![]() |
Ha az a probléma, hogy a tudós túlságosan erős személyiség, főleg többszemes oriknál, ahol összeszorzódik más bónuszokkal, akkor miért nem csökkentjük a tudós mellé fölvehető plusz személyiségek számát. Teszem azt felezni, vagy a tudós mellé 1-gyel vagy 2-vel kevesebb személyiséget lehetne fölvenni, mint amennyire lehetőség van - azaz a tudós több 'helyet' foglalna le egyszerre.
Akinek egy személyisége lehet, ott nem lenne semmi változás. |
Ha elolvasnád az előzményeket akkor tudnád hogy ezt nem kevés kockázat vállalásával éri el de úgy látom az a cél hogy ne lehessen játszani hanem mindenki bunker elfel üldögéljen a jól megérdemelt(felfedezett?)babérjain.További jó ücsörgést kivánok!
|
Quote:
Sztem 10 bunkerelfből 8 azért az, ami mert a való élete fontosabb számára, nem akar állandóan hajnalozni, de játszani is szeret(ne)... Köszönöm! |
Quote:
Ha jól tudom, nektek is van elfetek, kivi lennék milyen felépítésű a sok Gunos között, gondolom, Ő sem tanyakupac :) Néha kell egy kis teknőspáncél, nem? :) |
Quote:
|
személy szerint nekem nem tetszik a faltörő ötlete... nem szeretnék íjakat is vinni a csatába, miközben otthon üresen maradnak az őrtornyok...
az őrtorony azért van, hogy megnőjjön a védelmem, és ha egy védett országot akarok, akkor miért ne tudjak csinálni egy ilyen országot? miért ne legyen meg az elfnek a védelme, az orknak a támadása? ennyi erővel csinálhatnánk egy "békegalamb" személyiséget ami csökkentené a támadás erősségét, ha a támadó x%nál több barakkal rendelkezik... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl seregcseréről még nem hallottál?:) 1/Aban most is simán előfordulnak 80-90%-al vagy full kitámadások..:) |
ehh... ha az elf, ha már le lett gyengítve és nem tud érdemben tolizni és varizni, akkor nehogy már ne üssük be.. az elf a magas védelméért és a vele járó nyugalomért hatalmas árat fizetett.. ha lesz ien átütő személyiség, akkor vissza az elfnek a tolzást és a minden egyebet.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:28. |