![]() |
Quote:
A mostani minimum 72 órás szabival ezt nem túl sűrűn lehet eljátszani. Minél rövidebb a szabi minimum ideje, annál sűrűbben lehet ezt megcsinálni. Hogy ezt korlátlanul lehessen tenni, azt nem kifejezetten támogatnám. Ezért ha ilyen irányban gondolkodunk, hogy rövidebb szabi lehetősége, minden csoportban egységesen, akkor mindenképp idevenném a szabi valamilyen korlátozását, amire elég jól bevált rendszer szerintem a klánszabi rendszere. |
Meg lehetne azt is csinálni, hogy ennek a rövid szabinak a kezdetét időzíteni lehessen? Szöviben lévő oriknak fontos lehet, hogy egyszerre kerüljenek így szabira.
A korlátozással kapcsolatban: a cél elvileg az lenne hogy napi 1x lehessen használni. Nem többször, de nem is kevesebbszer. És x óra múlva visszatérjen automatikusan az ori. |
Quote:
Ugyanezért az automatikus visszatérés sem jó gondolat általánosságban szerintem, mert elalszom, behív a főnök, hogy azonnal 3 órás megbeszélés, nyomás be, és az ország visszajön szabiról, én meg ott se vagyok. A rövidebb szabi annyi lenne, hogy hamarabb visszatérHETSZ, HA AKARSZ. Ha elaludtál 2 órát, vagy hétvégén 3 órával tovább alszol, akkor 2 vagy 3 órával később térsz vissza játékba. És az elalvás, vagy a hétvégi továbbalvás alatt végig biztonságban vagy. |
Quote:
Behív a főnök mítingre, hát ÍJ, de éjjel nyugisan aludtál, és nem leszel kirúgva, mert nem ásítasz bele az arcába 3 percenként. :eek::eek::eek: Az alapgondolat egy bizonyos könnyítés, nem kell meggyártani a "megnyerted a játékot" gombot!:D |
Quote:
Automatikus visszatérést lehetne úgy megoldani, hogy pl. minimális időtartama 6 óra, maximális időtartama 10óra. Ha meg valaki tudja, hogy ennél tovább lesz távolt, mert ötöse lett a lottón, akkor még mindig ott van neki a rendes szabizási lehetőség. És lenne e pontlistában a rövid és a jelenlegi szabadság között jelölésben különbség? |
Quote:
Hogy érted azt, hogy egész napra érinthetetlenné válnak? Ha szabin vagy, akkor valóban, de ez a mostani állapot is szabi esetén. Ettől nem fogod megnyerni a játékot, mert nem fejlődsz semmit. Ha arra gondolsz, hogy visszajön valaki éjjel 4 órára "fejlődni", nappal pedig 20 órát szabin van, és így pont olyan időszakban "fejlődik", amikor nem nagyon támadják, akkor erre pedig ott a klánszabi-féle korlátozás, amitől ezt nem tudod megtenni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Kivéve, hogy erre nem csinálnék külön szabit. Itt jön megint az ellenérv, hogy 2 hét játék után 6 év szabit akartok. |
All times are GMT +1. The time now is 05:49. |