Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm tolis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944)

Andrew 07-25-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111708)
ha nemvagy kepben akkor miert szolsz bele? :P arrol a tolis oritervrol van szo amit elozo oldalakon dumaltunk..olvass vissza

de én a Te oridról is beszéltem, Te nagyon képben levő

Metalka 07-25-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111730)
Ha a leírt oridat kellene gyújtani akkor lenne lehetőség rá. mert nem lenne annyi varid, ami átvinné a tolist. nagy a valószínűség, hogy simán szétszednének.

na ne viccelj :P az emlitett orirol beszelunk es nem egymas szetszedeserol...szoval igy nez ki az orim 1000 hekin: 7000 ijasz 5100 toronyban,29000 lovas,10500,2100 toli es az emlitett orinak 15000 varia van amiutan kap 2 mesart nem artozgat :P ja es nekem is van varisom aki nem ulne tetlenul :P

Metalka 07-25-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111738)
de én a Te oridról is beszéltem, Te nagyon képben levő

akkor biztos csak tetetted h nem tudod h mirol van szo mi?:P

Toti 07-25-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111819)
na ne viccelj :P az emlitett orirol beszelunk es nem egymas szetszedeserol...szoval igy nez ki az orim 1000 hekin: 7000 ijasz 5100 toronyban,29000 lovas,10500,2100 toli es az emlitett orinak 15000 varia van amiutan kap 2 mesart nem artozgat :P

Nem is. viszont tolival szétgyújtogat, és nézhetsz, hogy mennek el a varik és a toli kezdetnek. aztán már csak várni kell hogy feltöltődjön a készüli. és kezdi előlről. nem bírod olyan gyorsan visszaépíteni a házakat, hogy jó legyen. de ha nagyon sok pénzed van, akkor tudsz néha fokozni vett katiból. akkor talán túlélhetőbb. de sztem neki két mészi nem nagyon fog számítani. az a keveset ami hullik visszaveszi, és kicsinál. már ha tud egy kicsit is játszani, és nem nézi ölbetett kézzel, és nem menekül szabira. Először én is úgy gondoltam, hogy nagy sereg és akkor nagyon jó lesz. csak éppen a tolik és a varik szerettek szórakozni. jobb egy kicsivel kevesebb sereg, és kicsit védettebb leszel az ilyenek ellen. ha esetleg belekeveredsz egy háborúba ne csodálkozz, hogyha 4-5 kör múlva esélyed sincs.

Metalka 07-25-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111827)
Nem is. viszont tolival szétgyújtogat, és nézhetsz, hogy mennek el a varik és a toli kezdetnek. aztán már csak várni kell hogy feltöltődjön a készüli. és kezdi előlről. nem bírod olyan gyorsan visszaépíteni a házakat, hogy jó legyen. de ha nagyon sok pénzed van, akkor tudsz néha fokozni vett katiból. akkor talán túlélhetőbb. de sztem neki két mészi nem nagyon fog számítani. az a keveset ami hullik visszaveszi, és kicsinál. már ha tud egy kicsit is játszani, és nem nézi ölbetett kézzel, és nem menekül szabira. Először én is úgy gondoltam, hogy nagy sereg és akkor nagyon jó lesz. csak éppen a tolik és a varik szerettek szórakozni. jobb egy kicsivel kevesebb sereg, és kicsit védettebb leszel az ilyenek ellen. ha esetleg belekeveredsz egy háborúba ne csodálkozz, hogyha 4-5 kör múlva esélyed sincs.

aha,s addig a varisom olbetett kezzel nezi ahogyan sztszednek mi?:D hat nem :D

Metalka 07-25-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111827)

es a 2 meszi csak pelda volt :D csak en befernek hozza 3x + 2x meg a szovetsegesek szoval az mar 5 :P

Toti 07-25-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111834)
aha,s addig a varisom olbetett kezzel nezi ahogyan sztszednek mi?:D hat nem :D

és szted az ő szövijei mit csinálnak?

Sztem ez egy értelmetlen szócsata csak. ezt csak bent lehet eldönteni. lehet itt tatkikákra alapozni, meg tudás és benttlét.
De hidd el, hogy én is keveredtem egy gyengébb hadseregű orival ilyen helyzetbe. megvertük őket, de engem kb 20 perc alatt szétkaptak. 2-3 készüli rámszaladt, aztán pislogtam, mint pocok a lisztben. 5 körre kerültem el a szövitől. szerencsére sikerült megállítani őket.

Metalka 07-25-2007 14:45

ja es meg valami..amit az elobb mondtal..4-5 kor es vegem? hat ilyen meg nem volt pedig eleg reg ota jatszom,viszont meg vesztesen nem kerultem ki csatabol :P

Metalka 07-25-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111837)
és szted az ő szövijei mit csinálnak?

Sztem ez egy értelmetlen szócsata csak. ezt csak bent lehet eldönteni. lehet itt tatkikákra alapozni, meg tudás és benttlét.
De hidd el, hogy én is keveredtem egy gyengébb hadseregű orival ilyen helyzetbe. megvertük őket, de engem kb 20 perc alatt szétkaptak. 2-3 készüli rámszaladt, aztán pislogtam, mint pocok a lisztben. 5 körre kerültem el a szövitől. szerencsére sikerült megállítani őket.

hat napi 20 orat vagyok,amikor meg nem vagyok (az a 4 ora) azalatt a szovik figyelnek,szoval ha valaki mozdul akkor mar ebren is vagyok :P

Metalka 07-25-2007 14:52

na en tobbet nem osztom az eszt mert mar reg ota letertunk a vaganyrol,ami arrol szolt h milyen egy jo tolist...kellemes beszelgetest kivanok mindenkinek es meg azt h hoditoban is talalkozzunk

All times are GMT +1. The time now is 17:55.