![]() |
Quote:
Tehát ők választják ki? bár értem én :) Én arra voksolok, hogy a Távolbalátásra ne legyen érvényes a malusz... |
Quote:
|
Arra kérek mindenkit, hogy ne egy igen/nem szavazásként kezeljétek ezt, és csak ennyit írjatok, hanem próbáljatok érvekkel meggyőzni, hogy egy varázslatokban nagyon rossz faj miért kapjon az eddigihez képest több kedvezményt, mint egy varázslatokban profi faj.
|
Quote:
MF-ben meg ugye, nincs aki nézze ezt helyetted... |
Quote:
Értem én, hogy az a lényeg, hogy minél könnyebb legyen neki, de ebben a felállásban pont azok a fajok kapják a legnagyobb kedvezményt varázslásra, akiktől a legtávolabb áll a varázslás. Ez számomra elég nagy ellentmondásnak tűnik. |
Ati én úgy látom, hogy Te ezt már eldöntötted. Tévedek?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nekem ez az érvem... Most írjam rá, hogy CSAK? Eddig nem nagyon olvastam ezt a fejlesztést, de most már én sem értem, hogy mit kötekedsz ennyit ezen? Nah, részemről ennyi is.... |
Azért ne legyen malusz, mert a kedvezményt az mf országok kapnák, Ők pedig szövetségi státuszuk minden hátrányát fajuktól függetlenül elszenvedik, kapják meg a kedvezményt ugyanígy fajuktól függetlenül.
|
Quote:
|
Quote:
itt az mf-ek és miniklánok erositése a téma igy teljesen nyilvánvalo hogy egy maluszos fajnak tobbre van szuksége ettol még nem fogja ártozni az oriásokat a maluszos fajokkal senki es az osszestobbi varázslatra meg is kapja a maluszát ugyanugy illetve ha egy gnom tegyukfel artozná is az oriásokat annak kedvezmény nélkul is lazán menne és nem ezen fog múlni miert baj az hogy ugyanannyiba kerul nekik mint a tobbi fajnak, nem duplaannyiba ??? és milyen extra-elonye származna ebbol a maluszos fajoknak ? szerintem semmi illetve annyi hogy 1 xaros százalék eltérés miatt nem kerulne duplaannyiba a távolozás :D |
All times are GMT +1. The time now is 00:36. |