![]() |
Quote:
Amúgy meg jelentősen szűrik a feltöltéseket az igényesebb helyeken. Kikötések a feltöltés címére vonatkozóan, hogy könnyű legyen megtalálni, film esetén képkockák a filmből, hogy tényleg olyan minőségben van e fent amint ahogy állítja. Nem eredeti realese-ok esetén kötelező tech infó. ez főleg az nCore volt, a többit annyira nem ismerem. Jah és van seeder, ellenben a népszavában megjelent "mint 10 ezer felhasználója van" szöveggel az nCore-on 113.900 user volt. http://asva.info/hazai-tracker-felme...s-2010-06.html |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
N aregeltem a Dark-Angelre mert a design nagyon nagyon megtetszett van valami koncepciózus kinézete :p de sajna a belbecs még nem olyan mint a Külcsín....:p Az NCore - t meg sem közelíti sajna sem mennyiségileg sem minöségileg, de remélem majd folyamatosan fejlödni fog...:p |
Quote:
Nem beszélve arról, hogy az NCOre-on azért többségében Minöségi feltöltések voltak, köszönhetöen az utobbi idök igen szigorú szabályainak ..A Silány dolgokat kiszorták...Utoljára még sikerült a bezárás elött leszednem a babylon 5 4 évadját DVD-rip -ben a TV FOX -os változatot ami azért nagy szó , mert eleddig a torrentoldalakon meg úgy bárhol is csak a TV-rip volt elérhetö.....ÉN nagyon nagyon szerettem aNCORE-t...:(:( |
Igen, sajna a dark egy elég kicsi oldal, nemrég indult ha jól tudom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem ezek a számok nem mondanak túl sokat, mivel nem láttam az ncoret. Pl az az adatmozgás napi szinten volt annyi? |
Quote:
a föoldalon volt egy táblázat amin összesítve voltak, hogy mennyi seeder, mennyi peer van mennyi torrent stb stb...Én ezzel nem foglalkoztam egyszer rápillantottam azt kész..Engem az érdekelt hogy amit kerestem 99% ban az Ncore-on megvolt...Az Ncore azért is volt annyirra jó, mert például arra is figyeltek / mondjuk meg nem mondom hogyan tudtak rájönni / hogy ha kiderült hogy valaki manipulál a meghívókkal akkor bizony nagyon súlyos büntetést kapott..örökös kitiltás stb stb..ne kérdezzd hogy müködött Én nagyon figyeltem arra , hogy még egy figyelmeztetést sem kapja..az a borzasztó, hogy meg volt a pontom a meghívó küldésére és úgy nézett ki hogy pár hét múlva ujra lehetett volna hívni embereket erre meg hupssz konyec.....:( |
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |