![]() |
Quote:
Ez majdnem olyan, mintha a Diabloban egy 60. szintu karaktered torolni kellene, csak hogy egyutt jatszhass a haverjaiddal. :) |
Quote:
nem azt mondtam, hogy ez a legjobb megoldás. sőt, inkább csak ideiglenes megoldás, ha a probléma akuttá válik. egyébként továbbra is Hex javaslatát támogatom, ami szerint ne az 1. hanem az első négy hely valamelyike kelljen a 9+ szemeseknek a top körök pörgéséhez. ami szövitagra és mf-re egyaránt vonatkozna, tehát előnyt-hátrányt sem jelent senkire. sajnálom Hex, de újból végigolvastam az egészet, és úgy látom, hogy ezt a 68. hsz.-ben te vetetted fel először. ha nem így van, idézd az előtted lévőt, és megkövetlek. (egyébként sincs szégyellni való a javaslaton). |
Quote:
Quote:
|
Vityu, nem egészen.
Remy javaslata: továbbra is az 1. hely kelljen a 9+ szemeseknek, de ha szöviben vagy, a szövetségeseid helyezése ne számítson bele a te helyezésedbe. vagyis ez csak a szövikre vonatkozna. Hex javaslata: 1-4 hely valamelyike kelljen minden 9+ szemesnek. MF-nek is. szerintem a kettő nem ugyanaz. hogy mást ne mondjak, az 1. jav. esetén csak egy szövi topkörei pöröghetnek egyszerre, míg a 2. jav.-nál pl a tied, egy szövitársadé, egy másik szövisé és egy mf.-é is egyszerre. |
Szamomra teljesen rendben van, hogy a nem letezo 9 szemes mf-eknek is legyen ilyeten modon konnyites.
(Persze sajnos a csoportletszamok drasztikus csokkenese miatt lassan bele kell venni azt az anomaliat is, hogy szelsoseges esetben igy a kis 8-as nehezebb lehet mint a 9+ feltetele) Taka: Amugy mi az hogy Nektek? Te nem jatszol? |
Ujra felhoznam a temat, beidezve egy lentebbi szamolasom, ahol 4 db 9 vagy tobb szemelyisegu ember jatszik, egy szovetsegben, es szintenkent 3.5 ev kell a fellepeshez a mostani rendszer szerint.
A nyitojavaslatom az volt, hogy ha egy szovetseg elfoglalja az 1-4 helyet, szamukra mind elsonek szamitson, azaz a sajat szovid ne tudjon a topbol kiturni. Azert hoztam fel ujra, mert ahogy nezem, nemsokara aktualis lesz ez a problema 1-2 szovetseg reszere. Tudom, hogy most az uj terkeprendszer a lenyeg, de talan hatha beleferne elotte egy ilyen elgondolas, hogy a regi baratok tudjanak tovabb jatszani ezutan is. Hiszen talan epp a legkitartobb embereket nem kellene buntetni, hanem megbecsulni, szerintem. Quote:
|
Quote:
|
Nekem egyik orim 9 szemes, szöviben vagyok Bubbával, akié meg 8...
Most még megoldható a dolog, de így is nehezen, a következő körnél viszont előjön ez a probléma... Valószínű akkor lesz vége annak a szövetségnek (ha nem változik addigra a dolog), pedig Bubbát kb. 8 éve ismerem... |
Ez el van feledve?
|
Akár elő is lehet venni a témát...
|
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |