![]() |
Quote:
|
Játszottam már sokszor hétvégi játékot, és mostis játszok, és az az ötletem lenne az érdekében hogy a többi faj is szerepet kapjon a vip hétvégiben, és ez kedvet adhatna több játékosnak is hogy aki a gazdálkodó személyiget választja hétvégijátékban megkapja a törpe 200% os bánya termelését, igy nem csak midnenki 1 fajjal lenne, a törpe viszont azért járna jól hogy választhat más személyiséget mivel neki alapból 200% al többet termelnek a bányái. szerintem gondokozattok el ezen mert ez nem hülyeség, és ez megmenthetné a hétvégi játékot.
|
Nem járható út, hogy a hétvégi játékban mást adjanak a fajok és személyiségek.
|
Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Párbajon a nyers és fegyo miatt jobb a törpe, de ha a képzését a többi fajhoz állítanánk, vagy azokat hozzá hétvégiben, akkor a hosszabb idő miatt kiegyenlítődhetne az előnye... Tegnap felessel voltam és 600 egység nyerseket és 200 egység fegyokat loptam törpéktől... |
Ezt már párszor szerettük volna megmenteni, személy szerint én is, de már nem vonz a dolog, és senki sem akarja megmenteni. Halott téma.
|
Quote:
|
Én csak őszinte vagyok...régen én is felvetettem, hogy mentsük meg, de senki se hederítette rá a fülét, hogy értelmes ötleteket adjon...mostmár én is kicsit pesszimista lettem. :(
:):) |
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |