![]() |
Quote:
Szerintem nem így van, mert ugyanúgy mint a mészárlásnál is károgtatok és ugynúgy megmaradtak a tolvajok s a varázslós orik, de ahogy mondták már párszor a fejlesztési listán, vegyük tudomásul ez egy alapvetően hadi játék ,nem pedig holmi tolvajos mágusos! :p A lényeg amint mondtam vagy annyi gabonát fosszanak mint amennyit induláskor vittek el az országból, vagy ha hoznak runát akkor hozzanak drága követ és fegyvert is! A másik fontos szempont persze fharmad akkora arányban mint amit egy teljes tolvaj ország ratár lopásra szánt készültsége elhasználása eredményezne.... |
Végre ittvan egy ember, akinek a véleménye megedgyezik az enyémmel! :)
Nemgondoltam, hogy ilyen "darázsfészek" lesz ebből a fórumból, de jó látni, hogy toronymagasan vezet az olvasottság a többi fórum előt... :D |
Quote:
A katonák tekercs és nyersanyagszerzéséről beszéltünk. Az egy dolog, hogy egy offtopic vita indult az életszerűségről. És, hogy ki győzne le mindenkit? A katonák. Ha ugyanis a katonák elvégeznék a tolvajok dolgát is, akkor a többi egységnél jóval hasznosabbak lennének. Ugyanis sok ország nem csak azért tart tolvajt, hogy tekercset lopjon, hanem azért is, hogy a nyersanyagszükségleteit kielégítse. |
Quote:
|
Quote:
|
Igazából a hódítóban volt tekercsrablás sereggel. Igaz, már elég régen. Nem volt jó, ezért megszűnt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pár oldallal előbb már elvetettem a saját tekirablós ötletem... |
Woodstock, látom kezdesz kisebbségbe szorulni, amit nem csodálok.Az elején felvetettél egy ötletet, amit viszonylag sokan jónak találtak(köztük nekem is tetszett).De aztán jöttek az ellenvetések, s te módosítottad az ötleted, ami nem rossz, mert tudsz alkalmazkodni, viszont mostmár eljutottál arra a szintre, hogy úgy érzem meg kell kérdeznem:
Mit tartanál meg az eredeti játékból?Már lassan mindenre lesz egy ötleted, amivel jobbá tehetnéd a játékot...De ez ugyanaz a játék lenne még?!:confused: Kételyeim támadtak...:( |
All times are GMT +1. The time now is 20:29. |