![]() |
Quote:
|
Quote:
Turul amúgy tényleg király volt, ezer grat neki! Nem gondoltam ilyen kamikaze akcióra és arra sem, hogy ilyen bénák leszünk. Mondjuk morálisan(emberi) nem voltunk épp a csúcson.:( |
papó nekünk is írogatta, hogy lámák vagyunk :D annó
még se tudtak, csak egyszer bemenni a törpénkbe, amibe 23% barakk volt és 12% torony, mondjuk egy kör múlva vissza hozta azt a földet :D |
Quote:
"betojnak az a-s top orik" kb olyan, mint mikor azt írta " a két törpét sose éri el senki b-ben" szállj le a földre, játsz, mutasd meg, hogy azt is tudod faszányosan és nincs gond... inkább kerülj be az 1/A eseményekbe zölden, mint hogy még mindig ilyen senkiken rágódj... |
duplapost, sorry
|
Quote:
Én nem ismerlek, de van közös ismerősünk, akitől régről jókat hallottam Rólad. Asszem mindenkinek jobbat tenne, ha ez a móka nem ismétlődne meg sosem, ami nemrég volt B-ben, illetve ami más csoportok játékát is felforgatta, mert bizony felforgatta, lentebb is voltak ebből következő fejlemények. Nem akarok nagy békítő szerepet játszani, de igazad van abban, hogy amit ezután fogtok csinálni, az még változtathat sokmindenen, legalábbis szerintem. Nyilván mindenki felháborodik, jogosan, de nem hiszem, hogy hónapokra, évekre előre ez fogja meghatározni a felállást, ha nem ismétlődik meg. |
Quote:
|
Quote:
amúgy Batu, ha ez vígasztal, téged jobban kedvellek, mint nonét (de nem sokkal :)), aki még orit is adott Tibunak ellenünk... |
Quote:
|
Azért bánom kissé, hogy nem lett harc, megnéztem volna Tibut, hogy mit ér az óriásával :)
bár hozzánk felérni nem kis meló lett volna, gondolom, Remyék mellett elmenni nem egy élmény :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:38. |