Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: Kereskedő #2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3870)

Remedy 11-08-2009 10:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226825)
Kiegesziteskent javasolnek napi+1 piacra lepesi lehetoseget. (nem vipeseknek 4, vipeseknek 6 osszesen). De lehet ez mar tul durva, ezt beszeljuk at... :)
Hiszen ez hadisoknak is nagyon jo lenne, nem csak kereskedoknek.... :)

Erre senki nem irt semmit. Rossz otlet? :)

Pool 11-08-2009 10:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228327)

Gyorsban jól jönne, hisz ott 48 kör van 24 óra alatt, 2* annyi indok, hogy piacra kelljen lépni
Vagy 35 perc piac egyszerre...
Gyorsban az már 3 kör lefedne

Dynosaur 11-08-2009 13:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228327)

de, én írtam, hogy nekem ez különösen tetszik ebben a személyiségben... ;)

Paliking 11-10-2009 12:37

Szerintem legyen benne a visszahívás is, ha ezt hetente egyszer lehet megcsinálni, különben nem fogja megérni ezt a személyiséget választani. Ez egyébéknt arra is jó, hogy egybe lehet rendezni a szétcsúszott árukat.
A plusz 1 piaci lehetőség tetszik, és az árváltoztatás is.

Általánosságban javaslom, hogy ha lesz új személyiség, akkor a bevezetés utáni első belépéskor legyen joga mindenkinek változtatni a személyiségein. Annyin, ahány új személyiség jön be, akine ennél kevesebb szeme van, az értelemszerűen kevesebben.

Gabro 11-26-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 228752)
Általánosságban javaslom, hogy ha lesz új személyiség, akkor a bevezetés utáni első belépéskor legyen joga mindenkinek változtatni a személyiségein. Annyin, ahány új személyiség jön be, akine ennél kevesebb szeme van, az értelemszerűen kevesebben.

ez tetszik, és esélyegyenlőséget jelentene. de a változtatással csak az újak közül választhasson.

Tsobi 11-26-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230383)
ez tetszik, és esélyegyenlőséget jelentene. de a változtatással csak az újak közül választhasson.

Mikor ez elf faj került módosításra (herélésre), akkor sem volt megadva az elfeknek a rendkívüli fajváltás lehetősége, így szerintem most sem lesz.

-Ricsi- 01-28-2010 16:54

Ebből lesz valami? Sokaknak tetszett az ötlet, köztük nekem is. Pár lehetséges módosításról is adtak tanácsot, de ellenérvet nem láttam.

Ati 01-28-2010 17:00

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 238912)
Ebből lesz valami? Sokaknak tetszett az ötlet, köztük nekem is. Pár lehetséges módosításról is adtak tanácsot, de ellenérvet nem láttam.

A megfontolás alatt állók között van, úgyhogy akár még lehet is. :) (No ez kivételesen még nincs kész. :))

Remedy 01-28-2010 17:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238915)
A megfontolás alatt állók között van, úgyhogy akár még lehet is. :) (No ez kivételesen még nincs kész. :))

Errol is lehetne kerni egy (tervezett) osszefoglalast? :)

Ati 02-16-2010 11:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238917)
Errol is lehetne kerni egy (tervezett) osszefoglalast? :)

Lassan kifogyunk az olyan ötletekből, amiknek leginkább pozitív fogadtatása van... :)

Egyelőre ez a személyiség így néz ki:

• napi +1 piac,
  • az utolsó 3 órában -- még kintlévő áru esetén (hazafele tartó árunál már nem) -- +24 órás meghosszabbítási lehetőség, tételenként maximum 3 alkalommal.
És ennyi. A visszahívás egyelőre komolyabb ellenállás miatt nem fog bekerülni, a rontott árat meg kell oldani máshogy.

All times are GMT +1. The time now is 21:02.