![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Eleinte en ugy gondolom, muszaj vaktaban, latni azt, hogy milyen aktivitas folyik a tekercs piacon.
|
Quote:
|
Nem akarok most mindenre külön választ adni ugyhogy egybe megirom:
Cassandra:Pl ugy,hogy szabira megyek és közbe megveszik a tekim:) Ati:Azért a lassu csopi 5.szintjén nem 10ember aktív hanem több:) (mástól nem láttam igazán a témához kapcsolodó beirást) Ja meg a pénz nem csak a katira költhetö:)Pl éheztetés sem olcso mulatság;) |
Quote:
Tekercsírás miatt jobb vagyont gyűjteni? Nehéz elhinni hogy termelődne annyi pénz a csoportban, ami elegendő a lépő orikat maxra tölteni. Amúgy menniy arra a teki? 10k érték alatt a lassúság miatt semmiképpen nem éri meg a normálhoz képest (a gyorsról nem is beszélve) ;) |
Quote:
DE kb a normál csoportok tekiárához rakj egy 0-át:) |
Tegyük fel, legyen a teki átlagár 20k.
Szintlépés előtt vagy, kiteszed 15k-s áron, ki fog Neked belőle venni akárcsak 1 mlrd értékben?? Vagy a lassuban mindenkinek 50-100 milla készpénze van? |
Quote:
Ez kb olyan mint a normálban 10milla készpénz:) |
Az emberek mióta esznek tekit:confused:
Quote:
Én a világ összes kincséért nem vennélek elő, de miért csak Harcosokat veszed elő az offolásért?:confused: Ha meg valaki sok tekit tart, a piacon, az úgy is csak a napi ár felett 3-5% drágábban teszi ki ( legalábbis én:D ) és megfigyelésem szerint még az aktuális ár 1.5x után is visszajön. Tehát 5000 a teki, én kirakom 5500-ért 50-60k-t, akkor valaki nem fogja levinni az árát valaki 3000 hogy ő is bukjon egy csomót. Mert ha megvesz 5k-ért, akkor nem rakja vissza 3k-ért. |
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |