![]() |
hidd el, hogy NL10re nem kell kello tapasztalat. egy alapvetoen feszes es agressziv jatekkal boven lehet jatszani es napi 3-4 ora jatekokkal par het alatt kiszedheto a bonusz. es mar lehet menni a kovetkezo terembe.
amugy ezt a temat sokkalta jobban leirjak az ophun a bonuszvadaszat felsofokon levo topicba. sok sikert hozza :) |
Quote:
Szóval mostmár nézelődöm össze-vissza, kössz a tippet :) |
|
Quote:
Nekem megvan a teljes. Addig is vki deritse ki nekem hogy a nehezsegi szint mit jelent, mert nekem az easy nehezebbnek tunt mint a medium. (lehetetlen lapokat osztott es mindig lemakolt az ellen) Talan a nevezesi dij olcsobb, de az nem er igy semmit. :) |
Befizettem Paradise pókerre 30eurót. Azt mondták adnak 100euró bónuszt, azt hittem, hogy azzal lehet játszani, csak kiszedni nem. Persze nem így van. Gyakorlatilag kijátszhatatlan a bónusz számomra.
De a játékosállományuk mégis pótol. AQvolt nálam (20nagyvakkal ültem az asztalnál), 2limper, emelek 6NV-t, egy adja. Flop: 3alacsony lap, ebből 2treff. Ellenfél checkel. Betoltam rá a maradékot, miért ne adta volna meg? Riverig lejött még 2treff, mégis én nyertem :D (Ja nem volt treffem). Na ez meg olyan terem, hogy a vesztes lapját meg se lehet nézni, utána se... két nap alatt +25euró, azért csak ennyi, mert első nap szokni kellett a szoftvert :D |
handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.
amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák! |
Quote:
Lehet, hogy én értettem félre, vagy direkt csalókán írták le, de ez mindegy is, a gyenge játékosok miatt választottam főleg, és abban nem csalódtam. Meg úgy voltam vele, ha nem jó, akkor megyek tovább, és nem buktam vele semmit. |
hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok :)
igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek :) |
Quote:
9olyan eset volt, amikor A vagy K magassal emeltem (4esetben volt 4outom a sorra) és meg is adták. 6-ot megnyertem. A 3bukás (ott látom az ellenfél lapjait) Ak-val emelek 85Q flopon A8-a volt. Ak-val emelke 534 flopon 44-e volt. Ez persze elfogadható. Utsóba 432 a flop, nálam Ak, ő checkel. Én persze emelek, a végén meg mutat egy A3-at. Azokat nem keresem ki, ahol véletlenül mégis eldobták :) De biztos volt pár olyan is. Úgyhogy egyelőre eléggé plusszos. |
http://pokertabor.hu/hirek.php?aid=71
élesszeműek figyelmébe (és különösen deni!) ajánlom a kockásfülűs fiatalember eredményes játékát :) |
Sziasztok!
Hat azzal kezdem hogy jelenleg Budapesten vagyok (Erdelybol szarmazom) es altalaban 2 dolog miatt megyek haza es az egyik az h pokerezni tudjak a haverokal. :cool: Nem vallom magam profinak es eletemben 2x jatszottam csak penzben eddig, mivel hogy a haveri korben nekunk igy is eleg volt. Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel. Azt is eszrevettem h mar nagyon regota nem irt senki ide, viszont szeretnem megkerdezni hogy: - Ha van: helyszin, rendes poker asztal egyik helyszinel, ahol csak szerdan lehetne szo rola,masik helyszinnel nem poker asztal csak simma normal azstal + egy 250-es poker chip set (sajatom) rendes plastic kartyaval, akkor kerulne par szemely aki eljonne? Az egyik helyszin az egy sport bar, nagyon okes hely es nem is draga szerintem, kajalni is lehet (nagyon jo a pizza), pia is van ami csak kell. A masik az inkabb egy pub szeruseg ahol mindenfele italokat lehet rendelni, nincs kaja, picit dragabb, van rendes poker asztal, csak szerdan szabad. A helyszin szerintem nem is annyira fontos, inkabb az a fontos h legyenek emberek mert azt majd edontjuk h hova megyunk (lehet talalunk job helyszint) Szerintem legalabb 6 szemely kellene, es h ne legyen teljesen penz nelkuli jatek 100 HUF-tol 1000 HUF-ig kozos megegyezes alapjan eldontjuk h menyivel kell beszallni. Kerjetek elerhetoseget priviben ha szukseges. |
1, jelentkezővel számithatsz már:)
|
:d
Nagyon drukkolok h osszehozzuk ezt hiszen mar nagyon reg nem pokereztem... januar elso heteben volt alkalmam utoljara... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Annyira utálom, hogy minden pesten van :mad: Én is mennék!
|
Quote:
|
az a gond, hogy holnap koran kelek, viszont, ha ma összehoznatok akkor lehet érdekelne: 19:00-tol 23:00 ig, de nem ígérek semit biztosra.. es az a gond, hogy csak fustmentes helyen jatszok.. nem tudom ez mennyire megoldott :PP
|
El is feledtem mondani,nekem bármelyik Szerda megfelel.
|
Lanyok-fiuk szepen gyull a letszam, de eloszor lassuk, h ki tudd elljonni es nem muszaly 1 nap alatt megszervezni. Kivancsi voltam, h ki tudd jonni es kellemesen meg vagyok lepve.
No, akkor varom a tovabbi jelentkezoket. Felolem havereket is lehet hozni ha nem zavar senkit. Fust mentes helyseget nem tudok, de ha valaki talal akkor nekem az is megfelel, legfeljebb felornakent szunetelunk (en is cigizek). Tudom, h egyeseknek kellemetlen, h Bp-en probaljuk szervezni, de ha oosszegyul egy olyan tarsasag aki elmenne hozzatok es megmondod mennyibe kerul az ut oda-vissza,illetve mikor lehet visszaindulni, vagy szalas lehetoseg, az is lehet. h oda is elmennek en szemely szerint. |
Quote:
|
Biztos reszvevok:
Kutyuleee Tsobi Jomagam Lehet h eljonnek: Remy Sutike A helyet es idopontot raerunk akkor leszogezni ha megvan a minimum 6 szemely. En eddig 5-ot szamolok :D |
Ha nem az arcomba van fújva a füst,akkor engem nem zavar a dohányfüst .. ha mégis elviselhetetlenné válna,akkor majd fújkodok,mint máskor szoktam. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nem hiszem hogy 1-2 sor arat nem birja ki az ember a jatek miatt. :) Apropo, milyen poker? Mert en automatikusan a nl holdemre gondoltam, nem tudom, masnak is termeszetes-e. A beugro meg ne legyen 500-nal kevesebb szerintem. :) Esetleg rebuy lehet. :) |
Quote:
volt rá példa hogy anarchos hódos katikban játszottak de annak is inkább poénkos lett a vége:) más az amikor egy hódos talin kártyáznak az emberek (lásd általában monro talik:P) és más amikor kártyázni megyünk el, csak éppen hódos társasággal:) Viszont én itt teszek egy kijelentést:) ha nem szimpla cashgame hanem sng party lesz, akkor a nyereményem felajánlom karitativ májmüködés serkentő célokra, a jelenlévőknek, természetesen ha kijön belöle vmi normálisabb pia, nem csak vmi kommersz:) |
Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! :) |
Quote:
Quote:
Nekem is van 1 kijelentesem ami hasonlo a Kutyuleee kijelentesehez, de kibovittem: Aki eljon annak alapbol jar egy sor reszemrol es ha nyerek (ami nem valoszinu... :P), akkor abbol lesz rendelve a bucsukor pia! Szal aki eljon az vegul is biztos h kb. 400 HUF erteket kap bemelegitonek es igy mar ha 400 forintal szall be akkor csak a soret fizette ki:D. Ha igy sem eleg vonzo a dolog akkor nem tudom mit mondjak... :cool::D |
Tenleg lanyok-fiuk nem a penz a lenyeg es ha valakit a beugro zavarna, akkor szoljon es orvosolom a problemat reszere, de tenleg a lenyeg az lenne h gyuljunk ossze es jatszodjunk egyet.
Hetvege kinek lenne jo? Szombat? Vasarnap? Helyszinre is lehet javaslatot tenni. (Nekem tenleg mind1 h hol csak jol erezzuk magunkat). Miutan megvan az idopont dontunk a helyszinrol es a beugrorol, ami szerintem 1 sor ara legyen. |
Én maradnék a szerdai napnál,ha a többség valamely hétvégi napot jelölné ki,akkor ~ két héttel előre nekem is tudnom kéne,hogy el tudjam intézni.
|
Most szerdan ki tudna eljonni?
Holnap delutanra vagy estere jo lenne tudni h kire lehet szamittani... |
Úgy tűnik a kezdeti lelkesedés elhűlt.. :/
A jövőhét szerda nekem kivételesen nem jó,viszont a szombatom szabad lett. |
En meg sajnos csak 23.-atol vagyok budapesten ujra es holnap este indulok este 23:00-kor.
Amugy kedden jatszottam ismeretlen emberkekkel es a 8 jatekosbol 3. lettem... Most mondhatnam h nem jottek jo lapok (ami meg igaz is) meg bla bla bla, de ez az eredmeny. a legjobb ami osszejott nekem egesz 5 ora jatek alatt az egy full house volt (AQ). De volt 4 of a kind (poker) 7-esbol es 2x majdnem megvolt a royal flush ugyanannak a szemelynek (persze nagyokat is bukott szegeny :D)... Szin asszem nem volt tobbszor mint 3 alkalommal az asztalnal... Sor az volt eleg gyakran es megszamoltuk h az egyik jatekosnak 7 alkalommal jott le kezbe a 10-es par :cool: . Ja es ugyan csak neki volt 7-es 4 of a kind. Szerintem innen mar lehet kovetkeztetni h o nyert... de nem megsem sikerult neki csak masodik helyezet... igazabol elbenazta a heads-up -ot teljesen szerintem... Na csa |
lesz vasárnap egy ingyenes verseny, mint tavaly a lurdy-házban. ha gondoljátok gyertek el és hívjatok el bárkit.
http://www.onlinepokerhu.com/poker/f...lfa-Poker-Club ha megtudok egy kicsivel többet, szólok. |
Ha van még ez a pókeres összeülünk téma, akkor, ha jó az időpont pesten én is el tudok menni.
|
Quote:
Ha sikerül összehozni,remélem a jelvényed otthon hagyod ;) |
30 fős, pénzdíjas verseny, másfél órás kőkemény játék után a Headsup- ban J, Q egy szín kézbe, flopban J, K, 10, (4 szín) részemről allin, call, K, 6, turn 10, river 6. :(
|
40 fős, freeroll selejtező, első 10 a továbbjutó, 4 és fél órás lazsamentes játék után 11-en maradtunk, mindenki a kiesőre vár. 5 5 kézbe, emelés, flop 2, 3, 4. másik emelésére re-raise allin, call, turn 5, river K, 5-ös szettel vittem, megvan a 10 továbbjutó. Folytatás 31-én. :)
|
Quote:
Mert ez a 40 fos freeroll eleg fura, altalaban 3k korul szoktak lenni az indulok... :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:02. |