![]() |
Quote:
A témánál maradva arra próbáltam rávilágítani hogy rálátásod nulla de határozottan kijelentesz valamit és azt megcáfolhatatlannak tekinted ez nekem kicsit vicces,de te biztosan jobban tudod... |
Quote:
nagyon durva becsléssel min 15-20-25 milla katit termelhetnek 500 körönként az 10k-s katiárnál is durván 150-200-250 mrd, tehát a +150 mrd még mindig kisebb pénz növekedés, mint amennyivel a kínálat növekszik..:) ha nincs aki pénzt termel, és a kereskedők is katit termelnek, akkor ez az arány eléggé el fog torzulni, és ha azért mennek fel az árak, mert a kereskedők megemelték, akkor ha nem lesznek az árak igencsak mélyre fognak esni.. amit én nem érzek pozitívnak..:)(bár nem hiszem, hogy csak a kereskedők miatt emelkednek az árak..) |
Quote:
Akkor azt hiszem tényleg fölösleges ez a téma, mert nem létezik a nagy bankos orik problémája. A rálátásom szerinted nulla, szerintem pedig a legtöbb bankot én látom az ebben a témában írók közül a szövetségeseim tanácsadók oldalain. Szóval tényleg kérdezz pm-ben bátran, ahelyett, hogy ócsárolsz. |
Sziasztok,
Ez a bankos dolog annyira nem triviális. Végeredményben Remynek kell igazat adjak. Nagyobb ori többet kell termeljen limit nélkül. Ezzel az erővel lehetne limitálni a kő, fa, fém, gabona termelést is. Aztán semmi értelme nem lenne a nagy orinak. :) Más: Picit nem ide tartozó dolog, de ismét föl kell vessem az én nagy fájó pontomat is, mégpedig ez az a remek taktikai elem, hogy a megtámadott ori, elfokoz és 0 hekit üt aki támad. Ez viszont a bankokkal szöges ellentétben teljesen irreális és nem taktikai elem, hanem hiba a játékban. Nem elég, hogy az egész 1/a szinte már Elf, node, hogy a támadott ori, még el is tudjon fokozni az már kissé sok. Ennek lenne jó mielőbb logikus határt szabni. |
Quote:
azaz az ő termelésük nem jelenik meg kínálat oldalon a piacon, az a 150 milliárdból megvehető 5.000.000 sereget viszont beveszik, plusz ha hozzáveszed, hogy a nagyorik termelik al legtöbb gabonát + nyersanyagot, és az ebből befolyó pénzt sem tudják seregen kívül másra fordítani, beláthatod, hogy az a havi majd 8-10 milla sereg amit felvehetnek a piacról igen csak befolyásolja a piaci árakat.. |
Quote:
|
Quote:
Zoli, ennek nyiss külön témát, én már annó megpróbáltam, de lehurrogtak.. Quote:
de ne egy személyiség termelje. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Azért mert te olyan nagy játékosnak gondolod magad attól még nem vagy az és ha nem akarod kitiltatni magad akkor ne adj ki infót a klánodról és magadról se pmben se a fórumon |
Quote:
ez a fejélesztés topic, hanyagolja már mindenki a személyes sérelmeit, és pláne a személyes érdekeit. köszi. |
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |