Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mégis a Piac hogy működik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=950)

dreaman68 12-15-2006 21:07

Kérdés:
újrázni akarok és kirakok mindent piacra
utána elenged rögtön szabira? ha nem akkor addig nem mehetek még árum van a piacon vagy elenged és a zsé is bejön?

Ati 12-15-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 56057)
Kérdés:
újrázni akarok és kirakok mindent piacra
utána elenged rögtön szabira? ha nem akkor addig nem mehetek még árum van a piacon vagy elenged és a zsé is bejön?

Elenged rögtön szabira, de újrázással minden piaci árud azonnal törlődik, úgyhogy pénzt nem látsz belőle.

dreaman68 12-15-2006 21:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56059)
Elenged rögtön szabira, de újrázással minden piaci árud azonnal törlődik, úgyhogy pénzt nem látsz belőle.

és ha elmegyek szabira amikor visszajövök akkor a piacom úgy marad ahogy van? mert szabi után akarok újrázni

Ati 12-15-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 56061)
és ha elmegyek szabira amikor visszajövök akkor a piacom úgy marad ahogy van? mert szabi után akarok újrázni

Nem igazán értem ezt a kérdést. Miért érdekel a piac, ha úgyis szabizol?

dreaman68 12-15-2006 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56063)
Nem igazán értem ezt a kérdést. Miért érdekel a piac, ha úgyis szabizol?

pénzduplázás kiteszek mindent a piacra de mivel nem egyszerre veszik meg a cuccokat ezért elmek szabira. amikor visszajövök megy a karaván és én újrázok

Smooth Scroller 12-15-2006 22:33

sztem ezt utalja a legjobban ati... ezzel most sztem eleg jol elvagtad magad nala. 1altalan minek irod ide le? :confused:

Fradical 12-16-2006 19:52

Végigolvastam a topicot, és a súgót is, de még megerősítésre várok. Szóval, ha nem indokolatlanul magas áron rakok ki vmit. a piacra, és úgy jön vissza, biztos, hogy nem viszi el a rablóbanda?

Kisbér 12-16-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 56377)
Végigolvastam a topicot, és a súgót is, de még megerősítésre várok. Szóval, ha nem indokolatlanul magas áron rakok ki vmit. a piacra, és úgy jön vissza, biztos, hogy nem viszi el a rablóbanda?

Ha már visszajött, akkor miért vinné el a rablóbanda?! :D:D:D:D
Amúgy én nem teljesen értem a kérdést :D

Fradical 12-16-2006 20:42

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 56377)

...szóval, ha letelik a 24 óra, és a piacról kirakják a cuccost, elviszik-e a martalócok?

Kisbér 12-16-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 56382)
...szóval, ha letelik a 24 óra, és a piacról kirakják a cuccost, elviszik-e a martalócok?

Milyen 24 óra telik le?

Jaaa, most már értem... Asszem...

Szóval kiteszed a cuccot, nem irreálisan magas áron, és 1 napig már kinn van, tehát jön vissza, akkor elviszik-e a rablók a cuccot?
Nem!
Valóban csak akkor, ha irreálisan magas összegért tetted ki... (erre vannak képletek, amit ebben a topicban is megtalálsz)

All times are GMT +1. The time now is 11:03.