Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Rynok 02-20-2010 21:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241344)
a nullát nem lehet felezni

De lehet... :p:D

Iron 02-22-2010 19:36

Mint friss jelentkező, úgy érzem beleugathatok mindenbe :D
Nekem sem tetszik ez a maluszos rendszer.
Ez elég butyutaság szerintem, hogy kapsz pontot, de vesztessz is...

Nekem minden megfelel, de attól aki kap pontot ne vegyünk már el, mert annak sok értelme nincs, és valóban nem ugyanaz nyerni egy nagy és egy kis párbajt, de mikor jelentkezik az illető, csak ne tegyen már róla hogy épp kicsi vagy nagy lesz és azért kap minusz pontot mert akkor ért rá. Ez elég nonszensz.

Amúgy a régi pontozással mi volt a probléma, hogy változtatni kell? Változtassuk, de ezt a kapok pontot, de mégis vesztek dolgot felejtsük már el kérek mindenkit...

Ati 02-22-2010 19:39

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241573)
Amúgy a régi pontozással mi volt a probléma, hogy változtatni kell? Változtassuk, de ezt a kapok pontot, de mégis vesztek dolgot felejtsük már el kérek mindenkit...

Az volt vele a probléma, hogy olyanok is kaptak pontokat, akik utolsók lettek, esetleg el sem indultak. Emiatt lett bevezetve a pontlevonás, hogy ha egy el sem induló, vagy levert játékos is pontszertő helyen végez, akkor azért ne kapjon már pontot, mert elég bután néz ki. :)

Iron 02-22-2010 19:43

Akkor miért nem elég az, hogy aki nem indul el, vagy az alap 7850 (asszem ennyi az induló) pont alá ütik akkor ne kapjon pontot, vagy azok kapjanak - akárhány pontot, de aki küzd, hogy minél jobb helyezést érjen el, azt ne fosszunk már meg ponttól...hm?

Ati 02-22-2010 19:51

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241575)
Akkor miért nem elég az, hogy aki nem indul el, vagy az alap 7850 (asszem ennyi az induló) pont alá ütik akkor ne kapjon pontot, vagy azok kapjanak - akárhány pontot, de aki küzd, hogy minél jobb helyezést érjen el, azt ne fosszunk már meg ponttól...hm?

Nem fosztjuk meg ponttól, végeredményként negatív pontot nem kap. Csupán nem biztos, hogy 5 pontot fog kapni az első hely eléréséért. Egy olyan párbajon, ahol van résztvevő, akiből egy nem indul, egyet pedig indulás alá vernek, ne kapja meg ugfyanazt az 5 pontot a nyertes, mint egy 20 fős párbajon, ahol mindenki folyamatosan aktív.

Iron 02-22-2010 20:20

Hát elég érdekes párbaj lesz ez így....:S

Ati 02-22-2010 20:22

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241587)
Hát elég érdekes párbaj lesz ez így....:S

A tavalyi volt "érdekes", amikor 1 induló megkapta az 5 pontot csak azért, mert más nem volt a párbajon. Teljesen fals eredményeket ad, ha ezért valaki 5 pontot kapna idén is.

Iron 02-22-2010 20:25

Ezzel teljesen egyet értek, csak a többivel nem. Amivel nem értek egyet az az, hogy ugyanazzal a játékkal amiről nem tehetsz (párbaj létszáma) más más pontokat kapsz.

Iron 02-22-2010 20:28

Nah de engem nem érdekel, ha mindenkinek megfelel, 1 főért úgyse változik meg semmi, én ott leszek és nyerni megyek! :)

Ati 02-22-2010 20:31

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241593)
Ezzel teljesen egyet értek, csak a többivel nem. Amivel nem értek egyet az az, hogy ugyanazzal a játékkal amiről nem tehetsz (párbaj létszáma) más más pontokat kapsz.

Teljesen fals eredmények születnének, ha nem így lenne. Ha nincs ellenfeled, akkor ne ugyanannyi pontot kapj, mintha 18 ország támad folyamatosan 5 órán keresztül.

A tavalyi év tapasztalatai alapján ezt a módosítást mindendenképp be kellett tenni, hogy a pontok jobban tükrözzék az elért eredményeket.

All times are GMT +1. The time now is 16:45.