![]() |
Quote:
|
na akkor sztem egy életképes törpi 600 hekire! :P Nem tudós csak egy sima törpi
600 heki 100 ház 7800 lakos 96% foglalkoztatottság 100 barack 6240 hely 60 templom 9360 toli 220 kocsma 13728 tolvaj 100 torony 6240 íjj 20 raki pontszám 28560 4 körös etetős! Még mielőtt Harcosok belekötne :) A tolisnál szégyen az ha nem ő kezdeményezz először és nem öli le a varist annyira hogy ne tudjon neki nagy mértékben ártani :) mf-ként védőérték :248008 szövibe 177149 10k óriás pacit szöviben és mf-ként is pattint :p és mi előtt az etetésre térnél rá egy tolis azért tolis hogy amire szüksége van összelopja! ennyit fűznék a témához de felőlem 200 barakkos orit is nézhetnél full elittel akkor az 12480 elit de az nem fog annyit mint az íjász toronyban! ... |
Quote:
1.Mondom nem tudom honnan jut mindnekinek 100milla naponta etetni az orit:P 2. 10k vari édes kevés és egy varis oriásnak nem igazán ártasz tolival elbukik egyböl a varizáson azaz ütni már minek??:) 3. Tolija elég sok van az tul sok is:) 4.Számolj egy 0 tanyás hadist és meglátod annak sima ügy ütni vágni:P 5. Ki irta azt,hogy jobb az elit védekezni mint az ij?:) 6. Ha te 100millát lopsz minden nap akkor grat grat:)Persze csak akkor grat ha olyantól lopod aki utána 10k varit nem ártoz be:P 7. Okosan leirod 600hekin 0 tanya de biztos vagyok benne neked nem annyi van:P |
bla..bla
direkt leírtam hogy az etetést hogy oldom meg talán olvasd el mégegyszer figyelmesen :) és mit tud csinálni az a varis óriás leszed . 1,5k tolit és még úgy se férnek be! nem tudom te láttál már 0 tanyás hadist ? És igen vszínű én nem ilyen orit csinálok mert nem törpe tolisom van :P |
de amúgy is miről beszélgetünk ???? Teljesen tökéletes beverhetetlen beártózhatatlan betolizhatatlan orit soha nem fogsz tudni csinálni :) Mivel lehetetlen! max. a legjobbat tudod kihozni valamiből! nekem ez a volt a legjobb a törpe tolisnál :p
|
de lassú csopiba minden gond nélkül életképes a törpe tolis amit számoltam ..... :cool:
|
Quote:
És mivel csak 10k varit tartasz hát 50% alá nyomják a készülid:P Ja és én éppen 0 tanyás hadis vagyok.Miért a tolis miért tarthat jobban 0 tanyát mint egy hadis?:)Mert lop egy keveset és mit számít az?:)Tolis ellátja az egész szövit zsével legalábbis akkor ha a szövi normális csapat:P(de én nem 500-as kajaárak mellett vagyok 0 tanyával:P) Nem érted te még azt se amit te mondasz az a baj....Mert megölik a tolit ugyteszel anyni baj legyen:P |
Quote:
Mert elkezd éheztetni 2-3ember és ott már nincs elegendő kaja:P |
az se jó ha egy varis túlságosan tolis az se jó ha egy hadis túlságosan be van állva védekezésre az se jó ha egy tolis túlságosan varis :p igazából nincs olyan tolis akit ne ártózna be egy varis de ez az élet rendje de viszont a varison kivül ezt a törpét nem sokan tudják bántani szvsz de persze lehet hogy tévedek sőt biztos vannak olyan szövik akik röhögve beütnék de hát istenem ilyen a játék a Teveclub a másik oldalon!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:10. |