Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kis segitség az-Anarch Piacra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=636)

Never 07-23-2006 23:26

Nézd,én is sokmindennel nem értek egyet anarchban :)
Egyike az emberek hozzáállása,hogy mindenkitől tartani,és mindenkitől félni,akinek 15 vagy több orija van.
Hiszen regelni mindenki tud :)

Kics 07-23-2006 23:33

tudnak bizony. csak sokan feleselegesen, és csak kis időre. és telik az egész, ami nem feltétlen baj. de elveszik ott minden lassan:S ahogy te is írkáltad, már csak fenn jáccol:PP nem is ez tud zavarni, csak ahogy reagálnak...
javítok. inkább aza forma elbizakodottság ahogy sok barátjukkal Lintézetik az orikat aki beléjük kötött, és emiatt azok hagyják is. miközben meg jól érzik magukat, és hirdetik önön isteni mivoltuk. nem ő nyer, csak aki épp ottvan haverja, csak az ő érdeme:). (kifacsart meg hüjeség is lehet, most találtam ki...)

Never 07-23-2006 23:37

Sejtem mire gondolsz,van ilyen :)
Fent pedig nem jáccok,hanem tamagocsizok :D
Biztos,hogy velem is volt már olyan,hogy lekezelően beszéltem vkivel,vagy túlságosan elbizakodottan.De vajon ki tudná megállni,hogy hasonló helyzetben ne kövessen el hasonló hibát soha? :)
Amúgy szinte mindenki tudja,hogy már hónapok óta nem bántok senkit,csak néha az átrakottakat,úgyhogy nem lehet mondani,hogy visszaélek a helyzetemmel,és már 1 gömbpróbáért is kinyírok vkit :)

Kics 07-23-2006 23:39

1ik hozzászolásba sem utaltam rád. mikor aurrie volt fenn, még nem voltam, hogy ti hogy mentetek nemtudom:) ezek főleg lejjebbre vonatkoznak:S ami xinte mind, lévén ti vhogy 200-ba vagytok...(főleg)
de mind1.
és topichoz. FIGYELJETEK. (más tanácsom nincs, nem mintha ezt meg tudnák fogadni)

Never 07-23-2006 23:42

Hogy érted,hogy 200ba vagyunk?
Tudom,hogy nem utaltál rám,de mivel jelenleg csak velem beszélgetsz itt,nyilván arra gondoltam,hogy rólam beszélsz :)

Kics 07-23-2006 23:44

200- -ba:) xó top200baq. ott nincs sok ismeretlen:) de a maradék több mint 4kba igen:) mind1.
ja me unatkozom, pedig aludni kéne, és mivel semmi okosat nem is mondok, inkább m1ek fürödni megen:) változni ugyse fog, mert emberek vannak orik mögött. lega a viz jó lecc... és haladjatok a 100k-ra me lassan pörög katpiac:P:)))

Monaco 07-24-2006 05:31

Tamás állj már le!Össze vissza beszélsz hülyeségeket......... és mindneki az én fejemet szedi le ez milyat.....szóval mostmár NYUGI!

SiMON 07-24-2006 07:18

sorry,

Így utólag is elnézést kérek mindenkitől akitől levettem egy kis pénzt a gyors meggazdagodás reményében fogózással, ha kell pénz majd írok és küldöm a VIP et.
üdv
Tamás

Figaro 07-24-2006 07:59

Szerintem nem beszelt hülyesegeket,csak kiallt a velemenye mellett,ami a legtöbb emberröl nem mondhato el.De ez a velemeny még valtozni fog idövel,ha tovabb jatsza ezt a remek jatekot

hami 07-24-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by SiMON
Valószínűleg úgy érted el, hogy folyton bevédi valaki a segged nehogy leverjenek.

Te ki vagy Ember??? És miért magyarázol feleslegesen ennyit?????

All times are GMT +1. The time now is 13:35.