Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Ati 02-08-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Davalon
Kár, hogy nem M.A.G.U.S.-t szerveztek:( :( Abban én is részt vennék. De ez a világ totál távol áll tőlem sajnos... Sehol egy ork:D

Szervezz. :)

Davalon 02-08-2006 09:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Szervezz. :)

KM kell hozzá. Én játszani szeretnék, nem mesélni. Hiába szervezek be 5 embert, ha nincs aki nyomja a modult:)

Ati 02-08-2006 09:49

De van ebben is ork, nem? Na asszem ma előveszem azt a könyvet... ;)

Chris 02-08-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati
De van ebben is ork, nem?

Igen, vannak benne orkok.
Meg trollok, tündék, törpék, emberek, sárkányok, szellemek, és még egy csomó minden más is :D

Davalon:
a játékot olvasva hátha kedvet kapsz... ;)

Ati 02-08-2006 10:31

Quote:

Originally Posted by Chris
szellemek

Szellemek? Hmm, lehet mégis érdekel. ;)

aúú 02-08-2006 12:53

Nah, egy kicsit elő kell majd készülnöm, mielőt elindítom a dolgot...:)
Egyébként Én ha lehet úgy szeretném, hogy minden játékosnak lenne majd egy al fóruma, ahova csak én és ő tud belépni, amiben megbeszélhetek vele olyan dolgokat amiket a többiek nem tudnak.....
A közös akciókat úgy tervezem, hogy megbeszéljük, mikor ér rá mindenki és akkor összehozzuk...:)

aúú 02-08-2006 12:53

Quote:

Originally Posted by MiKoR
:rolleyes: engem csak simán érdekel a dolog, de nemolvastam Shadowrunt sem és szabálykönyvet sem é a világről sem tudok semmit!
Ahogy at HALF kérte, engem is érdekelne vaami korrekt írás a neten, szal, ha valaki esetleg tudna mondani egy linket esetleg magángyűjteményből küldene nekem vmit freemailben ;)
Vagy inkább maradjak ki a játékból és mint néző(olvasó) foglalatoskodjak ?:P
:rolleyes:

Felőlem nyugodtan jöhetsz...:)

Ati 02-08-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by aúú
Egyébként Én ha lehet úgy szeretném, hogy minden játékosnak lenne majd egy al fóruma, ahova csak én és ő tud belépni, amiben megbeszélhetek vele olyan dolgokat amiket a többiek nem tudnak.....

Ilyet nemigen lehet, ez egyirányú. Te látod, hogy ő mit ír, a többiek nem.

Innen vagy kiszerkeszted a nempublikus részeket, és úgy elérhetővé teszed, vagy csak simán ezt használva írsz egy publikus történést.

aúú 02-08-2006 13:02

Nah, amit tudok, hogy van egy ember utcai szami, meg egy rigó... Chris esetleg egy elf sámán lesz, de a többiek még kétségesek... szóval? :) Ötletek, hogy ki milyen tipusú humanoidot akar játszani? :)

Ati 02-08-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Nah, amit tudok, hogy van egy ember utcai szami, meg egy rigó... Chris esetleg egy elf sámán lesz, de a többiek még kétségesek... szóval? :) Ötletek, hogy ki milyen tipusú humanoidot akar játszani? :)

Én szellemet, hihi ;)

No nemsokára előveszem azt a könyvet, csak előbb frissítek Hódban mindent, és elrontom az egészet ;)

All times are GMT +1. The time now is 15:43.