Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hódító 8 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4531)

Merengő 07-26-2011 11:59

Ati, hogy áll a 8.0? mikorra várható? még a nyáron?

Ati 07-26-2011 12:19

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 290729)
Ati, hogy áll a 8.0? mikorra várható? még a nyáron?

Időbeli információkat ahogy eddig se, úgy továbbra sem mondok.

Ati 08-22-2011 16:11

Egy rövid helyzetjelentés:

A 8-as verzióba tervezett "tamagocsi" (ami ennél azért kicsit több lesz, mert egy újabb lehetőséget ad az egymás elleni harcra -- igaz az országodtól függetlenül) alapvetően elkészült, még néhány küldetést teszek bele, de ez már hamar megvan.

A grafikus megjelenítés készítése még folyamatban. Halad szép lassan, és most már szeretném majd hamarosan befejezni ezt is.

A "tutorial" kapcsán volt egy próbálkozás élő szemináriumokkal. A régi játékosokat ez érdekelte, az újakat... hát izé. :) Az "érdekel egy ilyen? jössz? mondhatsz nemet is!" kérdésre 1% alatti reakció érkezett, a részvétel még ennél is alacsonyabb volt. Ez persze semmin nem változtat, mivel nem ez volt amúgyse az eredeti terv, ez csak menet közben egy próba volt.

Nemrégiben lehetőség volt a játékon belül egy darab kérdést feltenni. Ez meglepő kérdéseket szült, ami alapján úgy érzem, hogy nemcsak az új játékosok nincsenek képben, de sok esetben a sok éve játszók sem. Bár nem ez volt ennek a kérdés-feltevésnek a célja, a "tutorial" részhez mindenképp adott ötleteket, több olyan terület is előbukkant, ahol nagy homályt látok sokaknál. Ez valahol érinti a kezdő játékosokat is, tehát mindenképp hasznos volt ilyen téren is.

A tutorialt mindenképp a grafikus megjelenítéssel szeretnbém majd egybekapcsolni, amíg ez nincs, addig ezügyben a homályos részek pontosítása fog megtörténni.

Közben néha unatkozom, és készülnek olyan bővítések, amik nem voltak tervezve, de valamit már nagyon csinálnék, ilyenek még lehet, hogy lesznek, amíg várok. :)

Itt tartunk most, időbeli információkat szokás szerint nem adok.

kokopesta 09-03-2011 13:36

hali! Jónak hangzik ez a dizájnosabb felület de.... az én lassú netem vajon meddig fog birkózni a grafikus felület betöltésével , ugyan is itt az isten háta mögött!! a net kurva lassú!!
Vagyis a kérdésem az ,hogy az oldalbetöltést mennyire fogja vissza ez a grafikus felület?

Ati 09-03-2011 13:39

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292180)
hali! Jónak hangzik ez a dizájnosabb felület de.... az én lassú netem vajon meddig fog birkózni a grafikus felület betöltésével , ugyan is itt az isten háta mögött!! a net kurva lassú!!
Vagyis a kérdésem az ,hogy az oldalbetöltést mennyire fogja vissza ez a grafikus felület?

Lassabb lesz tőle, és itt jön a jó hír: nem lesz kötelező azt használni. Nyugodtan maradhatsz a térképes megjelenítések nélkül, ebben az esetben nem fogsz változást észrevenni sebességileg.

kokopesta 09-03-2011 13:41

Értem, azért már ha van valami új!! Jólett volna kipróbálni dehát igy jártam:mad:

Ati 09-03-2011 15:11

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292182)
Értem, azért már ha van valami új!! Jólett volna kipróbálni dehát igy jártam:mad:

Ettől kipróbálhatod, csak olyankor lassú net mellett nyugtatót készíts. :)

Ennyire azért talán nem lesz vészes, már én is szívesen kipróbálnám. :)

Ati 09-11-2011 13:05

Kezd alakulni a térkép. :) Még a Hódítóba nincs betéve, csak az alap mozgatás, nagyítás, ugrás, és bele a grafikák vannak meg, illetve készülnek. De lassan eljut olyan állapotba, hogy már csak a Hódítóba kell beépíteni. :)

vetranio 09-11-2011 17:03

kiváncsiság

Szia

Szerintem velem együtt már sokan nagyon várják az újításokat. Sok sikert addig is a munkához

Ati 09-12-2011 08:06

Quote:

Originally Posted by vetranio (Post 292445)
Szia

Szerintem velem együtt már sokan nagyon várják az újításokat. Sok sikert addig is a munkához

Már én is izgatott vagyok, hogy el tudjak kezdeni vele dolgozni. Rövidtávon is érdekes lesz, hosszútávon pedig sok izgalmas új dolgot hozhat. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:50.