Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Sok személyiségesek - együtt haladás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4202)

Remedy 03-07-2012 13:58

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 296459)
aztán minden körnél újra és újra?

Persze. Azert fordulsz mindig, hogy ne nojon a szemelyisegeid szama. Ez elegge nevetseges hozzaallas, ennyire erovel lehet torolni az orszagot, es ujraregisztralni is. Nagyszeru megoldas, csak gratulalni tudok.

Ez majdnem olyan, mintha a Diabloban egy 60. szintu karaktered torolni kellene, csak hogy egyutt jatszhass a haverjaiddal. :)

Takanohana 03-07-2012 16:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 296460)
Persze. Azert fordulsz mindig, hogy ne nojon a szemelyisegeid szama. Ez elegge nevetseges hozzaallas, ennyire erovel lehet torolni az orszagot, es ujraregisztralni is. Nagyszeru megoldas, csak gratulalni tudok.

Ez majdnem olyan, mintha a Diabloban egy 60. szintu karaktered torolni kellene, csak hogy egyutt jatszhass a haverjaiddal. :)

ha eléred majd a max személyiségszámot, és nem gyárt Ati nektek újabb személyiségeket, akkor nem forogsz többet? fagyasztasz? törölsz? vagy játszol tovább a játék kedvéért.

nem azt mondtam, hogy ez a legjobb megoldás. sőt, inkább csak ideiglenes megoldás, ha a probléma akuttá válik.

egyébként továbbra is Hex javaslatát támogatom, ami szerint ne az 1. hanem az első négy hely valamelyike kelljen a 9+ szemeseknek a top körök pörgéséhez. ami szövitagra és mf-re egyaránt vonatkozna, tehát előnyt-hátrányt sem jelent senkire.

sajnálom Hex, de újból végigolvastam az egészet, és úgy látom, hogy ezt a 68. hsz.-ben te vetetted fel először. ha nem így van, idézd az előtted lévőt, és megkövetlek. (egyébként sincs szégyellni való a javaslaton).

vityu 03-07-2012 18:03

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 296464)
sajnálom Hex, de újból végigolvastam az egészet, és úgy látom, hogy ezt a 68. hsz.-ben te vetetted fel először. ha nem így van, idézd az előtted lévőt, és megkövetlek. (egyébként sincs szégyellni való a javaslaton).

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252635)
Sziasztok!
Az otletem: a sajat szovetsegeseid ne szamitsanak bele a Neked szamitott topszamitasba. Ergo ha Te kis kilences+ vagy, es elso helyre van szukseged, de a szovetsegeseid megeloznek, akkor eleg legyen szamodra a 4. hely is.

A topikindító beírásban már ez van ötletként megnevezve.

Takanohana 03-07-2012 18:17

Vityu, nem egészen.

Remy javaslata: továbbra is az 1. hely kelljen a 9+ szemeseknek, de ha szöviben vagy, a szövetségeseid helyezése ne számítson bele a te helyezésedbe. vagyis ez csak a szövikre vonatkozna.

Hex javaslata: 1-4 hely valamelyike kelljen minden 9+ szemesnek. MF-nek is.

szerintem a kettő nem ugyanaz.

hogy mást ne mondjak, az 1. jav. esetén csak egy szövi topkörei pöröghetnek egyszerre, míg a 2. jav.-nál pl a tied, egy szövitársadé, egy másik szövisé és egy mf.-é is egyszerre.

Remedy 03-07-2012 20:28

Szamomra teljesen rendben van, hogy a nem letezo 9 szemes mf-eknek is legyen ilyeten modon konnyites.

(Persze sajnos a csoportletszamok drasztikus csokkenese miatt lassan bele kell venni azt az anomaliat is, hogy szelsoseges esetben igy a kis 8-as nehezebb lehet mint a 9+ feltetele)

Taka: Amugy mi az hogy Nektek? Te nem jatszol?

Remedy 07-15-2012 12:28

Ujra felhoznam a temat, beidezve egy lentebbi szamolasom, ahol 4 db 9 vagy tobb szemelyisegu ember jatszik, egy szovetsegben, es szintenkent 3.5 ev kell a fellepeshez a mostani rendszer szerint.

A nyitojavaslatom az volt, hogy ha egy szovetseg elfoglalja az 1-4 helyet, szamukra mind elsonek szamitson, azaz a sajat szovid ne tudjon a topbol kiturni.

Azert hoztam fel ujra, mert ahogy nezem, nemsokara aktualis lesz ez a problema 1-2 szovetseg reszere.

Tudom, hogy most az uj terkeprendszer a lenyeg, de talan hatha beleferne elotte egy ilyen elgondolas, hogy a regi baratok tudjanak tovabb jatszani ezutan is. Hiszen talan epp a legkitartobb embereket nem kellene buntetni, hanem megbecsulni, szerintem.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 283519)
Na szamoltam kicsit.

Az elsonek 21.504 kort kell a csoport elejen toltenie, majd jon a masodik 5376 korig, majd a harmadik 1344 korig, majd a 4. 336 korig.

Ugye ez esetben az elso-nel eltelik 7056 kor, akkor 21.168 topkort veszit, marad neki 336.

A masodiknal eltelik 1680 kor, akkor O 5040 kort veszit, marad neki 336.

A harmadiknal eltelik 336 kor, 1008 kort veszit, marad neki 336.

A negyedik vegul 336 kort marad, epp meglesz a topkore.

Ekkor az egesz szovetseg a csoportban 28.560 korig volt, egymast valtogatva az 1-4 helyen, kozben szabi kizarva, harc kizarva a tobbi szovivel kulonben dugaba dol az egesz terv.

Ha jol szamolom ez 3.5 ev egy csoporta azert, hogy egyutt tudjatok haladni.

Pumi 07-15-2012 12:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 298233)
Ujra felhoznam a temat, beidezve egy lentebbi szamolasom, ahol 4 db 9 vagy tobb szemelyisegu ember jatszik, egy szovetsegben, es szintenkent 3.5 ev kell a fellepeshez a mostani rendszer szerint.

A nyitojavaslatom az volt, hogy ha egy szovetseg elfoglalja az 1-4 helyet, szamukra mind elsonek szamitson, azaz a sajat szovid ne tudjon a topbol kiturni.

Azert hoztam fel ujra, mert ahogy nezem, nemsokara aktualis lesz ez a problema 1-2 szovetseg reszere.

Tudom, hogy most az uj terkeprendszer a lenyeg, de talan hatha beleferne elotte egy ilyen elgondolas, hogy a regi baratok tudjanak tovabb jatszani ezutan is. Hiszen talan epp a legkitartobb embereket nem kellene buntetni, hanem megbecsulni, szerintem.

Vagy marad még 1 szintén rossz megoldás: Akinek meg van a top kör az szintet lép és várja a következőt. Ezzel magukra hagyja a többieket.... vagyis jelenleg nincs egy értelmes lehetőség az együtt maradásra.

Pool 07-15-2012 14:43

Nekem egyik orim 9 szemes, szöviben vagyok Bubbával, akié meg 8...
Most még megoldható a dolog, de így is nehezen, a következő körnél viszont előjön ez a probléma...
Valószínű akkor lesz vége annak a szövetségnek (ha nem változik addigra a dolog), pedig Bubbát kb. 8 éve ismerem...

Sami 09-06-2012 08:01

Ez el van feledve?

Ati 09-06-2012 14:14

Akár elő is lehet venni a témát...

All times are GMT +1. The time now is 15:52.