Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Mf-ek apró erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4412)

Pool 02-12-2011 20:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279717)
Abból, hogy a minden varázslatra maluszt kapó fajok a távolbalátásra továbbra is megkapják-e a maluszt, vagy legyen egy darab kivétel varázslatuk, amire nem.

1 db varázslat?
Tehát ők választják ki?

bár értem én :)

Én arra voksolok, hogy a Távolbalátásra ne legyen érvényes a malusz...

Dew 02-12-2011 21:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279717)
Abból, hogy a minden varázslatra maluszt kapó fajok a távolbalátásra továbbra is megkapják-e a maluszt, vagy legyen egy darab kivétel varázslatuk, amire nem.

szerintem se számítson a távolra a malusz! :)

Ati 02-12-2011 21:16

Arra kérek mindenkit, hogy ne egy igen/nem szavazásként kezeljétek ezt, és csak ennyit írjatok, hanem próbáljatok érvekkel meggyőzni, hogy egy varázslatokban nagyon rossz faj miért kapjon az eddigihez képest több kedvezményt, mint egy varázslatokban profi faj.

Pool 02-12-2011 21:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279724)
Arra kérek mindenkit, hogy ne egy igen/nem szavazásként kezeljétek ezt, és csak ennyit írjatok, hanem próbáljatok érvekkel meggyőzni, hogy egy varázslatokban nagyon rossz faj miért kapjon az eddigihez képest több kedvezményt, mint egy varázslatokban profi faj.

Talán azért mert már elég gázos fajit/védelmet/vért esetleg pajzsot és tisztát is rakni maluszban, akkor már legalább azt ússza meg szerencsétlenje picit olcsóbban, hogy jönnek-e rá?
MF-ben meg ugye, nincs aki nézze ezt helyetted...

Ati 02-12-2011 21:32

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 279725)
akkor már legalább azt ússza meg szerencsétlenje picit olcsóbban, hogy jönnek-e rá?

Miért ússza meg 3%-kal olcsóbban, mint más fajok, akik csak 2%-kal olcsóbban ússzák meg?

Értem én, hogy az a lényeg, hogy minél könnyebb legyen neki, de ebben a felállásban pont azok a fajok kapják a legnagyobb kedvezményt varázslásra, akiktől a legtávolabb áll a varázslás. Ez számomra elég nagy ellentmondásnak tűnik.

Zoli 02-12-2011 21:34

Ati én úgy látom, hogy Te ezt már eldöntötted. Tévedek?

Pool 02-12-2011 21:34

Quote:

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 279725)
Talán azért mert már elég gázos fajit/védelmet/vért esetleg pajzsot és tisztát is rakni maluszban, akkor már legalább azt ússza meg szerencsétlenje picit olcsóbban, hogy jönnek-e rá?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279726)
Miért ússza meg 3%-kal olcsóbban, mint más fajok, akik csak 2%-kal olcsóbban ússzák meg?

Értem én, hogy az a lényeg, hogy minél könnyebb legyen neki, de ebben a felállásban pont azok a fajok kapják a legnagyobb kedvezményt varázslásra, akiktől a legtávolabb áll a varázslás. Ez számomra elég nagy ellentmondásnak tűnik.

Azt kérted, érveljünk...
Nekem ez az érvem...
Most írjam rá, hogy CSAK?
Eddig nem nagyon olvastam ezt a fejlesztést, de most már én sem értem, hogy mit kötekedsz ennyit ezen?
Nah, részemről ennyi is....

Tsobi 02-12-2011 21:35

Azért ne legyen malusz, mert a kedvezményt az mf országok kapnák, Ők pedig szövetségi státuszuk minden hátrányát fajuktól függetlenül elszenvedik, kapják meg a kedvezményt ugyanígy fajuktól függetlenül.

Ati 02-12-2011 21:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279729)
a kedvezményt az mf országok kapnák, Ők pedig szövetségi státuszuk minden hátrányát fajuktól függetlenül elszenvedik

A szövetségi státuszuk minden előnyével egyetemben.

NewJackCity 02-12-2011 21:39

Quote:

ha 1% a távol mf-ként, attol még szovisként ugyanugy 4% lesz a távolja
itt az mf-ek és miniklánok erositése a téma
igy teljesen nyilvánvalo hogy egy maluszos fajnak tobbre van szuksége
ettol még nem fogja ártozni az oriásokat a maluszos fajokkal senki
es az osszestobbi varázslatra meg is kapja a maluszát ugyanugy
illetve ha egy gnom tegyukfel artozná is az oriásokat annak kedvezmény nélkul is lazán menne és nem ezen fog múlni
miert baj az hogy ugyanannyiba kerul nekik mint a tobbi fajnak, nem duplaannyiba ???
és milyen extra-elonye származna ebbol a maluszos fajoknak ?
szerintem semmi
illetve annyi hogy 1 xaros százalék eltérés miatt nem kerulne duplaannyiba a távolozás :D

All times are GMT +1. The time now is 00:36.