![]() |
Blacky, nem értem miért kellene mindenkinek "mély szakértelemmel" nézni a meccseket. Egy góléhes focirajongó szemével igenis csalódás volt az első pár meccs..
|
Quote:
Én passzokat akarok látni, kreatív megmozdulásokat, cseleket, nem 90perc birkózást. :D |
Quote:
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni... köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt ;) Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé. |
Quote:
Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után. Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki... És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat. Maradonának meg tényleg igaza van. |
Quote:
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita :D* |
Quote:
Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken.. mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG :p / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk...:D mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal..:p |
Quote:
Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül. |
Quote:
De el kell ismerni ma mentálisan a német játékosok nem voltak toppon Föleg Klose és Podolski ...Azért hiába jó a kondijuk több mint egy félidön át emberhátrányban fociztak potosabban 60-65 percet ha jól emlékszem...A legnagyobb baj hogy Jogi Löw is szerintem rosszkor cserélt ugyanis lendületben voltunk támadtunk is meg miegymás és a cserék meg nem voltak kellöen felpörögve ebben a szituációban, és nem tudtak hozzátenni a mai játékhoz..De mindezek ellenére azért ÉN megdicsérném a Németeket mert az emberhátrány ellenére is simán hozhattuk volna X-re a meccset.... Most egy kicsit jobba odafigyelnek Ghana ellen és nem lesz itt semmi baj Azért az is elgondolkodtatü, hogy a szerb fejekben sincs valami rendben ez már a harmadik olyan eset volt ahol tök feleslegesen szabálytalankodtak / most Vidic kezezésére gondolok, meg a 11-esre / és majdnem elmegy ezen a meccs..mentálisan nagyon nincsenek itt a szerbek, most igen nagy szerencséjük volt..... Mondjuk nem örülök ennek, hogy nyertek, de izgalmas meccs volt még ha majdnem belevágtam otthon a Tv-ben a vizespalackot a kihagyott 11-es után..:) |
8 éves vicc, lehet cserélgetni benne a neveket:
Zidane a szégyenletes VB szereplés után otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik, szerzetesnek öltözik. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön: - Szia Zizu! Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott álldogál, megint ráköszön. - Szia Zizu! Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára. Néni már messziről integet. - Szia Zizu! Végső elkeseredésében nővé operáltatja magát. Miután felépül, ismét elindul sétálni. A néni meglátja s rögtön ráköszön. - Szia Zizu! - Elnézést, hogy a csudába ismer fel állandóan? - Pssszt! Én vagyok az, Barthez! |
Hát majd szegény észak-koreaiak mit fognak kapni a magasságos Kim Jong Iltől, ha hazaérnek :p
http://smartassradio.com/wp-content/...images/kim.jpg - Mi lett a meccs eredménye? - 7-0 oda. http://julianhopkins.net/uploads/jh_..._KimJongIl.jpg - Mennyi??? |
All times are GMT +1. The time now is 17:09. |