![]() |
Quote:
Nekem ehhez számolgatni kéne és most nincs időm. Talán holnap. De felesleges számolgatnom, ha mindenki hülyeségnek tartja. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
de lehet rajtam kívül mindenki egyet ért veled. |
Quote:
|
Quote:
pont emiatt mondtam valami topicban kb fél éve, hogy mielőtt az ilyen orik kialakulnának, be kéne vezetni egy ésszerű határt. (értsd: max kamatot amit egy ori termelhet körönként) akkor mindeki egyet is értett szépen, aztán persze emiatt el is sikkadt a megvalósítása.. szal ha már szóba került újfent javaslom, hogy a max kamatot havi 10 milliárdban korlátozzuk már le (azaz körönként max 13.888.888 aranyban). ez még így 2.5x több mint egy 4 milliárdos ori újraindítása havonta. (apró adalékként elmondom, hogy kb 1.5 éve a teljes 1/A pénz készlete kb 160-180 milliárd volt. most lefogadom hogy minimum 3-400 milliárd, persze ez nem csak a bankok, hanem az újrindítások következménye is) a számokon persze megint lehet vitatkozni belegondolva a havi 4 milliárd is bőven elég lenne :) |
Quote:
Ez nekem tetszene, de nem a területük függvényében tenném hanem a felfedezett földterületük arányában... 1. ha 3000 heki alatt van a felfedezéssel szerzett föld akkor 10% 2. 3001-től 2000 hekinként 1%-al kevesebb, de 3% alá nem eshet. Ez nagyjából a két 5let fúziója lenne :) |
Quote:
Gondolom nem gömböltél le mindenkit és adtad össze a pénzeket :) Bár ki tudja? :D Mindenesetre magamról tudom, hogy amit a bankos orikkal megtermelhet valaki annak a többszörösét bukja el vagy ő vagy más a piacokon nap mint nap, rablók vagy a túlcsordulások által, ugyhogy asszem ez a 1,5 év alatt létrejött vagyon meg3xozódás erős túlzás... |
Quote:
pedig talán emléxel amikor TB-ben volt 2.5 millió vari..:D a csoport 99%-át tudta gömbözni :D :D és bizony nem voltam rest összeadtam, persze biztos voltak olyan pénzek ami 1ik nap az egyik oriban volt majd másnap már másholvolt és emiatt 2x láttuk, de a nagyságrend kb stimmel :D |
Quote:
inkább kéne +ban növelni a szükséges pénz mennyiséget, de azt nem a felfedezett terület függvényében, hanem az ország méreét alapul véve |
Quote:
Vagy, ha beütnek 1X földre egy varis vagy tolis mire felfedezi magét a szövihez vissza az pár napba beletelik és minnél nagyobb heki annál több nap. És így eléggé megfognak tizedelődni a varik szerintem inkább mégtöbb hadi lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 20:35. |