![]() |
A közös piac uge csak vicc....ekkora marhasagot.
A piac lenyege hogy akar el is fogyhat onnan valami, de egy közös piac eseten sose lesz ilyen.Tele lesz termelo orikkal az egesz csoport.Pl felmegyek 5 ös csopiba 1500 hekire es nekiallok termelni.Az összes többi orimban nem kell semmi termelés... Minden csopiban 1 piac es ahhoz kell alkalmazkodni... |
egy alternativa:
ÉS mi lenne ha a közös piac az adott szintre lenne beállítva: szóval szintenként 1 piac, így a csoportok között nem lennének akkora különbségek, viszont akkor pl a drágakő ára is szintre vonatkozna. Így az ötös csopikban nagy váltás lenne néhol, a magasabbak kevésbe lennének érintve...
Tovább mennék: szűkitsük ezt csak az 5ös szintre, ott amugyis csak egy orija lehet bárkinek, így nem tud táporit tartani... |
Quote:
|
én pontosan amiatt hoztam fel hogy a kapcsolt országok nem látják egymás árúját, amire Alba hivatkozik, hogy tehát nem tudom a saját orijaim között áttolni a cuccom...
|
De az meg megoldhatatlan hogy nem latod a sajat arudat , meg nem is megoldas.
Az utalas a legkevesebb. Csak a jetk osszképe romlik a legjobban.Minden csopiban masok az eroviszonyok masok az arak és pont emiatt jo.Egyik csoport masabb mint a masik.Ha 1 közös piac van akkor a csoportok szépen egybeolvadnak es akar csinalhatunk egy csoportot ugy mint a hodito 1 ben :) |
Quote:
1. Jksz-re buzdít (megkérem a havert, hogy vegye meg és rakja vissza, hogy meg tudjam venni és hasonlók) 2. Jksz nélkül is megoldható, a szövinek átutalom a pénzt, nyersit stb a piacon a lenti orimból... 2. Multira buzdít (ha nem kötöm össze, akkor tudom segíteni magamat bármelyik szinten) 3. Ez brutálisan leterhelné a rendszert, hisz akkor MINDEN orit figyelni kéne, hogy mikor megy ki a piacra és ott, melyik árut láthatja és melyiket nem és ha ezt egyszerre mondjuk 300 ember csinálja, akkor az halál lenne... |
hát ez jogos... meggyőztetek :D marad a "ne változtassunk semmit"
|
Az ötös szinten közös piac annyira tré ötlet hogy kommentálásra sem méltó? Mondjuk valóban félmegoldásnak tűnik, de sztem pár kis csopi "problémáját" megoldaná...
|
Szerintem a hasonlo 5 ös csopik között most sincs akkora kulonbseg.
A nagy elteres az 5 és 4 között jeletkezik eloszor. Szoval aközös 5 ös csoport min valtoztatna?Eddig is nagyon hasonloak... |
Quote:
A hódító rendszeréből adódóan nem lehet megcsinálni... gondolj bele, a lassú csopiban 60 óra alatt képzel katonát... ugyanezt a normál csopiban 20 óra alatt teszed, míg a gyorsban 10 óra alatt... ráadásul még mindig jksz-re és multira buzdítana (a haverom a lassúban játszik én meg a gyorsban és én termelek neki, adok át neki pénzt, stb), csak még nehezebb lenne kiszűrni, hisz nem egy csopin belül lenne, hanem nagyon sok csopin belül... |
All times are GMT +1. The time now is 12:36. |