![]() |
Quote:
|
Quote:
Aki tábit választja a végén lévő duplabónuszért, annak oda a +5% gabona, meg toli, vari, stb... szóval máshogy kell felépítenie a kuckóját. Nem is biztos, hogy olyan nagyot erősít... Szerintem mindenképpen színesítené a játékot. Szívesen látnám benn a gömböknél, ha kicsit elszaporodnának a tábik... |
Quote:
egy hasonló példa: ha mostantól minden tanya 100bálát termelne azzal nem gyengítjük a hullát. Miért?! mert ha épít a hulla tanyát, neki is ugyanannyit termel ja hogy nincs rá szüksége... omg ...igaz a többiek fele annyi hekit szórnak el tanyára, de kit érdekel hisz mindenkinek dupla annyit termel...:D és a hulla nem kerül hátrányba |
Quote:
rendben hogy 1szem vs 1szemben nincs eget vero különbség. és ki is jön ez a hátrány amit irsz. viszont 2szemes orinál már tisztán jelent ez 5%os előnyt pl egy gnómnál támadásra (a jelenlegihez képest). de egy óriásnál ugye ez még több, ami azért nem kicsi előny. ebben formában hatalmas előnyt adna a kis ketteske a friss orikkal szemben. lehet példálozni az ork +10%-ával, de az orknak megvan azért az achilles sarka,mert sérthető tolival,varival,és hát a védelme sem a legfényesebb,és egy épkézláb ork fenttartása alapból is költséges mutatvány. ez pl egy óriásról nem elmondható, de a többi hadis faj is sokkal erősebb lesz, ugyanakkora ütőerő mellett sokkal több tolit,varit tud tartani majd. ezzel csak egy ujabb pofont adnánk az igy is kihaló félben lévő egyéb játékmódoknak. lassan az lesz vége,hogy az alsó 4szint is olyan lesz mint az A. csak hadisok, és betonelfek. elvétve néhány törpe. klasszikus varis tolis meg kihall. |
Elsőre nekem is tetszett az ötlet, de végig gondolva, túlzottan erősitené hadilag a sok szemeseket a "szemtelenekkel" szemben, és ezt nem tartom jó célnak. sokkal nagyobb szükség van sztem egy varis vagy tolis szemre. mert nincs túl nagy választék azon a téren. illetve hadis személyiségben, pedig ami a szövetségi és nem az egyéni támadást erősiti. igy nem összevonodnak a bónuszok, hanem a felhasználhatóság körét tágitják.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ennek a személyiségnek a módosítása szerintem érdemes arra, hogy megfontolás alá kerüljön.
Egy, eddig csak az orknak hasznos személyiség más fajok számára is hasznossá válna. Hátránya, hogy a játék erőegyensúlya kicsit elmozdul, kisebb lesz az ork előnye hadizásban a többi fajhoz képest. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Túl nagy előny a szám nélküliekkel szemben. Persze, nem ugyanaz a cél, mondta volt Ati, de ha látnék egy ilyen országot, úgy, hogy már kezdem érteni a játék lényegét, lehet, hogy elgondolkodnék rajta, hogy jól van-e ez így... |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |