![]() |
Quote:
|
Quote:
|
(Szemmel látható, hogy most a "tamagocsiért nem adunk plusz személyiséget" hangulatomban vagyok. Azért hagyom mégis a témát, mert sokszor vagyok a "tamagocsiért is adjunk személyiséget" hangulatban is. Bár még sose sikerült meggyőzni magam arról, hogy ezt valóban kellene.)
|
Quote:
így talán kevesebben választanának bunker elfeket :) |
Quote:
|
én nem értem ezt a hozzáálást egyesektol
sokan elfelejtik hogy ok is voltak kezdők és példáloznak itt hogy lehet kis hekin termelni és utána utni igen megvalosithato nem beszéltek hulyeséget de amibol egy profibb játékos lazán feluti magát abbol egy kozépszintu játékos fol nem megy a top30ba még lehet 5-10 szer annyi tartalékkal sem !!! meg olyanokat irtok hogy "mi a rossz?" most sokkal izgalmasabb sokkal tobb nagyobb ori van csak azt felejtitek el hogy a játék szinvonala egy csoppet se javult (sőt!!) es az a sokkal tobb nagy ori azért van mert a nemfordulos emberkék 2-3-4szer annyi idelye vannak a csopiban téged sem értelek ati annyira vaskalapos tudsz lenni néha miota be lett vezetve a kotelezo ori A-ban kotelezo top30-al kezd bedogolni az egész játék az elf dzsungel fedez mint a gép egyre foljebb tolja a top30at holott azért lett bevezetve hogy tobben jojjenek A-ba es izgalmasabb legyen a játék de egyre kevesebben vannak (gondolom a vip bevételekbol tisztán látszik hogy valami nagyon nincs rendben ) és ezt a hozzáálást sem értem hogy aki nem tartozik a top 30ba dogoljon meg kit erdekel hogy élvezhetetlen számára a játék ha abbahagyja miatta sem érdekel senkit mert mi vagyunk a faja gyerekek a tobbiek meg kapják be :D neharagudj de ez szerintem egy ongyilkos uzleti stratégia jopár ember hagyta abba vagy fogja abbahagyni mert beragadnak az orijai a kulombozo szintekre es az A-miatt nem tudnak lépni konkrétan a forumnyito javaslatok kozul egyik sem teccik még ez az szk-orik top30ba számolása talán megoldást jelenthetne vagy csak simán ki kéne iktatni a kotelező A_ori dolgot hiszen semmit nem sikerult elérni vele !!! igazábol pont az ellenkezojét ertuk el vele az orik saccra 50%-a elf és egyre unalmasabb az egész |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és elhiszem hogy neked korlátlan vagyonnal csak ugy megy hogy ütök párat azt kész mert ott a sok kezdő akiknek visszamenni sincs esélye mert termelnie kéne hogy tudjon valamit alkotni , de ne feledd nem rolad van szó hanem a kezdökről vagy akinek nincs pénze.... szerintem így gyorsabban tudnának fordulni mint felfedezni 10k hekire és valamelyest az elfek is eltünedeznének a csopiból |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:42. |