![]() |
Quote:
|
Öööö...szal tottál be vagyok rúgva, és bocsi ha félre beszélek, de az orknak köze nincsa másik kettőhöz adott heki felett + alatt sem! :D
Szal mivel stratégia + tipp ezért az orkott sztem jobb hanyagolni A-ig :D Uff... szóltam :D |
Én óriás vagyok és kemény vagyok :D
Bár elvileg attól függ ki mennyire hajlandó áldozni az épületeiből... lehet törpivel is nagyot alkotni... |
Én óriás vagyok és kemény vagyok :D
Bár elvileg attól függ ki mennyire hajlandó áldozni az épületeiből... lehet törpivel is nagyot alkotni...:D |
eldöntöttem a döntetlent :D :D :D :D :cool:
|
a Gnóm a legjobb közölük!
Legyen egy gnóm hadis aki íj/ló felállásban játszik. Annyi íjásza van ami elfér annyi őrtoronyban ami a terlütetiből elfoglalt rész 10%-a így meg van a +30% védőbónusz, mivel több hatona fér a barrakjaiba mg +50%-ot jelent a haditekit így simán üti az óriást de ez akkor fordul elő sűrűbben mikor kihívják egymást párbajra így nem kell a gnómnak tolvaj, ami átlagos esetben bizony több kell mint az óriásnak. Varázslói erejük szerintem egyformák úgyhogy it döntetlen lenne, és a ork a leggyengébbb közöttük:cool: |
mindenhol lebecsülik az orkot. ha jól irányítják az orit, az a legjobb hadis.
|
Quote:
Szal mivel stratégia + tipp ezért az orkott sztem jobb hanyagolni A-ig Uff... szóltam A kettő közül szerintem magasan Cecének van igaza, bár lehet csak az alkohol mondatta vele:) |
én is azt mondtam, amíg ki nem próbáltam az orkot... kíváncsi vagyok, hányan játszodtak már azzal a fajjal, akik azt mondják, gyengébb, mint a többi.
|
Őszinte leszek: nem játszottam vele. De elég sokat lecsapkodtam ,és volt ork szövim, láttam, mit művelnek vele. Akár Róbert bácsinak is nevezhette volna magát:)
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:34. |