Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Szkarabeusz-Spontán buli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4027)

siQ 01-22-2010 08:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 237970)
szerintem villamos :D én pl. úgy terveztem Lágymányosi hídnál felszállok az 1.-es villamosra Árpád híd Metróig elmegyek átszállok a metróra és voiálá ott is vagyok :D

:) sokféle képpen lehet menni, de most azt kéne hogy irjam, hogy ne okoskodj, mert a metró sokkal jobb? :):) Bár végülis a végén te is metrózol:)

Dragi 01-22-2010 08:51

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 237971)
:) sokféle képpen lehet menni, de most azt kéne hogy irjam, hogy ne okoskodj, mert a metró sokkal jobb? :):) Bár végülis a végén te is metrózol:)

:D a villamos se kerül dugóba :Dés igen én is metrózom :) De ha el kell mennem Gee-ért a Keletibe akkor én is végig metrózom :D

monro 01-22-2010 13:14

A kajával kapcsolatban csak annyit, hogy Babgulyás lesz és palacsinta. Más melegkaja nem!
Nem lesz ott a konyhás, mert lerobbant szegénykém.

Ha nem lesz elég akkor jön a jól bevált zsíroskenyér lilahagymával :D

Kutyuleee 01-22-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237988)
A kajával kapcsolatban csak annyit, hogy Babgulyás lesz és palacsinta. Más melegkaja nem!

Seldon nem jön úgyhogy nem lehet utazni az ott hagyott kosztra:(

monro 01-22-2010 13:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 237990)
Seldon nem jön úgyhogy nem lehet utazni az ott hagyott kosztra:(

Nem tudott kijózanodni? :D

csabi 01-22-2010 14:51

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237988)

nagyon szivesen mennék már csak ezért is, de félek a szombat esti csúcsforgalomtól a metrón.. :D

-Ricsi- 01-22-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 237968)
Leginkább fejezd be a személyeskedést, mert az nem a fórumra való. SZerinted busz, szerintem metró, ha egy ekkora nézet különbséget nem bírsz személyeskedés nélkül elviselni akkor az a jobb ha nem is irsz.

Azt hiszem logikusan levezettem neked, hogy miért rosszak az érveid, de te erre most teljesen más frontról próbálsz támadni.
Személyeskedés... :D
Bocsánat, ha lelkedre vetted, nem akartalak bántani, de azért te is néha elismerheted, hogy nem mindig (csak) neked van igazad.

Én csak felkínáltam egy alternatív útvonalat, felőlem mehet metróval is. :)

Ha meg szted metró, akkor sem kell rögtön leoltanod a másikat, hogy az ember egy kocsmába megy, akkor nem látni valót keres...
[amúgy is csak egy előző hsz gyanánt írtam (#73 )]

Na jó részemről ennyi. Jó időtöltést a résztvevőknek metróval vagy anélkül :)

Bubba 01-22-2010 20:12

jéé egy tali végre

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:36

Hát... A sok veszekedésből annyi lett, hogy felírtam külön papírokra az összes útvonal-alternatívát, és effektíve miután leszállok a vonatról a keletiben, találomra kihúzok egyet, és azon megyek... :D

És köszönöm a két konstruktív javaslatot, miszerint aTsobi vagy Dragi kijönnek elém. Ennek nagyon örülnék, mivel amúgy is korán odaérek, szóval amelyikőtök elém jön, azzal addig beülhetünk máshova, vagy hülyére ihatjuk amgunkat Monrónál, mire a többiek elkezdenek szállíngózni... :D

Ts, a te számodat is tudnom kéne, én lepődtem meg a legjobban, hogy nincs benne a telefonkönyvemben... Tudom, hogy számot cseréltünk. (Igaz, azóta egy telefonváltás történt - számom maradt a régi - és lehet elveszett pár szám, amikor a régi telórál átmásoltam az újra blutúszon. Bár erre nem látok nagy esélyt. Fogalmam sincs hol a számod. :(:(
Dragi, szerintem a te számodat is tudnom kéne, szerintem számot cseréltünk, azon a hajnalon, amikor a városban kóvályogtunk...
A te számodat se találom. :S

Ts, remélem itt vagy, mert most küldök egy zöldet. Holnap nem lesz időm elolvasni a válaszlevelet... (Melózni megyek hajnalban, melóból fogok elindulni Pestre....)

Dragi 01-22-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238028)
Hát... A sok veszekedésből annyi lett, hogy felírtam külön papírokra az összes útvonal-alternatívát, és effektíve miután leszállok a vonatról a keletiben, találomra kihúzok egyet, és azon megyek... :D

És köszönöm a két konstruktív javaslatot, miszerint aTsobi vagy Dragi kijönnek elém. Ennek nagyon örülnék, mivel amúgy is korán odaérek, szóval amelyikőtök elém jön, azzal addig beülhetünk máshova, vagy hülyére ihatjuk amgunkat Monrónál, mire a többiek elkezdenek szállíngózni... :D

Ts, a te számodat is tudnom kéne, én lepődtem meg a legjobban, hogy nincs benne a telefonkönyvemben... Tudom, hogy számot cseréltünk. (Igaz, azóta egy telefonváltás történt - számom maradt a régi - és lehet elveszett pár szám, amikor a régi telórál átmásoltam az újra blutúszon. Bár erre nem látok nagy esélyt. Fogalmam sincs hol a számod. :(:(
Dragi, szerintem a te számodat is tudnom kéne, szerintem számot cseréltünk, azon a hajnalon, amikor a városban kóvályogtunk...
A te számodat se találom. :S

Ts, remélem itt vagy, mert most küldök egy zöldet. Holnap nem lesz időm elolvasni a válaszlevelet... (Melózni megyek hajnalban, melóból fogok elindulni Pestre....)

ment private message :)

All times are GMT +1. The time now is 03:38.