Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Óriás vs Gnóm vs Ember vs Élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=774)

Szecsa 10-12-2006 10:05

Szerintem ne eroltetsd :)

exair 10-12-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34868)
csak egyet tudok erteni.. es ez szol exair nevu baratunknak is szerintem :)

te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni:p) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.

Remedy 10-13-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by exair (Post 35115)
te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni:p) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.

hogy lehet jogtalanul beszelni?

A postjaiddal erdemelted ki. Nyilvan semmi ilyesmit nem fogok irni, ha egyszer latok toled egy ertelmes hozzaszolast is, ami mondjuk segit valakinek, es nem ilyen elszallt viccesnek szant kezdo-felrevezeto postokat, es irto nagy hulyesegeket kell allandoan olvasnom. Kicsit belefaradtam, hogy barhol olvasok barmit, te mindig ott vagy, es soha, de soha nem mondasz konstruktivat. De szerintem ez nem csak nekem tunt fel. Ezert kapod tolem a kritikat. Persze semmit sem er, ugytunik.....

gramacor 11-01-2006 12:22

Üdv mindenkinek!

Véleményem szerint a tudós Gnóm nagyon ütős és ha király vagy és tudsz még mellé tenni egy tábornok és egy varázsló személyiséget akkor verhetetlen. persze csak szövetségben 2 orkkal és egy fél-elffel vagy elffel.

Láma 11-01-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by gramacor (Post 39936)
Üdv mindenkinek!

Véleményem szerint a tudós Gnóm nagyon ütős és ha király vagy és tudsz még mellé tenni egy tábornok és egy varázsló személyiséget akkor verhetetlen. persze csak szövetségben 2 orkkal és egy fél-elffel vagy elffel.

A tábornok és a varázsló személyiség 2 legendásan hasznos személyiség egy gnómnak:D

Synkel 11-01-2006 12:34

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 39938)
A tábornok és a varázsló személyiség 2 legendásan hasznos személyiség egy gnómnak:D

Kereskedőt ne hagyjuk ki, az mindig kell:D

Szecsa 11-01-2006 17:05

Annyira nem hulyeseg a varazslo es a tabornok sem.
De elotte hamarabb vallalnam be a tudost, a vandort es a tulelot :)

Remedy 11-01-2006 23:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39939)
Kereskedőt ne hagyjuk ki, az mindig kell:D

hm? a kereskedo az ertelmes a gnomnak, a masik ketto nem tulzottan :P

Gazsy 01-01-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by gramacor (Post 39936)
Üdv mindenkinek!

És ki lesz a vari a szövetségben???

Dragi 01-01-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61882)
És ki lesz a vari a szövetségben???

Fél-elf vagy az elf lesz varis-tolis cúna tanyafrees orival :)

All times are GMT +1. The time now is 09:22.