Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Windows7 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3888)

Goldy 04-30-2010 10:54

Kérdés: Ma jön meg a kicserélt alaplapom.
Szerelés után újra kell rakni a wint vagy nagy eséllyel működni fog szépen?

Remedy 04-30-2010 14:35

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 250019)
Kérdés: Ma jön meg a kicserélt alaplapom.
Szerelés után újra kell rakni a wint vagy nagy eséllyel működni fog szépen?

Szerintem nagy esellyel nem fog mukodni. Kiveve ha tok ugyanolyan. :)

A windowsnak meg neha amugysem art egy ujrarakas.

Ati 04-30-2010 14:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250041)
Szerintem nagy esellyel nem fog mukodni. Kiveve ha tok ugyanolyan. :)

A windowsnak meg neha amugysem art egy ujrarakas.

Ugyanolyan, sőt, ugyanaz, és a windowsnak nem árt ugyan az újrarakás, de azért ne hetente. :D

Remedy 04-30-2010 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250042)
Ugyanolyan, sőt, ugyanaz, és a windowsnak nem árt ugyan az újrarakás, de azért ne hetente. :D

Ez esetben sajat tapasztalatom is van. Volt egy abit nf7-es alaplapom, tonkrement teljesen, szerencsere egyik bontoban talaltam pont ugyanolyat olcsoert, es zokszo nekul mukodott a regi windows install. :)

Ati 04-30-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250043)
Ez esetben sajat tapasztalatom is van. Volt egy abit nf7-es alaplapom, tonkrement teljesen, szerencsere egyik bontoban talaltam pont ugyanolyat olcsoert, es zokszo nekul mukodott a regi windows install. :)

Én is ezt mondtam. :p

BimmBimm 04-30-2010 18:32

Csak hogy én is beleszóljak kicsit, és elmondjam a személyes tapasztalataimat:

Teljesen jogtiszta (egyetem kevés előnyének egyike) Win7 32bit-et telepítettem, és használtam kb 4 hónapig.
Köszönöm elég volt.
Tekintve hogy nekem van azért itt egy kis hálózatom megtapasztaltam a használhatatlanságát:
- Egy linux gép (és egyben fájl szerver) adja az ip címet. Ez xp alatt istenien ment. Win7-ben várnom kellett amíg kaptam IP. Rájöttem hogy be kéne állítani a win-ben a Wins szervert. De hol? Mert ugye teljesen máshol volt mint az XP-ben. Hol nézzem meg hogy mi az ip-m? Hol nézzem meg mi a Gateway? Stb... végül cmd-ben ipconfig /all segítségével nem maradt rejtve információ.
- 4 hálózat drive-ot csatolok fel, samba-n keresztül. Gép indulásánál azokat a hálózat drive-okat nem csatolta fel, amelyek domainnal voltak bejegyezve (\\linuxka\zene) csak azokat amik IP-vel (\\192.168.0.1\zene). Mindaddig fel sem csatolja amíg pl totalcommanderre rá nem lépek a meghajtóra. De ha ráléptem onnantól Sajátgépben hiába próbálok rálépéssel felcsatolni, nem megy. Ilyen hiba nem volt sosem (és azóta sincs) nálam XP-ben.
- Gyönyörű, hogy a tálcán egy a futó program ikonjához hasonló színű sáv megy, ha húzom rajta az egerem, de az nekem rendszeresen behalt ott, és nem tűnt el mikor levettem az egeret onnan. Rettenet idegesítő, mert mindig azt hittem hogy villog az ablak (esemény van rajta).
- Start menünek is sikerült teljesen kiürülnie párszor.
- Hibernálásból többször nem tudott visszajönni.
- stb...

Meg útáltam szegényt, de biztos én vagyok a rossz, szélsőséges felhasználó...

Goldy 04-30-2010 21:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250043)

Hát itt nem működött. Lehet mert lefrissítette a szervíz a BIOS-t...
Rosszabb volt a helyzet mint előtte.

Lényeg, szerencsétlen gép megint szervizben van.

Ha sokáig szívat még egy baltával kezelgetem meg. :mad:

Redback 10-02-2010 20:04

Windows 7-re felraktam a Clock Tray Skins programot, hogy szépen óránként frissítse az időt, és lássam a másodperceket is. Na igen, de amikor próbálom frissíteni az időt, szépen lekéri a szerveridőt. Amikor viszont rákattintok az "Adjust time"-ra, azt írja Failed to get atomic time. Valami ötlet?

Blacky 10-03-2010 00:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 265638)
Windows 7-re felraktam a Clock Tray Skins programot, hogy szépen óránként frissítse az időt, és lássam a másodperceket is. Na igen, de amikor próbálom frissíteni az időt, szépen lekéri a szerveridőt. Amikor viszont rákattintok az "Adjust time"-ra, azt írja Failed to get atomic time. Valami ötlet?

Melyik Váétozat van meg ?? Mert van a Lite verzió ami ingyenes meg van a teljes ami fizetös..El tudom képzelni azt a dolgot, hogy pl Neked nm a lite verzió van és mondjuk pl lejárt a fizetös verzió kiprobálási ideje és most már csak korlátozásokkal müködik..De ez csak egy ötlet

Redback 10-03-2010 01:01

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 265653)
Melyik Váétozat van meg ?? Mert van a Lite verzió ami ingyenes meg van a teljes ami fizetös..El tudom képzelni azt a dolgot, hogy pl Neked nm a lite verzió van és mondjuk pl lejárt a fizetös verzió kiprobálási ideje és most már csak korlátozásokkal müködik..De ez csak egy ötlet

Azóta végre el tudtam érni, hogy frissítse, kompatibilitás fülön be kellett pipálni, hogy futtatás rendszergazdagént, de ekkor nem tudom megnyitni a vezérlő panelt :/

All times are GMT +1. The time now is 01:16.