Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Grabi 07-24-2008 12:54

hidd el, hogy NL10re nem kell kello tapasztalat. egy alapvetoen feszes es agressziv jatekkal boven lehet jatszani es napi 3-4 ora jatekokkal par het alatt kiszedheto a bonusz. es mar lehet menni a kovetkezo terembe.

amugy ezt a temat sokkalta jobban leirjak az ophun a bonuszvadaszat felsofokon levo topicba. sok sikert hozza :)

Valezius 07-24-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184211)
hidd el, hogy NL10re nem kell kello tapasztalat. egy alapvetoen feszes es agressziv jatekkal boven lehet jatszani es napi 3-4 ora jatekokkal par het alatt kiszedheto a bonusz. es mar lehet menni a kovetkezo terembe.

amugy ezt a temat sokkalta jobban leirjak az ophun a bonuszvadaszat felsofokon levo topicba. sok sikert hozza :)

Szívtam már meg rossz teremmel, ott sehogy se tudtam nyerni, hiába adtak +200% befizetési bónuszt ráadásul korlátlan határidővel. Ha egyszer nem tudok még 0-n se megállni, akkor nem volt értelme ott játszani :)
Szóval mostmár nézelődöm össze-vissza, kössz a tippet :)

Grabi 07-24-2008 13:23

http://www.miniclip.com/games/governor-of-poker/en/

Remedy 07-24-2008 23:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184216)

Sajnos itt a paci utan aszondja vedd meg a jatekot. Nos...

Nekem megvan a teljes. Addig is vki deritse ki nekem hogy a nehezsegi szint mit jelent, mert nekem az easy nehezebbnek tunt mint a medium. (lehetetlen lapokat osztott es mindig lemakolt az ellen) Talan a nevezesi dij olcsobb, de az nem er igy semmit. :)

Valezius 07-27-2008 12:59

Befizettem Paradise pókerre 30eurót. Azt mondták adnak 100euró bónuszt, azt hittem, hogy azzal lehet játszani, csak kiszedni nem. Persze nem így van. Gyakorlatilag kijátszhatatlan a bónusz számomra.
De a játékosállományuk mégis pótol.

AQvolt nálam (20nagyvakkal ültem az asztalnál), 2limper, emelek 6NV-t, egy adja. Flop: 3alacsony lap, ebből 2treff. Ellenfél checkel. Betoltam rá a maradékot, miért ne adta volna meg? Riverig lejött még 2treff, mégis én nyertem :D (Ja nem volt treffem).
Na ez meg olyan terem, hogy a vesztes lapját meg se lehet nézni, utána se...

két nap alatt +25euró, azért csak ennyi, mert első nap szokni kellett a szoftvert :D

Grabi 07-27-2008 13:33

handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.

amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!

Valezius 07-27-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184505)
handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.

amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!

Tuti, hogy nem mutatja, megnéztem a HH-t, és hiába voltunk all-inen N/A-t írt ki a lapjához Showdownnál...

Lehet, hogy én értettem félre, vagy direkt csalókán írták le, de ez mindegy is, a gyenge játékosok miatt választottam főleg, és abban nem csalódtam. Meg úgy voltam vele, ha nem jó, akkor megyek tovább, és nem buktam vele semmit.

Grabi 07-27-2008 13:56

hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok :)

igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek :)

Valezius 07-27-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184509)
hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok :)

igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek :)

Átnéztem a leosztásaimat. Természetesen csak 1ember ellen emelek flopon, ha nem találtam semmit. És ez az emelés a kisletét miatt majdnem mindig all-in.

9olyan eset volt, amikor A vagy K magassal emeltem (4esetben volt 4outom a sorra) és meg is adták. 6-ot megnyertem.

A 3bukás (ott látom az ellenfél lapjait)
Ak-val emelek 85Q flopon A8-a volt.
Ak-val emelke 534 flopon 44-e volt.
Ez persze elfogadható.

Utsóba 432 a flop, nálam Ak, ő checkel. Én persze emelek, a végén meg mutat egy A3-at.

Azokat nem keresem ki, ahol véletlenül mégis eldobták :) De biztos volt pár olyan is. Úgyhogy egyelőre eléggé plusszos.

Grabi 08-21-2008 17:01

http://pokertabor.hu/hirek.php?aid=71

élesszeműek figyelmébe (és különösen deni!) ajánlom a kockásfülűs fiatalember eredményes játékát :)

ErdelyMagyaria 03-04-2009 12:30

Sziasztok!

Hat azzal kezdem hogy jelenleg Budapesten vagyok (Erdelybol szarmazom) es altalaban 2 dolog miatt megyek haza es az egyik az h pokerezni tudjak a haverokal. :cool:
Nem vallom magam profinak es eletemben 2x jatszottam csak penzben eddig, mivel hogy a haveri korben nekunk igy is eleg volt. Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.

Azt is eszrevettem h mar nagyon regota nem irt senki ide, viszont szeretnem megkerdezni hogy:

- Ha van: helyszin, rendes poker asztal egyik helyszinel, ahol csak szerdan lehetne szo rola,masik helyszinnel nem poker asztal csak simma normal azstal + egy 250-es poker chip set (sajatom) rendes plastic kartyaval, akkor kerulne par szemely aki eljonne?
Az egyik helyszin az egy sport bar, nagyon okes hely es nem is draga szerintem, kajalni is lehet (nagyon jo a pizza), pia is van ami csak kell.
A masik az inkabb egy pub szeruseg ahol mindenfele italokat lehet rendelni, nincs kaja, picit dragabb, van rendes poker asztal, csak szerdan szabad.

A helyszin szerintem nem is annyira fontos, inkabb az a fontos h legyenek emberek mert azt majd edontjuk h hova megyunk (lehet talalunk job helyszint) Szerintem legalabb 6 szemely kellene, es h ne legyen teljesen penz nelkuli jatek 100 HUF-tol 1000 HUF-ig kozos megegyezes alapjan eldontjuk h menyivel kell beszallni.

Kerjetek elerhetoseget priviben ha szukseges.

Kutyuleee 03-04-2009 14:50

1, jelentkezővel számithatsz már:)

ErdelyMagyaria 03-04-2009 15:07

:d

Nagyon drukkolok h osszehozzuk ezt hiszen mar nagyon reg nem pokereztem... januar elso heteben volt alkalmam utoljara... :rolleyes:

Kutyuleee 03-04-2009 15:42

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204752)
Nagyon drukkolok h osszehozzuk ezt hiszen mar nagyon reg nem pokereztem... januar elso heteben volt alkalmam utoljara... :rolleyes:

én még a tavalyi évben játszottam utoljára:D

Tsobi 03-04-2009 16:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 204750)
1, jelentkezővel számithatsz már:)

Köszönöm a meghívást,én is élnék a lehetőséggel. :)

vityu 03-04-2009 16:28

Annyira utálom, hogy minden pesten van :mad: Én is mennék!

Remedy 03-04-2009 16:29

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204756)
Köszönöm a meghívást,én is élnék a lehetőséggel. :)

Lehet, hogy en is elnezek, ha minden megfelelo. :)

sutike31005 03-04-2009 16:35

az a gond, hogy holnap koran kelek, viszont, ha ma összehoznatok akkor lehet érdekelne: 19:00-tol 23:00 ig, de nem ígérek semit biztosra.. es az a gond, hogy csak fustmentes helyen jatszok.. nem tudom ez mennyire megoldott :PP

Tsobi 03-04-2009 16:38

El is feledtem mondani,nekem bármelyik Szerda megfelel.

ErdelyMagyaria 03-04-2009 20:50

Lanyok-fiuk szepen gyull a letszam, de eloszor lassuk, h ki tudd elljonni es nem muszaly 1 nap alatt megszervezni. Kivancsi voltam, h ki tudd jonni es kellemesen meg vagyok lepve.
No, akkor varom a tovabbi jelentkezoket. Felolem havereket is lehet hozni ha nem zavar senkit.

Fust mentes helyseget nem tudok, de ha valaki talal akkor nekem az is megfelel, legfeljebb felornakent szunetelunk (en is cigizek).

Tudom, h egyeseknek kellemetlen, h Bp-en probaljuk szervezni, de ha oosszegyul egy olyan tarsasag aki elmenne hozzatok es megmondod mennyibe kerul az ut oda-vissza,illetve mikor lehet visszaindulni, vagy szalas lehetoseg, az is lehet. h oda is elmennek en szemely szerint.

Kutyuleee 03-04-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204788)
Lanyok fiuk szepen gyula letszam de eloszor lassuk h ki tudd elljonni es nem muszaly 1 nap alatt megszervezni. Kivancsi voltam h ki tudd jonni es kellemesen meg vagyok lepve.
No akkor varom a tovabbi jelentkezoket. Felolem havereket is lehet hozni ha nem zavar senkit.

Fust mentes helyseget nem tudok de ha valaki talal akkor nekem az is megfelel, legfeljebb felornakent szunetelunk (en is cigizek).

Tudom h egyeseknek kellemetlen h Bp-en probaljuk szervezni de ha oosszegyul egy olyan tarsasag aki elmenne hozzatok es megmondod mennyibe kerul az ut oda vissza, mikor lehet visszaindulni, vagy szalas lehetoseg, az is lehet h oda is elmennek en szemely szerint.

Ha 1héttel elötte megvan az időpont akkor 99.9% hogy tudok menni:) a fél órás szünet meg sztem is okés:)

ErdelyMagyaria 03-04-2009 20:59

Biztos reszvevok:
Kutyuleee
Tsobi
Jomagam

Lehet h eljonnek:
Remy
Sutike

A helyet es idopontot raerunk akkor leszogezni ha megvan a minimum 6 szemely. En eddig 5-ot szamolok :D

Tsobi 03-04-2009 22:26

Ha nem az arcomba van fújva a füst,akkor engem nem zavar a dohányfüst .. ha mégis elviselhetetlenné válna,akkor majd fújkodok,mint máskor szoktam. :)

Princ 03-05-2009 01:31

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204745)
Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.

Szívesen kártyáznék de zavarna ha KP lenne a tét. Az már nem is igazi játék. Biztos szükség van rá hódítós társaságban? :o

vityu 03-05-2009 01:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 204832)
Szívesen kártyáznék de zavarna ha KP lenne a tét. Az már nem is igazi játék. Biztos szükség van rá hódítós társaságban? :o

Hát a póker nem is póker, ha nincs tétje! Ha csak 100Ft fejenként (mi így szoktuk a koliba), akkor is van tétje, és nem veszik el a játékélmény. Akkor mindenki meggondolja, hogy mire száll be, mert ha mindenkinek mindegy, akkor nem is lehet blöffölni se, mert rivernél kettes párra is meg lehet adni az emelést, hátha bejön. A blöff meg egy elég fontos része a játéknak. (Persze ez csak az én véleményem :))

Remedy 03-05-2009 02:03

Quote:

Biztos. Anelkul ertelmetlen emelesek es megadasok lennenek. :)

De nem hiszem hogy 1-2 sor arat nem birja ki az ember a jatek miatt. :)

Apropo, milyen poker? Mert en automatikusan a nl holdemre gondoltam, nem tudom, masnak is termeszetes-e. A beugro meg ne legyen 500-nal kevesebb szerintem. :) Esetleg rebuy lehet. :)

Kutyuleee 03-05-2009 02:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204833)
Hát a póker nem is póker, ha nincs tétje! Ha csak 100Ft fejenként (mi így szoktuk a koliba), akkor is van tétje, és nem veszik el a játékélmény. Akkor mindenki meggondolja, hogy mire száll be, mert ha mindenkinek mindegy, akkor nem is lehet blöffölni se, mert rivernél kettes párra is meg lehet adni az emelést, hátha bejön. A blöff meg egy elég fontos része a játéknak. (Persze ez csak az én véleményem :))

mi legalább 200-al szoktunk játaszni de az 500-1000ft általában a beszálló. igazából 200al már tényleg nem szállnak be mindenbe az emberek,de 500-tól kezdik stresszelni is magukat, és pont ilyen jelek olvasása is kulcsa a játéknak:) 100ft-os már sajna majdnem hogy 0-át ér (még 1 pohár sör árát sem teszi ki:))

volt rá példa hogy anarchos hódos katikban játszottak de annak is inkább poénkos lett a vége:) más az amikor egy hódos talin kártyáznak az emberek (lásd általában monro talik:P) és más amikor kártyázni megyünk el, csak éppen hódos társasággal:)

Viszont én itt teszek egy kijelentést:) ha nem szimpla cashgame hanem sng party lesz, akkor a nyereményem felajánlom karitativ májmüködés serkentő célokra, a jelenlévőknek, természetesen ha kijön belöle vmi normálisabb pia, nem csak vmi kommersz:)

Princ 03-05-2009 18:01

Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! :)

ErdelyMagyaria 03-05-2009 18:27

Quote:

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 204878)
Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! :)

Princ en is azon a velemenyen vagyok h 200 HUF ha meggondolod nem sok :cool: sot az altalaban kb fel korso sor :rolleyes:... tehat ha vagyunk 6-on es nyersz akkor elvileg lesz 3 korso sorre valo nyeremenyed... ha veszitesz akkor fizettel a nyertesnek egy fel korso sort...

Nekem is van 1 kijelentesem ami hasonlo a Kutyuleee kijelentesehez, de kibovittem:
Aki eljon annak alapbol jar egy sor reszemrol es ha nyerek (ami nem valoszinu... :P), akkor abbol lesz rendelve a bucsukor pia!

Szal aki eljon az vegul is biztos h kb. 400 HUF erteket kap bemelegitonek es igy mar ha 400 forintal szall be akkor csak a soret fizette ki:D. Ha igy sem eleg vonzo a dolog akkor nem tudom mit mondjak... :cool::D

ErdelyMagyaria 03-05-2009 18:54

Tenleg lanyok-fiuk nem a penz a lenyeg es ha valakit a beugro zavarna, akkor szoljon es orvosolom a problemat reszere, de tenleg a lenyeg az lenne h gyuljunk ossze es jatszodjunk egyet.

Hetvege kinek lenne jo?
Szombat?
Vasarnap?

Helyszinre is lehet javaslatot tenni. (Nekem tenleg mind1 h hol csak jol erezzuk magunkat).

Miutan megvan az idopont dontunk a helyszinrol es a beugrorol, ami szerintem 1 sor ara legyen.

Tsobi 03-06-2009 02:54

Én maradnék a szerdai napnál,ha a többség valamely hétvégi napot jelölné ki,akkor ~ két héttel előre nekem is tudnom kéne,hogy el tudjam intézni.

ErdelyMagyaria 03-09-2009 14:47

Most szerdan ki tudna eljonni?

Holnap delutanra vagy estere jo lenne tudni h kire lehet szamittani...

Tsobi 03-12-2009 03:47

Úgy tűnik a kezdeti lelkesedés elhűlt.. :/
A jövőhét szerda nekem kivételesen nem jó,viszont a szombatom szabad lett.

ErdelyMagyaria 03-12-2009 21:41

En meg sajnos csak 23.-atol vagyok budapesten ujra es holnap este indulok este 23:00-kor.

Amugy kedden jatszottam ismeretlen emberkekkel es a 8 jatekosbol 3. lettem...

Most mondhatnam h nem jottek jo lapok (ami meg igaz is) meg bla bla bla, de ez az eredmeny. a legjobb ami osszejott nekem egesz 5 ora jatek alatt az egy full house volt (AQ). De volt 4 of a kind (poker) 7-esbol es 2x majdnem megvolt a royal flush ugyanannak a szemelynek (persze nagyokat is bukott szegeny :D)...

Szin asszem nem volt tobbszor mint 3 alkalommal az asztalnal...
Sor az volt eleg gyakran es megszamoltuk h az egyik jatekosnak 7 alkalommal jott le kezbe a 10-es par :cool: . Ja es ugyan csak neki volt 7-es 4 of a kind.

Szerintem innen mar lehet kovetkeztetni h o nyert... de nem megsem sikerult neki csak masodik helyezet... igazabol elbenazta a heads-up -ot teljesen szerintem...

Na csa

Grabi 03-19-2009 13:45

lesz vasárnap egy ingyenes verseny, mint tavaly a lurdy-házban. ha gondoljátok gyertek el és hívjatok el bárkit.

http://www.onlinepokerhu.com/poker/f...lfa-Poker-Club

ha megtudok egy kicsivel többet, szólok.

Toti 03-26-2009 22:40

Ha van még ez a pókeres összeülünk téma, akkor, ha jó az időpont pesten én is el tudok menni.

Tsobi 03-26-2009 23:10

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 206189)
Ha van még ez a pókeres összeülünk téma, akkor, ha jó az időpont pesten én is el tudok menni.

Üdv újra itt :)
Ha sikerül összehozni,remélem a jelvényed otthon hagyod ;)

Tsobi 01-11-2010 19:39

30 fős, pénzdíjas verseny, másfél órás kőkemény játék után a Headsup- ban J, Q egy szín kézbe, flopban J, K, 10, (4 szín) részemről allin, call, K, 6, turn 10, river 6. :(

Tsobi 03-26-2010 04:54

40 fős, freeroll selejtező, első 10 a továbbjutó, 4 és fél órás lazsamentes játék után 11-en maradtunk, mindenki a kiesőre vár. 5 5 kézbe, emelés, flop 2, 3, 4. másik emelésére re-raise allin, call, turn 5, river K, 5-ös szettel vittem, megvan a 10 továbbjutó. Folytatás 31-én. :)

Remedy 03-26-2010 08:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 246403)
40 fős, freeroll selejtező, első 10 a továbbjutó, 4 és fél órás lazsamentes játék után 11-en maradtunk, mindenki a kiesőre vár. 5 5 kézbe, emelés, flop 2, 3, 4. másik emelésére re-raise allin, call, turn 5, river K, 5-ös szettel vittem, megvan a 10 továbbjutó. Folytatás 31-én. :)

Szerencsed hogy nem volt egy asza... :) Melyik szerveren jatszol?

Mert ez a 40 fos freeroll eleg fura, altalaban 3k korul szoktak lenni az indulok... :)

All times are GMT +1. The time now is 05:02.