![]() |
Quote:
Gugli a barátod. |
Nekem a háborús stratégiák a kedvenceim.Azok közül is az iylen középkori,valamint azokat nem csípem még amiben ilyen varázslatok vagy szörnyek vannak(pl. Heroes, vagy Warcaft)
Sztem még a GTA SA is egy király játék. AZ Imperium Galactica2 nekem is megvolt egyszer próbáltam asszem de nem nagyon tudttam kezelni meg nem is a kedvenceim az ilyen űrösek de azóta nem próbáltam az IG2-öt:) |
a gta san andreas jo nagyon... persze az elso reszel eltoltt ido utan azt kell hogy mondjam kozel se annyira mint az 1 vagy a ketto.. mas a filingje...:)
|
Quote:
|
IG2 az alap aki nem veszu meg szégyelje magát szuper magyar fejlesztéüs játék. És ráaádsul ezer forint lehet kétezer...
És elég élvezhető ráaádsul:D multiplayeres ami csak kell:D |
Melyikre gondolsz Ati? a GTA San Andreara vagy a GTA 1, GTA 2 re?
(a san Andreast nem nagyon tudom en csak PS2 on toltam vegig... a laptopom keves volt hozza... ) GTA 1, 2: Ha jobban belegondolok lovesem sincs , sorry:( nem valami nagy eromu az bizti)..:D |
Quote:
|
NFS MW, stratégia minden mennyiségben (most éppen Haegemonia), FIFA 2005
jah, és ULTI :) |
Sajna eleg nagy penztarca kell a gamereknek manapsag...:( nem eleg hogy megveszed a jatekot meg az eromure is futnia kell... nagyon nem is szoktam vadi uj jatekokat nezni mert utdom hogy a 256Mb memoriammal nem tudnke jatszani veluk,... Es eleg jo kis "regi" jatekok vannak... meglepoen sok..:)
En egy olyan felulnezos autosra vadaszok amit asszem Ironman nek hivtak , 1 , lemezes volt es nagyon regi... Hallot rola valaki valamit is? |
Quote:
GTA:SA-t egy 2,8-as P4-el (még a northwood magos), 1GB memóriával és egy ATI 9600XT-vel toltam végig. 800x600, akadásmentes. Felette nem próbáltam, ilyen téren megalkuvó vagyok. NFS:MW, Q4 is simán ment ezzel, meg igazából megy rajta minden. Ha most vennék gépet, AMD lenne a proci, a kártya meg pénz kérdése (9600XT-t már nem érdemes venni) |
All times are GMT +1. The time now is 16:35. |