![]() |
Quote:
csak talán nem sikerült ennyire összeszedni... |
Rendben, elhiszem. De akkor nem értem, miért védi mindenki úgy a kék szám becsületét, hogy azt nem adják ingyen. Pl be lehetne vezetni az A-ból való könnyített lefordulást, akár fix hekiszámhoz, akár letöltött körökhöz kötötten, vagy mit tudom én, de nem, mert akkor mindenki kék számokkal rohangálna, holott nem teljesített semmit. Most meg meggyőztök hogy egyébként sem kell ehhez még játéktudás sem.
|
Quote:
Na mindegy, még egyszer mondom, nem feltételezem az 30/30as elfekről, hogy kollektíve nem tudnak játszani, csak biztos van olyan is, hiszen a lehetőség adott rá. Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy régen, amikor pont nem kellett A-ban semmit teljesíteni, csak ellötyögni, akkor abból mennyien szereztek kék számokat vajon? |
Quote:
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból?...[/quote] Erre ugyanaz a válaszom.Nem kényszerítenénk senkit arra hogy lépjen de aki eddig inaktív országként tengett a top30 közelében és lefordította a B országát, az ha újabb személyiséget akar akkor kénytelen majd az A s országával fordulni.Persze ha nem akar akkor játszik továbbb A ban. Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt... Számomra ez nem támogatható...[/quote] Pool látod most igazat szóltál.Lassan oda jutunk hogy több év kell amíg eléred a top 30 alját.Mert nem ütheti mindenki fel magát a topig.És az hülyeség hogy hogy csak az orkok sírnak állandóan, én is elf vagyok.És ha nemsokára elérem a top30 at akkor nekem sem lesz nagy kedvem lefordulni az rszággal, pont amiatt, hogy nagyon sok időbe telt.Ezért majd B ből fogok forogni, de ha B ből csak egy országot tudnék lefordítani az 5 re ezzel az A országommal, akkor később miután a B-ből fordult országommal felléptem aa 4 szintre akkor az A-s országommal lefordulnék 5 be.Ennyi.Nem tudom mitől olyan szörnyű ez.Talán azoknak fájna a leginkább akik forognak.És ezt nem a magam érdekébven mondom.Mert a számomra is az a legeőnyösebb hogy akkor felmegyek a top30 ba, 30/30 elfre beépülni és oszcillálni.De ez az A ba lépő országoknak akkora hátrányt jelent hogy , ezáltal nekik több év sem lesz elég hogy lehessen kis 2 számocskájuk.Üdv Oszy! |
Quote:
másik dolog amit nem értek.. miért jó neked, ha csak fedezgetned kell ahelyett, hogy játszhatnál is? |
Quote:
és hozzáteszem nem a fedezős elfek adják le a földet hiszen ők nem lépnek ki a klánbol ütni..:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
bár ha a top10% egybe fog esni a top30-al, akkor az lesz előrébb, aki üt egyet legalább, vagy több lakost tart, de így gyengül a védelme..:) |
Quote:
de szerintem simán el lehet jutni 1/Aba komolyabb tudás nélkül is, csak kis kitartás kell:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:13. |