![]() |
Ja, ami figyelős játék pl. a Dell-nél, a kijelző GlareType. Az az a fényes, amelyik szeret tükröződni, viszont sokkal élesebb, kontúrosabb a képe mint a régi, matt kijelzőknek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én is a segítségeteket szeretném kérni. abszolút nem vagyok otthon a gépek világában, csak felhasználói szinten. a mostani gépemről azt tudom, hogy pentium 4, 2,4 mhz, 1 giga ram és kb. ennyi. ez a gépem játékoknál lefagy, msn-skype, antivirus mellett belassul.
jelenleg teljesen új komplett gép vásárlását töröm a fejem, kompletten. moncsival együtt 150e Ft-ot tudnék rá áldozni. amihez ragaszkodom és megszoktam az a 17-es TFT-kijelzős monitor. a többiben meg, hogy a fentebb leírt mostani problémáimat orvosolja az új gép. a neten ezt találtam viszonylag olcsón: Alaplap: MSI PM8M3-V, Via P4M800CE, OEM, LGA775, DDR400, LAN, Full integrált: VGA: S3 UniChrome Pro, Audio: 5.1ch., mATX, Csatlakozók: 1x AGPx8, 6x USB2.0, 1xSerial port, 1xParalell port, 2x ATA, 2x SATA, 2x PS/2 Processzor: Intel Celeron J346 3,0GHz S775 533 256K EM64T Dobozos Memória: 512MB 400MHz Márkás Floppy: 1,44 Mb NEC Fekete Winchester: 80Gb Samsung SATA2 8,9ms 8Mb (3 Év Garancia) Optikai Meghajtó: LG CD Író-DVD Olvasó Combo 52x-24x-52x-16x Fekete Billentyűzet: Magyar PS2 Fekete Egér: Logitech OEM S90 Value Optikai Görgős Egér Fekete Ház: Gaba HA-8062D, Fekete - Black, 400W tápegységgel, Bővítőhelyek: 3x 5.25, 8x 3.5' (6 rejtett), Előlapi USB- és audio-csatlakozó, Méret: 420 x 180 x 440 mm Garancia: 1év (A konfiguráció bármely részét igény szerint tudjuk módosítani!) nekem ezek nem jelentenek sokat, csak azt, hogy a 2,4 ghz-nál jobb a 3 ghz. :) az ára ennek 75e Ft. + moncsi kb. 125e. ha tudtok kérlek segítsetek |
mire szeretnéd használni? mert ha csak netezni, akkor ez ahhoz elegendő :)
de ha játékot is akarsz rajta tologatni, akkor az az integrált VGA kártya nem fog sokat segíteni, meg akkor a memóriát is fel lehetne vinni 1gb-ig :) egyenlőre ennyi többet akkor took mondani, ha elmondod, hogy mire használnád :) |
játékra, netre, videó, film nézésre, tanulásra, ennyi.
|
150kért jó laptopot kapsz, amivel fogod az egyetemi bikawifit és még talán játszani is jó, a többire mindenképp:)
|
asztali kéne :)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |