrany foleg meg ha fizet is erte. en megertettem, es elismerem, hogy rosszul szavaztam es nem volt igazam. |
Quote:
"Ez marhaság, ilyen hibát nem is követtem még el de nem is ismerek olyat aki meg tette volna. Azt meg főleg nem bizom a ht -ra hogy a termelésem eladja hisz leet hogy ép nem eladó hanem mondjuk fedezni kell ezt túl magyaráztad Melleseleg én katit termelek nem tekit irók soha ha pinz kell de mindig ugy van be állítva a termelés /hely hogy ehez max 2 piac keljen de ha jó közegbe vagyok és jó az orim akkor elég 1 is" Miért nem volt jó érv amit írtam? Neked be van állítva, hogy adja el a helytartó a katonákat? Szerintem az emberek 90-95%-nak be van... Tehát ne használgasson már piacot, mert az nekem káros. Vagy rosszul tudom? Jah, és írjál már tekercset az A-ban :) Amikor 600 arany a tekercs ára :d Abból van a nagy zsé biztosan :D Imádom azokat az embereket, akik olyan értelmesen, és okosan próbálják megcáfolni az egyértelmű dolgokat... Már kb 5x leírtam, de megteszem még1x, és elhagyom ezt a topicot: Értsétek már meg, hogy nem az ellen van bajom, hogy legyen egy ilyen gomb, hanem minden olyan változtatás ellen, ami kibővíti a helytartót, növeli a vip-es előnyt (pl valamelyik topicban mondták, hogy 4 hadüzi legyen, és ne 3, mert hogy így nem tudnak teljes szövinek hadüzit küldeni. De abba már nem gondolnak bele, hogy egy nem vip-es 1nek sem tud...) Uff, Kisbér Ui.: És kitartok a szavazatom mellett mindenáron! :D |
Quote:
na látod ez a baj!!! Mondhat neked bárki bármi értelmeset, még ez a hozzá állásod. |
Quote:
Vagy ha 100-an mondják, akkor belátod, hogy az a jó? Vagy hiába mondják neked, hogy a trabant milyen jó és biztonságos családi autó, hiszen nem lehet menet közben kinyitni a hátsó ajtót (hiszen nincs is ugye), vagy nem lehet lehúzni az ablakot - ezzel kiküszöbölve hogy kiessen a gyerek az ablakon menet közben -, akkor is inkább veszel egy 7-es bmw-t ha a családodat tartod szem előtt... És még hozhatnék egy csomó -értelmes :D- példát. Sajnos azokkal az érvekkel, amikkel érveltek, engem nem tudtatok meggyőzni, és ebben a témában nem is igazán hiszem, hogy tudtok olyan érvet felhozni, amivel a döntésemet meg tudnám változtatni. Nem hajthatatlan vagyok, csak tovább látok az orromnál és a átlátom, hogy ennek a jövőre nézve milyen következményei lehetnek... |
nem ezek mind olyanok amikröl tapasztalat utján szerzek tudást én azt se mondom hogy rosz ez vagy az még ki nem probálom viszont ezt pusztán logika utján is érthető. AZ hogy az aszony mit szeret az ágyba tapasztalható az hogy a fü jó vagy rossz tapasztalható az hogy kényelmes a cipő tapasztalható, ez meg tudható!!! AZ hogy 4+3=7 az tudható . POnt mit ez a javaslat.
|
Quote:
|
hi én nemmel szavaztam:)
Már leirtatok sok érvet és ellenérvet, nem sokat akarok rágódni rajta!
Nem hatalmas előny!! ez elírás! de a ht. ne oldja már meg azt hogy nem körültekintő volt a támadás előkészités!:eek: |
Nah megtámogattam én is.
Nincs ebben semmi extrém dolog, csupán egy klikk :) Igazából nem értem az ellenérveket, hiszen alapjában véve alig váltazna valami. |
Quote:
Szoval alapjában véve jó ötlet, de ha leszavazzátok az se nagy hiány |
Quote:
|
Alapvetően nem akartam hozzászólni, de ha már vettem a fáradságot h végigolvassam az egészet akkor megteszem.
Először is: Már az ősidők óta hódítózok és a vip-et is sztem azóta használom mióta bevezették. Most is vip-es vagyok ráadásul többségében hadis orit viszek. Ennek ellenére ellenzem a javaslatot. Előre is elnézést kérek h nem fogok mindent szó szerint idézni de már nem lenne erőm mindet visszakeresni... |
Sztem a itt a hozzászólások kb fele nem a témához kapcsolódik.
laziga: Sztem az h kinek milyen a magánélete h családja van vagy más miatt nem ér rá sztem nem tartozik ide. Mindenki nyílván be tudja osztani az idejét és el tudja dönteni h mi fontos neki. Ez egy on-line játék és mint minden ilyennél az aki jobban "on-line" annak előnye van. Ezzel sztem nincs semmi gond. |
Mint már mondtam többnyire hadis vagyok...
Nem tudom h honnan szeditek azt h 1-1 támadásnál 5 órát kellene eltölteni. Igen sokmindent írtatok de az h 1 percre benézek pl 5x az nálam nem 5 óra... Azt is túlzónak érzem h emiatt tönkremenne egy ország. Többször lettem már beteg több 1000 ha-n kórház nélkül is, de túl lehet élni. Sztem az aki "kihegyezett" országot csinál (pl 99%os fogl.) annak eleve többször kell benéznie, ha meg nem akkor ne élezze ki annyira, vagy menjen lasúbb csoportba. Ezzel távolról sem azt mondom h akik dolgoznak(v más miatt nem érnek rá) azok ne támadjanak, de nyílván ha kiélezik az országot akkor többet kell vele törődni. Ha meg nincs kiélezve akkor meg nem szenved el akkora kárt a kb 5-8 kör alatt amikor legközelebb benéz, mivel eleve nem 99% fogl.on van(ami hadisnál nem árt) és esetleg vannak feles épületei is. Nem értem h miért kell a Vip-es előnyök többi funkciójához hasonlítani. Valaki írta korábban h az h támadsz és kimész az a te döntésed így a következménye is a te hibád(eredményed). A többi funkció más(sztem) Ha támadsz igazán elvárható h utánna ránézz pl 8 órával. NEM KELL ÓRÁKAT A GÉP ELŐTT LENNI. Ha már vip akkor pl 2 perc alatt wap-on megnézed h van-e vmi. Ennyi. |
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |