![]() |
Quote:
De ha lehet ne alakuljunk at ki miert nyomja a lefele kezet topicba sem. :) |
Quote:
És amúgy is: nem teljesen mindegy ez Neked?? Nem tetszett a hozzászólás, ahogy pl. ez sem fog sokaknak. Erre való ennek a jelzése. Miért zavar, hogy valamit rendesen használok?! (És akkor még elő sem jött az az apróság, hogy marhára fogalmad sincs, hogy én miért nyomok, mire, és mit.) (Nem, nem kell válaszolni, nem szándékozlak offolásra buzdítani.) |
Quote:
Neketek fanatikusoknak lehet fáj de a tény attól tény marad kevés AKTÍV játékos van De vettem az adást és teret hagyok NEKTEK hiszen Ti mindig Mindent úgy is jobban tudtok pláne erröl a játékról..hiszen mindig Itt vagytok minden órában és percben... |
Quote:
|
Én az egyik problémát még mindig A-ban látom, amiért tudom, hogy többen is befejezték a játékot, kezdők, régebbiek egyaránt. Mindenki eredményt szeretne elérni, azaz személyiségeket szerezni. Ok, hogy most lett egy könnyítés A-ban, de aki lefordul 4k hekiről, az valójában a semmiért tette, 2x körbemenni meg rengeteg idő egy plusz szemért.
Nyilván ingyen sem kell adni a szemeket, de a túl sok idő sokak kedvét elveszi. |
Quote:
Szoval ha fordulaskor nem jarna szemelyiseg, lehet akkor is jatszanek. :) (Plusz ne felejtsuk el, hogy most foleg a friss verrol van szo) |
Quote:
A friss vérrel kapcsolatban meg annyit, hogy persze, meg kell őket fogni, de a játékosok számának drasztikus csökkenéséhez (ha már ez a címe a topicnak) épp így hozzájárul az is, hogy a meglévő játékosok nem érzik reális, ha nem is könnyen, de legalább belátható időn belül elérhető célnak a több személyiséget. |
Quote:
engem nagyon nem motiválna, ha még könnyebb lenne plusz szemet összeszedni.. |
Quote:
|
Quote:
A régi oriknak a mai követelmények nevetségesen egyszerűnek tűnhetnek, viszont gondolj bele egy olyan oriba aki frissen regelt.Nem lehetetlen feljutni az 1/a-ba, de onnan lefordulni úgy hogy az első kék számodat megkapd, na az nem egyszerű.Sőt.Így sokan fel is adják, nem azért mert nem kitartóak, hanem azért mert lehetetlen küldetésnek tűnik. |
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |