Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Debilke 09-08-2006 19:52

5 W-ben történt velem az eset
orkkal játszom, pár héttel ezelőtt fosztottam egy hullát, később kb. 250 támadóval nekem jött, én 7 sereggel hazakísértem. Diplomban egész szövit keresett ellenem, és a zöldje sem volt túl barátságos, lényege most élvezkedejek, nemsokáig lesz rá lehetőségem.
Ki tudja miért harci kedve alábbhagyott, majd 2 napja látom pontlistában, felettem van, sok pénz, hát akkor hagyszóljon 2 fosztás.

Erre kaptam egy üzit :)

---------- (#372----) - 2006-09-07 12:46:42

csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

aranyos :)

solven 09-08-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 30618)
csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

aranyos :)

És ha most a törpémmel akinek 100 varija van (mert tegnap regeltem), meggömbözök egy hullát, akkor az varisnak számít? :D

BeeLord 09-08-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 30618)
teleportkapu

Ömm, ez mi is lenne?:D Azt hiszem helye lenne a hódító szlenges topicban:D

Békés 09-09-2006 11:36

Annó 3 éve csináltam egy gömbit és elmentettem.
Ez akkor varisnak számit?

Faj hulla, személyiség Varázsló
íj 700
varázsló 2100
tolvaj 400
ja és 270 hekin álldogált:)

Harcosok 09-09-2006 16:01

Írok már én is ide valamit:)
Még az régebben az angol verzióban kicsit felhuzott valaki olyan akivel mnt-m volt(csak vele volt:) )elkezdtem felbontani rá 2órára már az orit kitörtölte:)(még nem bomlott fel az mnt csak elkezdtem bontani)pedig elég nagynak hitte magát keménykedet 1vs1-ben engem simán legyőz stb:)az orit mégis kitörölte már akkor amikor az mnt-t kezdtem felbontani:)léptem ki a a szöviböl meg minden,hogy mf-ként megyek neki,hogy ne legyen baj az 1vs1-gyel de hát törölte magát:)

Pepa 09-09-2006 17:01

Miért loptál le?

Sziasztok!

Lehet ez csak nekem vicces, de 5-be van egy csomó ori, ami 30-35 raktárral és mellé rengeteg bányával játszik. A jó tolisnak nem kell bánya alapon én belölük építkeztem és nemsokára jött az üzenet: Miért loptál le, hisz én is bányásztam? Erre ment a válasz: Mert nekem nincs bányám:)

Volt egy másik, hasonló szituval, de az fenyegetett, hogy ezt megbánom, meg ilyenek, én meg írtam neki: A te raktárad az enyém is, de az enyémhez semmi közöd:)

Dragi 09-09-2006 19:46

nekem is van egy jó storym :)))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! :) és bummm lottófőnyeremény :) őmlöttek a tekik :cool:

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem :p miért tenném saját hibáiból tanul az ember

Peter 09-09-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 30186)
regget.

a 39 ház 1 óriásnak nem létxükséglet 200ha-n;) xó ha levisszük 36ra (amibe alapból 60al több fér mint kéne, + kajáná a tullépés) akkor a maradék 3at átrakva rakira 6körös lecc, ami meg lazán megoldható napi 4 etetéssel.
xó eléggé életképes, bár mind pénzigényes:)
4. tényleg érdekes.:)

érdekesnek érdekes a 4., de megoldható...
csak soksok pénz és idő kell hozzá :D

Harcosok 09-10-2006 07:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 30663)
nekem is van egy jó storym :)))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! :) és bummm lottófőnyeremény :) őmlöttek a tekik :cool:

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem :p miért tenném saját hibáiból tanul az ember

:)
1. tanulj meg olvasni ha ez nem megy akkor ne forumozz:)
2. ne itéld el a másikat ha te még nála is rosszabb vagy(gondolok itt a hv tevékenységeidre)
Na legyen még egy sztori:D
Hol volt hol nem volt volt 1x egy hv:DVolt valami D betüs játékos már a nevére nem emléxem pontosan:DPedig mult héten volt:D Ez a D betüs játékos furcsa modon 5x ütött egy olyat akinek addig volt védeleme elég nagy:)Akire rátámadt legyen S betüs a beceneve és K betüs az orineve:D
D elmondta valakinek msn-en,hogy a megnyitották neki az orit,hogy bemenjen 5 sereggel:)Valaki elmondta nekem,hogy D elmondta:D Én D-töl megkérdem tagadja tagadja 5perc mulva elismer 1nagyon de nagyon szabályos megmozdulást:D10perc mulva még 1-et:DMég5perc és letilt Msn-röl:)Ja és a vége a legjobb leszedték a toprol ugyhogy végig vezetett és aztmondja elromlott a gépe pedig még probált gömbölni éjjel:D
Elég vicces volt akkor ez az egész:)

Batu 09-10-2006 08:17

Offtopic, de én az ilyenek miatt nem játszok soha hv-t:(
Amúgy szerintem ez nem ide tertozik srácok! Benézek, mondom biztos lesz vmi jó poén aztán mindenhol a sárdobálást látom.Csináljatrok egy párbajt, ahol lerendezhetitek a próblémát:)

All times are GMT +1. The time now is 23:31.