Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Szkarabeusz Nyílt Klántali (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=806)

Senki 09-21-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 32053)
Telekitűzőzött ?
Kolléga talán a padödö egyik helyére pályázik?:D

fúj. kikérem magamnak :D

Steve 09-21-2006 14:10

Egy bocsánatkérés

Nagyon Sorry Monro és Senki amiért tegnap nem voltam sajna ekkora ökör vagyok hogy elis felejtettem, meg kiserült hogy akkor még másik két programom is van.../az egyik pölö egy kötelező óra amit 20perccel előtte tudtam meg:o /

Szóval megbeszélünk vmit Senkivl még záros határidőn belül de nem hirdetem itt a forumon:)

monro 09-22-2006 00:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 32079)
Nagyon Sorry Monro és Senki amiért tegnap nem voltam sajna ekkora ökör vagyok hogy elis felejtettem, meg kiserült hogy akkor még másik két programom is van.../az egyik pölö egy kötelező óra amit 20perccel előtte tudtam meg:o /

Szóval megbeszélünk vmit Senkivl még záros határidőn belül de nem hirdetem itt a forumon:)

Srácok én nem attól élvezek ha meglátogatnak :D
Tulajdonképpen mindenki maga döntse el mennyire fontos számára, hogy amit beszél és amit tesz az mennyire van összhangban egymással ;) Én már azon is meglepődtem, hogy Senki eljött :D:D:D

Remedy 09-22-2006 08:16

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32117)
Tulajdonképpen mindenki maga döntse el mennyire fontos számára, hogy amit beszél és amit tesz az mennyire van összhangban egymással ;) Én már azon is meglepődtem, hogy Senki eljött :D:D:D

Hmm

en is el fogok menni, ezt lehet venni keszpenznek is :)

Ha a kovetkezo tali es epp akkora lesz szervezve amikor nem erek ra, akkor csak par emberrel kulon, mert ez nem allapot hogy akkora van szervezve amikor kb 3-4 hetente epp nem erek ra penteken :) Mondjuk Gyulaval.... meg aki akar jonni :) Puma? :)

Gyula 09-26-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32117)

Én beszéltem: Nem megyek. Uff
Cselekedtem, alfelem a buszratettem, talira rendben megérkeztem. Uff
Sereket meg megvedeltem, embereket megismertem és nembántam meg :))

Gyula 09-26-2006 22:11

Remy veled iszom bármikor :)
Menjünk Monró úgy is lóg nekem két sörrel :)

Monró jó lenne ha a Tequilához minden szükséges hozzá való lenne a krimódban, nem csak a lángossal kéne foglalatoskodni :)

monro 09-27-2006 12:18

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 32782)
Remy veled iszom bármikor :)
Menjünk Monró úgy is lóg nekem két sörrel :)

Monró jó lenne ha a Tequilához minden szükséges hozzá való lenne a krimódban, nem csak a lángossal kéne foglalatoskodni :)

Elég nagy változások vannak tervezve nálam, remélem utánna már nem lesz probléma ezzel sem. Sajnos nincs elég tőkém, hogy eccere csináljak meg mindent amit szeretnék :( Mondjuk a fahéj nem ilyen tétel ez igaz :D De az is, hogy tutira volt a konyhán fahéj, csak sztem nem voltál elég határozott amikor kérted :D

Gyula 09-27-2006 15:40

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32847)
Elég nagy változások vannak tervezve nálam, remélem utánna már nem lesz probléma ezzel sem. Sajnos nincs elég tőkém, hogy eccere csináljak meg mindent amit szeretnék :( Mondjuk a fahéj nem ilyen tétel ez igaz :D De az is, hogy tutira volt a konyhán fahéj, csak sztem nem voltál elég határozott amikor kérted :D

Oké főnök, akkor legközelebb kemény leszek és jó nagyot csapok majd a pultra :)

Gyula 09-28-2006 10:04

Fegya a szkarabájusz talin megalakult a 4/C csoport, többen kérdezgették hogy ki akar oda regizni, ne mvok benne biztos de talán Monróhoz kapcsolódik a csoport, én már csak arra figyeltem hogy a résztvevők közül többen neki áltak orit regisztrálni a kisebb sorszámokért versenyezve.

-Fegya- 09-28-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 32949)
Fegya a szarabájusz talin megalakult a 4/C csoport, többen kérdezgették hogy ki akar oda regizni, ne mvok benne biztos de talán Monróhoz kapcsolódik a csoport, én már csak arra figyeltem hogy a résztvevők közül többen neki áltak orit regisztrálni a kisebb sorszámokért versenyezve.

Levi már felvilágosított, hogy mi ez...

All times are GMT +1. The time now is 23:11.