Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség - Szállító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3897)

richardka 03-01-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243050)
Összefoglaló

Szintén egy egyszerű módosítás: a karavánok számát megduplázza. Nem VIP országoknál a nulla duplája is nulla, tehát nekik továbbra se lesz karavánjuk, VIP országoknál az egy helyett kettő lesz.

Egyéb változást ez a személyiség nem ad, tehát ettől nem lesz at útközbeni veszteség kevesebb.

ezek szerint ami tetszik benne meglesz:D azaz egyszerre 2 karavánt tudok küldeni, én már meg leszek elégedve vele

Gabro 03-01-2010 21:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243050)
Összefoglaló

Szintén egy egyszerű módosítás: a karavánok számát megduplázza. Nem VIP országoknál a nulla duplája is nulla, tehát nekik továbbra se lesz karavánjuk, VIP országoknál az egy helyett kettő lesz.

Egyéb változást ez a személyiség nem ad, tehát ettől nem lesz at útközbeni veszteség kevesebb.

jó, a plusz teve nagyon jól jöhet, szerintem nemsokára próbára is teszem:)

Princ 03-02-2010 00:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243067)
Alapból túl erősnek érzem ezt a személyiséget. Egy jól működő szövetségben hatalmas taktikai előnyt jelent. Talán az első olyan modul, amire azt tudom mondani, hogy VIPeseknek előnyt jelent. Azért támogatom mégis, mert ezt az előnyt egy friss ország nem tudja kihasználni, ehhez olyan szintű együttjátszás kell a szövetség tagjai között, hogy ha valaki ilyen szintre eljut, akkor ott már feltételezhető a VIP tagság részéről.

Ezt az előnyt nem akartam mégtovább fokozni.

Ahol a karaván nem csak gesztus vagy éppen gazdasági segítség, hanem taktika része, olyan fegyelmezett szövit azért ritkán látni még sokszemesek között is. A másik alternatívát, a karaván költségének csökkentését többen tudnák érdemben használni. Mókára persze jó lesz így is. :)

Paliking 03-02-2010 08:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243067)
Alapból túl erősnek érzem ezt a személyiséget. Egy jól működő szövetségben hatalmas taktikai előnyt jelent. Talán az első olyan modul, amire azt tudom mondani, hogy VIPeseknek előnyt jelent. Azért támogatom mégis, mert ezt az előnyt egy friss ország nem tudja kihasználni, ehhez olyan szintű együttjátszás kell a szövetség tagjai között, hogy ha valaki ilyen szintre eljut, akkor ott már feltételezhető a VIP tagság részéről.

Ezt az előnyt nem akartam mégtovább fokozni.

Szerintem az, hogy körönként 1%-pontnyi pluszt kap a leeső árukból, nem lenne olyan nagy előny, viszont sokkal hasznosabb lenne, mint csak a +1 karavánnal. Ez így nem sokkal jobb, mint a varázsló vagy a tolvaj személyiség. beleférne még az a kis plusz

Padlócsempe 03-02-2010 10:04

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Jobb lenne, ha csak 4%-nyi áru esne le a karavánról körönként ennél a személyiségnél.

szinkoly 03-02-2010 21:04

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 243160)
Szerintem az, hogy körönként 1%-pontnyi pluszt kap a leeső árukból, nem lenne olyan nagy előny, viszont sokkal hasznosabb lenne, mint csak a +1 karavánnal. Ez így nem sokkal jobb, mint a varázsló vagy a tolvaj személyiség. beleférne még az a kis plusz

Azért messze jobb egy varázsló vagy tolvaj szemnél, etetős törpémnek sokkal jobban meg fogja érni, hogy két orit is elláthatok kajával.

Viszont én is támogatom az elgondolást, így nem lesz VIPhez kötött a szem.

Ati 03-02-2010 21:11

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 243309)

:confused:

szinkoly 03-02-2010 21:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243310)
:confused:

Bocsánat, nagyon nem vagyok képnél a napom után...:(:confused:

Ati 03-02-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 243311)
Bocsánat, nagyon nem vagyok képnél a napom után...:(:confused:

Ezt a mondatot nem értettem. Ezt mire írtad? --->

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 243309)

Merengő 03-02-2010 21:34

szerintem arra gondolt, hogy ha 4% nyi esne le akkor nem lenne az, hogy dupla karaván miatt csak vipek használhatják mert ugye 0-a duplája az is nulla.. aztán rájött, hogy hiába csak 4%nyi esik le ha nem vip így sem úgy sem tud karavánozni :)

All times are GMT +1. The time now is 15:25.