![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pl tekilopás hatékonyságának módosítása... |
Quote:
Közelre smemi kifogásom a tolik jelenlegi helyzetével, ha lop, tudok ellene tenni. Ugyanígy tud mindenki mindenki ellen. De messziről a másik kettő semmit nem ér, a tolis meg vígan garázdálkodhat. |
Quote:
Ez egyenlsúly? Szerintem nem... |
Quote:
|
nem hát és ráadásul gyengitve van már a körök távolságval is mert 100pontonként -1% 10k pontnál semmi. és valjuk meg 7-8000pontnál is már elenyészö amit zavarnak a tolisok föleg egy oriásnál De egy gnom se hal bele a teki lopásokba stb. ha alurol zakalat a toli feljebb ütöm magam oszt kész mert ha jó toli ö max fedezgetni tud ha felettem van megyek utána vagy a varim lerengeti ha nem tökéletes akkor az én tolim kapja szét stb ez már csak taktika szerintem nem tul erőssek a tolik sőt egy nagy 0-ák
|
Quote:
|
Quote:
Teszek ellene, óriással játszom. Alapvetően egyébként nem csak tekizésről van szó, direkt írtam akciót. 5 körről elkezd gyújtani egy gnómot 1k hekin, mire leér mellé, már semmi védelme nem fog működni, ezt elhiheted. És mint Xepert, engem is az zavar, hogy van egy akicóforma, ami ellen gyakorlatilag nem lehet fellépni hasonló súllyal, azaz sérül a kő-papír-olló elv. Egy átlagos 5-dik szinten megjegyzem 20 kör simán belefér a 10k értékkülönbségbe |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:41. |