Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Stohl újabb "mesterműve" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4193)

Tsobi 05-14-2010 18:59

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252014)
És az mindig egy nő.:)

A nők nem tudnak vezetni, ha mégis, az életveszély csak akkor kezdődik. :)

Debilke 05-14-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 251992)
Ati erre mondtam, hogy mindent meglehet magyarázni.
És mindenre van ellen-magyarázat is.
----Ha úgy feldagad a nyaka, hogy nem kap levegőt, azt azzal nem mented meg, hogy berángatod az autóba és kocsikázol vele a kórházig.---
De ezt felesleges ragozni. Értem mit mondasz, de én továbbra is azon vagyok, nem az a megoldás, hogy ittasan autózni kell.

Nem kell autózni ittasan, de vannak olyan helyzetek, amikor muszáj...épp a szomszédomban esett meg, hogy kerti parti volt náluk, a nagyfiút megcsípte egy darázs, feldagadt mindene, fuldoklott, a mentő kb. 30 perc múlva érkezett volna meg, az Apja meg felnyalábolta a fiát, bepakolta a srácot a kocsiba, és beszáguldott vele az ügyeletre, igen, úgy, hogy ivott előtte.... én sem tennék másként ebben a helyzetben

csabi 05-14-2010 22:27

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252014)
És az mindig egy nő.:)

És mindig őt csípi meg a darázs. :)

J.Ati 05-16-2010 21:35

Most van Kutyu a tévébe, akinek "van" tévéje nézze..

tv2

Tsobi 05-16-2010 21:41

Barátom! Örülök, hogy nem történt komoly baj és jól vagytok!

Pool 05-16-2010 21:50

Kutty, sokat nem beszéltél...
Mondjuk, ha én vagyok ott, sztem kisípolnak rendesen...

Bár, én a helyszínen szájbaverem sztem az ürgét

Redback 05-16-2010 22:11

Mirabellán(bocsi ha rosszul írom a nevét) tényleg látszott, hogy mennyire felkavarja még most is. Amikor Hajdú Péter megkérdezte, hogy találkoznátok-e vele, hogy bocsánatot kérjen, és azt mondtátok nem, először azt mondtam hogy ugyan már, miért nem. Utána elgondolkoztam... Lényeg a lényeg, fizikálisan senkinek nem lett komolyabb baja, fejben meg heverjétek ki, minél hamarabb.

Kutyuleee 05-16-2010 23:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 252340)
Kutty, sokat nem beszéltél...
Mondjuk, ha én vagyok ott, sztem kisípolnak rendesen...

Bár, én a helyszínen szájbaverem sztem az ürgét

Hidd el én is úgy mentem oda, hogy kivágják azt a részt, amikor lehúgyozom a hajdút, de kellemeset csalódtam az emberben, nem mondom,hogy normális, de azt,hogy sokkal rosszabbra számitottam tőle azt igen.

tdomo 05-17-2010 09:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 252346)
Hidd el én is úgy mentem oda, hogy kivágják azt a részt, amikor lehúgyozom a hajdút, de kellemeset csalódtam az emberben, nem mondom,hogy normális, de azt,hogy sokkal rosszabbra számitottam tőle azt igen.

Egy kérdés, bár lehet ez a "kerekes jószágok" témába kéne, hogy menjen. Az autó javítása, hogy történik most? A biztosító fizet, vagy Stohlra mutogat?

Olasz 05-17-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 252368)
Egy kérdés, bár lehet ez a "kerekes jószágok" témába kéne, hogy menjen. Az autó javítása, hogy történik most? A biztosító fizet, vagy Stohlra mutogat?

A normális az lenne, ha fizetne a károsultnak (hisz azért fizeti a biztosítást) és majd ő perelné Stohlt a kifizetett összegért, mivel ittasan vezetett.
De sztem nálunk ez nem így működik.:S

All times are GMT +1. The time now is 22:55.