Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-18-2010 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252631)
Biztos, hogy ők megérdemlik azt a pluszt, amit azok kapnak, akik jól játszva képesek feljutni a mezőny felső harmadába?

Biztos, hogy ezentúl csupán eltöltött idő alapján kellene a személyiségeket osztogatni? Ugye nem jön az a javaslat, hogy regisztrálok ma, és ha egy év múlva nézek vissza, akkor már automatikusan 3 személyisége legyen az országnak?

Nem nembiztos hogy megérdemlik de szerintem akkoris ez öli meg a játékot alsobb szinteken és nemazt mondom h legyen elég szimplán 1k kör a forduláshoz de könyiteni kéne rajta és szerintem beindulna az élet... ha aki akar letudna fordulni A bol elövenné az orijait és lenne célpont lentebbi szinteken hogy max hekivel lehesen lépni és lehetne harcolni. szerintem jot tenne a játéknak

Ati 05-18-2010 16:24

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 252633)
Nem nembiztos hogy megérdemlik de szerintem akkoris ez öli meg a játékot alsobb szinteken és nemazt mondom h legyen elég szimplán 1k kör a forduláshoz de könyiteni kéne rajta és szerintem beindulna az élet... ha aki akar letudna fordulni A bol elövenné az orijait és lenne célpont lentebbi szinteken hogy max hekivel lehesen lépni és lehetne harcolni. szerintem jot tenne a játéknak

Most is újrakezdheti a játékot bárki, nyilván nem kap érte plusz személyiséget. Én nem érzem azt, hogy 1000 kör semmittevésért cserébe plusz személyiség kellene, hogy járjon.

Ati 05-18-2010 16:27

(Szemmel látható, hogy most a "tamagocsiért nem adunk plusz személyiséget" hangulatomban vagyok. Azért hagyom mégis a témát, mert sokszor vagyok a "tamagocsiért is adjunk személyiséget" hangulatban is. Bár még sose sikerült meggyőzni magam arról, hogy ezt valóban kellene.)

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-18-2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252636)
Most is újrakezdheti a játékot bárki, nyilván nem kap érte plusz személyiséget. Én nem érzem azt, hogy 1000 kör semmittevésért cserébe plusz személyiség kellene, hogy járjon.

akkor pl 1k kör és 2400 ütött heki vagy ami mostvan :)

így talán kevesebben választanának bunker elfeket :)

Remedy 05-18-2010 16:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252637)
(Szemmel látható, hogy most a "tamagocsiért nem adunk plusz személyiséget" hangulatomban vagyok. Azért hagyom mégis a témát, mert sokszor vagyok a "tamagocsiért is adjunk személyiséget" hangulatban is. Bár még sose sikerült meggyőzni magam arról, hogy ezt valóban kellene.)

A masodikban inkabb ne legyel, annak semmi ertelme...

NewJackCity 05-18-2010 16:31

én nem értem ezt a hozzáálást egyesektol
sokan elfelejtik hogy ok is voltak kezdők és példáloznak itt hogy lehet kis hekin termelni és utána utni
igen megvalosithato nem beszéltek hulyeséget
de amibol egy profibb játékos lazán feluti magát abbol egy kozépszintu játékos fol nem megy a top30ba
még lehet 5-10 szer annyi tartalékkal sem !!!
meg olyanokat irtok hogy "mi a rossz?"
most sokkal izgalmasabb sokkal tobb nagyobb ori van
csak azt felejtitek el hogy a játék szinvonala egy csoppet se javult (sőt!!)
es az a sokkal tobb nagy ori azért van mert a nemfordulos emberkék 2-3-4szer annyi idelye vannak a csopiban

téged sem értelek ati
annyira vaskalapos tudsz lenni néha
miota be lett vezetve a kotelezo ori A-ban kotelezo top30-al kezd bedogolni az egész játék
az elf dzsungel fedez mint a gép egyre foljebb tolja a top30at
holott azért lett bevezetve hogy tobben jojjenek A-ba es izgalmasabb legyen a játék
de egyre kevesebben vannak (gondolom a vip bevételekbol tisztán látszik hogy valami nagyon nincs rendben )
és ezt a hozzáálást sem értem hogy aki nem tartozik a top 30ba dogoljon meg kit erdekel hogy élvezhetetlen számára a játék ha abbahagyja miatta sem érdekel senkit mert mi vagyunk a faja gyerekek a tobbiek meg kapják be :D
neharagudj de ez szerintem egy ongyilkos uzleti stratégia
jopár ember hagyta abba vagy fogja abbahagyni mert beragadnak az orijai a kulombozo szintekre es az A-miatt nem tudnak lépni
konkrétan a forumnyito javaslatok kozul egyik sem teccik
még ez az szk-orik top30ba számolása talán megoldást jelenthetne
vagy csak simán ki kéne iktatni a kotelező A_ori dolgot
hiszen semmit nem sikerult elérni vele !!!
igazábol pont az ellenkezojét ertuk el vele
az orik saccra 50%-a elf és egyre unalmasabb az egész

Remedy 05-18-2010 16:32

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 252639)
akkor pl 1k kör és 2400 ütött heki vagy ami mostvan :)

így talán kevesebben választanának bunker elfeket :)

Persze. Utok 5ot klanban es csokolom? :)

Merengő 05-18-2010 16:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252642)

ne csak magadat nézd. van akitől 5 ütés klánban már teljesítmény. nem is a hozzád hasonló profik miatt akarnak könnyíteni.

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-18-2010 16:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252642)

Remy neked semmise jó :D ha nemtetszik hogy ütsz 5 öt akkor legyen egyénibe 2400 heki klánba 4800 heki meg nemhiszem hogy egy kezdő akinek nincs pénze csak ugy megy hogy ütök 5 öt azt csokolom... meg 1k kört ki is kell birnia.
és elhiszem hogy neked korlátlan vagyonnal csak ugy megy hogy ütök párat azt kész mert ott a sok kezdő akiknek visszamenni sincs esélye mert termelnie kéne hogy tudjon valamit alkotni , de ne feledd nem rolad van szó hanem a kezdökről vagy akinek nincs pénze.... szerintem így gyorsabban tudnának fordulni mint felfedezni 10k hekire és valamelyest az elfek is eltünedeznének a csopiból

Merengő 05-18-2010 16:51

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 252644)
Remy neked semmise jó :D ha nemtetszik hogy ütsz 5 öt akkor legyen egyénibe 2400 heki klánba 4800 heki meg nemhiszem hogy egy kezdő akinek nincs pénze csak ugy megy hogy ütök 5 öt azt csokolom... meg 1k kört ki is kell birnia.
és elhiszem hogy neked korlátlan vagyonnal csak ugy megy hogy ütök párat azt kész mert ott a sok kezdő akiknek visszamenni sincs esélye mert termelnie kéne hogy tudjon valamit alkotni , de ne feledd nem rolad van szó hanem a kezdökről vagy akinek nincs pénze.... szerintem így gyorsabban tudnának fordulni mint felfedezni 10k hekire és valamelyest az elfek is eltünedeznének a csopiból

viszont ezzel az a baj, hogy így mindenkinek nagyon meg lenne könnyítve a fordulás, lehetne esetleg kötni ezt, hogy akinek nincs többszemes országa annak elég a 2400 hektár ütött hektár.. ilyesmire gondolok

All times are GMT +1. The time now is 07:42.