Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség: Faltörő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3871)

Andrew 10-30-2009 11:09

Ha az a probléma, hogy a tudós túlságosan erős személyiség, főleg többszemes oriknál, ahol összeszorzódik más bónuszokkal, akkor miért nem csökkentjük a tudós mellé fölvehető plusz személyiségek számát. Teszem azt felezni, vagy a tudós mellé 1-gyel vagy 2-vel kevesebb személyiséget lehetne fölvenni, mint amennyire lehetőség van - azaz a tudós több 'helyet' foglalna le egyszerre.
Akinek egy személyisége lehet, ott nem lenne semmi változás.

Serg 10-30-2009 11:43

Ha elolvasnád az előzményeket akkor tudnád hogy ezt nem kevés kockázat vállalásával éri el de úgy látom az a cél hogy ne lehessen játszani hanem mindenki bunker elfel üldögéljen a jól megérdemelt(felfedezett?)babérjain.További jó ücsörgést kivánok!

Pool 10-30-2009 11:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227018)
En sem azt mondtam. :)

Szerintem tul eros lesz igy ez a szemelyiseg. De orulnek, ha olyan is irna ide, aki elffel jatszik, az O velemenyuk is erdekelne. :)

Nekem elfem van, én sem támogatom, ne azért legyenek már új szemek, hogy mindenképp be lehessen ütni a bunker elfet...
Sztem 10 bunkerelfből 8 azért az, ami mert a való élete fontosabb számára, nem akar állandóan hajnalozni, de játszani is szeret(ne)...
Köszönöm!

Pool 10-30-2009 11:57

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 227089)
Ha elolvasnád az előzményeket akkor tudnád hogy ezt nem kevés kockázat vállalásával éri el de úgy látom az a cél hogy ne lehessen játszani hanem mindenki bunker elfel üldögéljen a jól megérdemelt(felfedezett?)babérjain.További jó ücsörgést kivánok!

Tetszett, amit írtál, de sztem nem a bunker elfek miatt tart ott az A, ahol....
Ha jól tudom, nektek is van elfetek, kivi lennék milyen felépítésű a sok Gunos között, gondolom, Ő sem tanyakupac :)
Néha kell egy kis teknőspáncél, nem? :)

Serg 10-30-2009 12:25

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 227098)
Tetszett, amit írtál, de sztem nem a bunker elfek miatt tart ott az A, ahol....
Ha jól tudom, nektek is van elfetek, kivi lennék milyen felépítésű a sok Gunos között, gondolom, Ő sem tanyakupac :)
Néha kell egy kis teknőspáncél, nem? :)

Hát szerintem csodálkoznál ha látnád másképpen is meg lehet oldani a problémákat nem csak betonnal,de van benne "kis" beton is persze

Dynosaur 10-30-2009 21:35

személy szerint nekem nem tetszik a faltörő ötlete... nem szeretnék íjakat is vinni a csatába, miközben otthon üresen maradnak az őrtornyok...

az őrtorony azért van, hogy megnőjjön a védelmem, és ha egy védett országot akarok, akkor miért ne tudjak csinálni egy ilyen országot? miért ne legyen meg az elfnek a védelme, az orknak a támadása? ennyi erővel csinálhatnánk egy "békegalamb" személyiséget ami csökkentené a támadás erősségét, ha a támadó x%nál több barakkal rendelkezik...

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 226816)
Viszont tökéletes lenne az élőhalott számára, nem mint személyiség, hanem mint faji sajátosság

ez az ötlet viszont tetszik... úgy is olyan gyenge szegény hulla... :)

Serg 10-30-2009 23:47

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227185)
személy szerint nekem nem tetszik a faltörő ötlete... nem szeretnék íjakat is vinni a csatába, miközben otthon üresen maradnak az őrtornyok...

az őrtorony azért van, hogy megnőjjön a védelmem, és ha egy védett országot akarok, akkor miért ne tudjak csinálni egy ilyen országot? miért ne legyen meg az elfnek a védelme, az orknak a támadása? ennyi erővel csinálhatnánk egy "békegalamb" személyiséget ami csökkentené a támadás erősségét, ha a támadó x%nál több barakkal rendelkezik...

ez az ötlet viszont tetszik... úgy is olyan gyenge szegény hulla... :)

Esküszöm behalok.Valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy íjjakkal menj csatába?Mond már meg nekem hol olvastad ezt az orbitális baromságot?Mi lenne ha tényleg az elejétől odafigyelve végig olvasnátok valamit?

Dynosaur 10-31-2009 00:05

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 227206)
Esküszöm behalok.Valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy íjjakkal menj csatába?Mond már meg nekem hol olvastad ezt az orbitális baromságot?Mi lenne ha tényleg az elejétől odafigyelve végig olvasnátok valamit?

végigolvastam... de ha full sereggel, vagy a sereg 80-90%-val kell menni ehhez a bónuszhoz, akkor abba bizony sokaknál az íjak is bele fognak tartozni... :)

none 10-31-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227207)
végigolvastam... de ha full sereggel, vagy a sereg 80-90%-val kell menni ehhez a bónuszhoz, akkor abba bizony sokaknál az íjak is bele fognak tartozni... :)

ne 4.-5. szintben gondolkozz..
pl seregcseréről még nem hallottál?:)
1/Aban most is simán előfordulnak 80-90%-al vagy full kitámadások..:)

csabi 10-31-2009 11:28

ehh... ha az elf, ha már le lett gyengítve és nem tud érdemben tolizni és varizni, akkor nehogy már ne üssük be.. az elf a magas védelméért és a vele járó nyugalomért hatalmas árat fizetett.. ha lesz ien átütő személyiség, akkor vissza az elfnek a tolzást és a minden egyebet.

All times are GMT +1. The time now is 05:28.