![]() |
Quote:
|
sajnos Ati ez személyes tapasztalatom hogy nem igy van...
|
a klánháború súgóban a "Szövetségi szabadság" alcím nincs új sorban, viszont ki van emelve félkövér betűkkel.
|
az 1/A súgóban a "Szövetség vezére - szövetség tagjai" résznél van 1 ilyen mondat: "A _szövetsége_ vezére mindig a szövetség alapító (legrégebbi) tagja."
lehet, hogy ez nem hibás, csak nekem tűnik úgy? :o |
még lenne valami. habár van link az 1/A súgóban a "Szövetségi háború"-ra, de a "Témák" résznél nem találtam meg a felsorolásban...
|
Köszi eddig is mindenkinek az észrevételeket, még pár napig nyitva hagyom a témát, aztán nekiállok a felmerült javaslatok feldolgozásának. Akinek még észrevétele van a súgóban található infókkal kapcsolatban, az mostanság jelezze. Köszi. :)
|
Háború, A támadás:
"Ha viszed a szövetségeseidet is támadni, akkor figyelj arra, hogy amelyik a legmesszebb van a támadott országtól, annyi ideig fog az út tartani. (Itt a példában tehát az út nem 2 körig tart, hanem 5 körig!)" A fenti példában "uborka" 4 körre van. Akkor nem 4 körig fog tartani a támadás? |
A helytartó varázslatokkal kapcsolatban 8 pont, körváltás előtt, vagy után. Szerintem itt érdemes lenne részletesebben is leírni, melyiknek mi az előnye, mikor célszerű alaklmazni, lehet-e körváltás alatt ártó varázslatot bocsájtani valakire.
|
Quote:
|
Néhány javallat ami valszeg úccse lesz soha beépülve...
Pár ötlet:
-Mi lenne ha a főmenü oldalon lévő pajzsra mindenki szerkeszthetne magának logot? -Mi lenne ha az országokban lévő képek fajonként változnának? -Mi lenne ha a tolvajlások, varázslatok, háborúk animálva lennének? Nyugodtan köpjetexembe ha hüleséget dumálok de sztem naon jó lenne ha lenne... :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |