![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezt a tanulópénzt szerintem kár erőltetni. Itt nem arról van szó, hogy pl. a piacról visszatérő árum elveszik. . Vagy minden egyes párbajon fizessen valaki tanulópénzt? |
Quote:
|
Quote:
Te azért kardoskodsz valami mellett, mert az Neked jó, Mi meg azért, mert az Másoknak is jó. . Nem azért fogok menni párbajra, mert Te azt mondod, meg mert esetleg elfogadják a módosítási javaslatot, nem az itt "kardoskodók" miatt kell elfogadni. . |
Quote:
|
Quote:
Akkor viszont a Tsobi OFFolt. .:D On: Szerintem, már mindent elmondtam a témával kapcsolatban amit gondolok, tehát szerintem az a kérdés, hogy technikailag hogyan oldható meg, plusz sorokkal, vagy más módon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem gond, nem lehet minden ötlet sikeres. .:D Egy biztos, alap dolog az is, hogy hány perc múlva lesz körváltás, mégis egy kényelmi funkció, és a VIP-es országok számára adott. Azt nem értem, hogy pár plusz sor lenne az egész, de még ha 20 sor is lenne, nem teljesen mindegy, hogy 40 vagy 60 sor, részemről a téma lezárva. Találkozunk a 2010-es párbajsorozaton. .:D SÖR! |
Quote:
Erre normál játékmenetben is szükség van, népességhiány esetén ezért kapsz értesítést a kör elejei és végi népességről, hogy ez alapján kiszámolhasd, hogy mi működött, és lásd, hogy tényleg nem mentek bizonyos épületeid. Itt ugyanez a feladat, teljesen ugyanazzal a számolási módszerrel. Nem érzem úgy, hogy bármi indokolná, hogy még ez a számolás is el legyen mindenki helyett végezve. |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |