![]() |
Quote:
Nem faj megerősítés, hanem a tekivédős fajok előnyének csökkentése... ez a cél, hogy többféle stratégia mehessen, legyen ork, törpe és ember hadis is. mert hiába lehet a varikon a kajájukon spórolni embernél, a tolikon ottveszted, mert kell, és így is tolisként is kiszed belőled mindent egy félelf. itt nem fajokat kell tápolni hanem lecsökkenteni a tekik súlyát, ettől esetleg és színesebb lesz a játék. ez nagy változás, ilyen nem lesz sokáig, de ráérünk kitalálni addig valami olyat ami behozza a többi színfoltot is a játék fővonalába. Az a baj hogy Ati ma nem nézett be ide és nem csinálta meg amit én nem tudok megtenni és ezért őt kértem rá... |
tetszik az ötlet hogy modositsunk a tekik sulyán ez a gnom tudos 25%reálisabbnak tünik mint ami most van. ja és igen oriás , gnom a két legjobb faj messze a legjobb faj kivéve az 1/at de az ugy is külön világ. No meg a félelf se rossz:) de ha arányosan csökentjük a tekik sulyát akkor semmi mást nem kell mert egyböl kiélezettebbé válik az összes faj. Mindjárt játszhatób lenne minden faj. Viszont ha ez meg történik akkor az 1/a elárasztják a hullák:D Tehát ammelet hogy jó az ötlet szerintem a hulla szintenkénti +10%át csökkenteni kéne kb +4%ra.
honan lopkod a félelfem? 5/U tol 2/b ig mindenüt megtartom a minimum 5körtávolságott ugy hogy egy láma az aki 2körröl lop. hadi sose bánt mert vigan birok bontani és mindig felfele piszkálom az orikat tehát a hadik teljesen esélytelenek vari felfedi a toliaim ha ha félora lopi és 2 annyit veszek és szélyel lopom vari gyilok oszt meg halt soha seni nem bánt vagy ha igen akkor penge a szövi aki bántani tud de hát senki nem verhetettlen. NEKEM most a rémálmom a 4oriás szövi:( vagy esetleg ennek variácioja gnommal de az oriások rosszabbak fuj oriás na azok kicsinálnak törpe meg soha nem bánt:D |
Quote:
Soraidat olvasgatva pedig: Szép dolog egy faj mellett ennyire kiállni :) kár, hogy nem értetted meg miről is akar szólni ez a téma! Olvasd át mégegyszer ha lesz egy kis időd pls! |
Bogárka:)
Ha valaki komolyan ártószándékkal tolisként rászáll vkire bárhol 2-5 csopiban az kör elött 2 percel kapja le a tekidet és nem szarakodik azzal mennyi pénzed van mert az embereid elmennek a lakiteki csökkenés miatt. Vissza veszed a tekiket, ok,de az embereket kellpótolni és az a komolyabb érvágás főleg ha nemtetszik a dolog és a varis is besegit, nem kell gyilkolnia csak vihar száraz combót nyomatni és 3-4 körönként ellenőrizni a fennlévő varázslatokat, ha leszeded mehet vissza. Nincs az a normális teki védelemmel nem ellátott faj aki ezt sokáig birja anyagilag. Ha még ráadásul okosan 3-5 körről felfelé dolgozik akkor még bontani sem érdemes mert pont bele csúszik a hadik ütő távjába. Ja és voltam már törpe és tolis is. Az ilyen dolgok kikisérletezésére jó terep a vip aréna, van rá két hónapod hogy megtaláld az előnyét hátrányát. Igaz piac nincs, igy az eredményes megéléshez kell egykis játék tudás is, de azért megy oda az ember hogy tanuljon. Summa summárum ha jobb lenne ezen fajok teki védelme akkor biztossan többen játszanák meg őket eredményessen a lenti csopikban is, de akkor jöhetne a gnómis a raktárai védelmében pl. Én inkább a problémát a távolról lopókban látom, de annak a megvitatása egy másik topik témája. Az segitene az összes fajnak a távolsági lopások ellen, míg itt csak egy faj megsegitése lenne a cél. |
ami az egészbe dühitő számomra, h a toli simán bepattan 6-8 körröl is, de ha én ráindulok, sose érek oda.
pláne ha közbe vki még rámesik plusszba. |
Békés, Atit már kértem a Topicom átnevezésére, vagy egy új nyitására, és ezek a hozzászólások beletételére, még nem válaszolt, addig hagyom itt folyni a dolgokat, aztán ha ír, kiderül hogy lesz tovább, de ez a topic már igenis arról szól, hogy a nem tekivédős fajok bejuttatása a játékba... ez is jó, hogy a tekik súlyát csökkentjük, meg a hulla bónuszát is csökkentjük, vagy betesszük egy állandó 5-10%ra. és akkor a hulla se gyenge sereget tart. Az 1/At nem fogják elönteni, mert ott a hadiknak nem kell tanya ugyanúgy és a hulla házait meg mindenki be tudja gyújtani és lakitekije sincs, még ha le is nyomjuk a lakiteki%ot...
|
"Soraidat olvasgatva pedig: Szép dolog egy faj mellett ennyire kiállni."
ha meglesz ez a valtoztatas a tekik teren, irigykedni fogok a mostani torpokre. :) az az igazsag, hogy a tolisok meg nagyobb hatranyba fognak kerulni. szegeny tolis a tekikbol el, es most el akarjatok venni azt is tole? :confused: rovid tavon (sot, sztem hosszutavon is) a tekik ara is csokkenni fog, mert csokkenni fog a kereslet. aki tekikben tartja a milliardjait, az gondolom nem nagyon orulne ennek... |
Quote:
Ez a változás pedig nem csak a törpökről szólna... |
Quote:
nyehh, atolvastam meg1* a topicot. Senki, te iranyitottad a temat a tekis dolog fele. az elejen meg nem szoltak hozza, de amikor szepen osszefoglaltad a gondolataidat, akkor mindenki orvendezett, hogy milyen jo. egyebkent EN inkabb arra szavazok, hogy a tolik keszultsege is jobban csokkenjen a tavolsag fuggvenyeben, a varikeszultseghez hasonloan. |
Quote:
ilyenkor esély sincs semmilyen trükkre amit elsüthetnél... 1/Aban könnyű persze, de az más világ ahogy mondták mások is. ezen kellene változtatni. a tekilopás teljesítményének csökkentésével, és a távolság ilyen hozzászámításával. az is megoldás. vagy a kevesebb tekercsbónusz. és úgyse lesz bevezetve egy ilyen rövid időn belül, pláne nem holnapra, szóval át lehet állni seregre mint tartalékra. azt legalább nem lopják el, és a HT kiteszi a piacra magától, hogyha hazajön, nem? ;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:31. |