![]() |
Quote:
|
Quote:
és most kezdhetném, hogy szegény hullák, óriások, orkok, akik kevés kocsmával hadiznak... :p illetve szegény kezdők, akiknek 50-1000 tolvajuk van, mert valami kezdőtőkét próbálnak varázsolni... de közben a gatyájukat is lelopják róluk a felesek "ekkora készülivel"... |
Quote:
Szerintem is inkább érdekes, mint komoly:D De most, hogy belegondolok sosem értettem miért csak 50%ig lehet bármilyen fajnál használni a toli/varit. Nem mondom, hogy nincs ez így jól, de tényleg érdekes lenne belegondolni, mennyivel több akciót lehetne csinálni az ilyen 1kocsmás orkok ellen:) Meg varizni is jobban megérné talán, bár nemtudom mennyi templomnak kéne lenni, hogy 5% készülivel sikeresen lehessen ártózni:D Szóval érdekes... |
Quote:
|
A javaslat szerintem nem konkrétan arra irányult, hyog 5. szinten több pénzt tudjon lopni a feles.
Hanem arra, hogy felsőbb szinteken legyen értelme választani. Legyen értelme szövetségbe választani, mert mondjuk 5k pontértéken belül jól ártóz, infót gyűjteni fele meg messziről is jól lehet. (Pl éplisták, stb..) Csakhogy senki se választja, mert nagyon könnyeű porrá verni. A pénz fontos egy bizonyos szintig. Addig, hogy tudj tekercset venni ha kopott, vagy kaját, ha éhezel, vagy íjászt, miután megtámadtak. Szóval a felest nem azért kéne megerősíteni, hogy az 1 mrd helyett most 3 merd-t tudjon bárki összelopkodni 5. szinten. Mert az nem attól függ, hanem mint leírták többen is, az aktuális piaci áraktól. A lényeg az volna, hogy mint szövetségi tag, taktikai elemként lehessen használni. Ártózásra, infószerzésre, és igen, lopásra is. De egy tolvaj nem csak lopni tud. Viszont ha lopni, ártózni nincs értelme, és még csóró is, és még ezen felül könnyű beverni, akkor tényleg egyre kevesebben fogják választani... Mint ahogy egyre kevesebben is választják, és még kevesebben tudnak vele sikeresen játszani. |
Quote:
|
Quote:
Az alsóbb szinteken azért komoly érték az építőanyag ahogy emlékszem, és a tolis legalább ugyanannyi házat tud legyújtani 4 kör alatt mint amit a hadis le tud rombolni mondjuk 1 fordulóval. Én nem ezért erősíteném a fajt, hanem az 1A-s használhatósága miatt. Sokkal színesebb lenne a játék tőle és ráadásul ott komoly érték az éplista! |
Quote:
És minek a helyére építed a 2k kocsmát, mikor így se tudod kivédeni az orkot ha kimegy rendesen? |
Quote:
Egyébként sem hiszem, hogy a félelfek olyan magányos farkas típusok lennének :D |
Quote:
Lehet az is elég lenne,hogy a félelfek tudnának klánszinten tekit lopni és/vagy gyujtogatni és/vagy embertlopni :D Egyszerre mindenkitől akire kapuja van 1 készülivel bármennyi körröl, de csak olyankor ha kinnvan a klánsereg pld... Ez elég egyedi faji specialitás lenne nem Ati? :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:51. |