Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Mentsük meg a hétvégi játékot! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3920)

Ati 04-06-2010 11:20

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 247106)
Üdv!

Szerintem is a körszámot növelni kellene, időben meg rövidíteni. Egy penték-szombat vagy szombat-vasárnap-os hétvégi jó lenne, gyorsabb körváltásokkal...

(ui.: néhéz 60 órán át ébren maradni :D:D)

A mostaninál gyorsabb körváltást a hétvégi játékra nem tudok elképzelni. 5 perces körök vannak, ha ennél gyorsabbat szeretnél, akkor a párbaj 3 perces körökkel biztosít játékot. Az 5 perces kör a normál játékmenetnél 12-szer gyorsabb.

Rém 04-10-2010 18:16

Játszottam már sokszor hétvégi játékot, és mostis játszok, és az az ötletem lenne az érdekében hogy a többi faj is szerepet kapjon a vip hétvégiben, és ez kedvet adhatna több játékosnak is hogy aki a gazdálkodó személyiget választja hétvégijátékban megkapja a törpe 200% os bánya termelését, igy nem csak midnenki 1 fajjal lenne, a törpe viszont azért járna jól hogy választhat más személyiséget mivel neki alapból 200% al többet termelnek a bányái. szerintem gondokozattok el ezen mert ez nem hülyeség, és ez megmenthetné a hétvégi játékot.

Ati 04-10-2010 19:43

Nem járható út, hogy a hétvégi játékban mást adjanak a fajok és személyiségek.

csakegygnóm 04-11-2010 07:52

Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)

Rém 04-11-2010 20:16

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 247863)
Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)

nemrossz ötlet, ez is megoldás lehet, bár még mindig hatalmas előnye van igy a törpének , mivel nemtud annyi fegyvert termelni mint a törpe és ez elég nagy hátrány.

Tsobi 04-12-2010 15:25

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 247863)

Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van :)

Pool 04-12-2010 15:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 248032)
Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van :)

Párbajnál be lehet állítani a képzést, akkor egységes minden fajra, hiszen nem 10, hanem kevesebb körök vannak mostanában...
Párbajon a nyers és fegyo miatt jobb a törpe, de ha a képzését a többi fajhoz állítanánk, vagy azokat hozzá hétvégiben, akkor a hosszabb idő miatt kiegyenlítődhetne az előnye...
Tegnap felessel voltam és 600 egység nyerseket és 200 egység fegyokat loptam törpéktől...

Iron 04-14-2010 10:12

Ezt már párszor szerettük volna megmenteni, személy szerint én is, de már nem vonz a dolog, és senki sem akarja megmenteni. Halott téma.

Ati 04-14-2010 10:15

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 248219)
Halott téma.

Köszönjük az értékes javaslatot. ;)

Iron 04-14-2010 10:21

Én csak őszinte vagyok...régen én is felvetettem, hogy mentsük meg, de senki se hederítette rá a fülét, hogy értelmes ötleteket adjon...mostmár én is kicsit pesszimista lettem. :(

:):)

All times are GMT +1. The time now is 13:04.